• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

Ayy bilmez miyim ama o gun geldiğinde aa ne cabuk gecti diyecegiz gercekten zor bisey uzun nisanli kalmak
bazen diyorum çok yakın nasıl yetişecek yapılacak çok şey var bazen de of çok var daha kış geçecek de ohooo yaz başına kadar yine içlendim :KK14:

Hahahha Kendimi gördüm sende 11 ocakta nisan yaptik salon tuttugumuz da 11 ay vardi daha ooo yaz gelecek gececek sonbahar var derken 3 aydan az fazla bi zaman kaldi 9 ay ne ara gecti anlamadim. Bu arada ceyiz hazirliklari yap zaman gecer;)

Hahahha Kendimi gördüm sende 11 ocakta nisan yaptik salon tuttugumuz da 11 ay vardi daha ooo yaz gelecek gececek sonbahar var derken 3 aydan az fazla bi zaman kaldi 9 ay ne ara gecti anlamadim. Bu arada ceyiz hazirliklari yap zaman gecer:KK66:
oyalanıyoruz işte çeyizdi hazırlıktı ufaktan bişeyler yapıyorum senin yarı tatilde galiba düğün kış gelini olcan desene inşallah geçer ben de derim ne ara bitti 7 ay var şuan

oyalanıyoruz işte çeyizdi hazırlıktı ufaktan bişeyler yapıyorum senin yarı tatilde galiba düğün kış gelini olcan desene inşallah geçer ben de derim ne ara bitti 7 ay var şuan

Evet hem nisanim hem dugunum kışın. Nisanimda hava guzeldi insallah dugunde de iyi gider hava.Memlekettekiler rahat gelsin diye onbeş tatili seçtik aslinda bu yaz olacaktı ama yazinda nisanlimin tarafi memlekette oluyor diye böyle uygun gördük 7 ay da geçer merak etme

Evet hem nisanim hem dugunum kışın. Nisanimda hava guzeldi insallah dugunde de iyi gider hava.Memlekettekiler rahat gelsin diye onbeş tatili seçtik aslinda bu yaz olacaktı ama yazinda nisanlimin tarafi memlekette oluyor diye böyle uygun gördük 7 ay da geçer merak etme
ayy benim nişanım da aralıktaydı geçen sene buz gibi ayazdı düğün garanti olsun hava güzel olsun dedik mayısta yağmurdan endişeliyim bu sene bol yağmurlu geçti :KK17:

Hayirlisi canim hepimiz icin ya cok telasli cok heyecanlı seyler bunlar:KK66:
kesinlikle bi kere yaşanılır günler kıymetini bilmeli :) hazırlıkların ne alemde artık sona yaklaşmışsın ben eşyalarımı almak için sabırsızlanıyorum :)

Canim benim de elektrikli aletlerle beyaz esya kaldi. Evimizin tadilati basladi işte boya falan yapilacak bohca ceyiz islerimiz de tamam sayilir nisanlimin damat bohçasini götürecez bu ara iste. Kasim ayinda da gelinlik bakacaz benim bi iki yer var zaten aklimda model de az cok belli yavas yavas mutlu sona yaklaşıyoruz:) darisi başına canim

Canim benim de elektrikli aletlerle beyaz esya kaldi. Evimizin tadilati basladi işte boya falan yapilacak bohca ceyiz islerimiz de tamam sayilir nisanlimin damat bohçasini götürecez bu ara iste. Kasim ayinda da gelinlik bakacaz benim bi iki yer var zaten aklimda model de az cok belli yavas yavas mutlu sona yaklaşıyoruz:) darisi başına canim
sağol canım yaa ben de küçük ev aletlerimi alıcam bu aralar ev henüz erken net bi durum yok gelinlik modelim de net gibi az çok sadece bekleme aşaması ara dönemdeyim artık ;)

Canim elektrikli aletleri alirken ceyiz oldugunu ve 7 ay sonra kullanacağını belirt bazi buyuk yerler garantisini kullanmaya baslayinca yapiyorlar ceyiz olunca. Bende bu elektrikli aletleri alacaktim önceden bi kaç yere sordum buyuk magazalar olmadiklari icin böyle bisey yapamıyoruz dediler e zaten 2 yil oluyo genelde garantiler bosuna 7 8 ayi gecmesin dedik son aylara biraktik. Aklinda bulunsun

Canim elektrikli aletleri alirken ceyiz oldugunu ve 7 ay sonra kullanacağını belirt bazi buyuk yerler garantisini kullanmaya baslayinca yapiyorlar ceyiz olunca. Bende bu elektrikli aletleri alacaktim önceden bi kaç yere sordum buyuk magazalar olmadiklari icin böyle bisey yapamıyoruz dediler e zaten 2 yil oluyo genelde garantiler bosuna 7 8 ayi gecmesin dedik son aylara biraktik. Aklinda bulunsun
evet aslında çok mantıklı dediğin sağol canım ;) aklımda olacak kesinlikle

fotoğraf çekimini nasıl düşünüyosun canım bu aralar kafam ona takılı :KK64:

Canim nisanda anlastigimiz fotografciyla calisacagiz yine nisanda cok acele oldu kuafore gec gittim gec ciktim sadece stüdyo fotografi cekindik ama düğünde dis cekim istiyoruz artik kisin bile yaz gibi pozlar çıkıyo aslinda hafif kar da olsa iyi olur ama kimseyi magdur etmeyecek sekilde hahhah:) uskudar fethipasa korusu cok güzel aklimda orası var

Canim nisanda anlastigimiz fotografciyla calisacagiz yine nisanda cok acele oldu kuafore gec gittim gec ciktim sadece stüdyo fotografi cekindik ama düğünde dis cekim istiyoruz artik kisin bile yaz gibi pozlar çıkıyo aslinda hafif kar da olsa iyi olur ama kimseyi magdur etmeyecek sekilde hahhah:) uskudar fethipasa korusu cok güzel aklimda orası var
çok hoş şeyler çıkar canım gelin etollerine bayılıyorum kış gelini olmanın güzelliği :) ben nişanda kış olduğu için stüdyo çekildim ama hiç hoş olmadı salonda bi fotoğrafçı tutmuştum onun çektikleri daha güzel daha doğaldı valla düğün için daha profesyonel bişeyler arıyorum limon fotoğrafı düşünüyorum ben de sapanca ya da acarlar longozu istiyorum çekimi nikah günü yapıcam gelinliğim elbise üzerine etek şeklinde aklımda çok şey var nişanlım saçmalıyosun dese de kafamı karıştırsa da yapıcam :KK67:

Back