Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

tabikiiiiiii benim de 213 olmak üzereee

veeeeeeee 192 ye doğru gidiyoruuuuz

hangi hazırlıklarınız tam anlatın bakalım
valla salon tutuldu çeyiz tamamlamaca başka da bişey hazırlanmadı kına mekanı fotoğrafçı diyorum halledemedim biraz tembel kaldım senin nasıl gidiyo ?

valla salon tutuldu çeyiz tamamlamaca başka da bişey hazırlanmadı kına mekanı fotoğrafçı diyorum halledemedim biraz tembel kaldım senin nasıl gidiyo ?

canım ben de düğün salonunu tuttum, kına organizasyoncumu ve mekanımı ayarladım, dış çekim fotoğrafçısını ayarladım, iki tane düğünüm olacak birisi de eşimin memleketinde. o taraftaki her şeyi kv kp ayarladı sağolsunlar. kuaförüm bile ayarlandı orda ama ben daha bakmadım istanbul'da kime yaptıracağıma, çeyiz olarak mutfak eşyalarım hazır sadece diğer elektrikli aletleri falan beyaz eşyayı alırken alırız diyoruz. beyaz eşyayla mobilyaları da ev tutunca.
haziranda düğünüm inşaallah evi de şubat gibi tutacağız işte inşallah bakalım.

sen işini baya kolaylamışsın canım ne güzell :) benim de 23 mayıs düğünüm küçük ev aletlerim çkb tkmım ufak tefek muhteliflerim kaldı benim de evi de herhalde martta tutarız siz baya erken tutuyosunuz canım evi eşyaları yerleştirmek için mi ?

ayyy mutluluklar dilerim canım darısı bizim başımızaaa heyecan hat safhada desene

Sağol canımm inşallah darısı başınaa Allah mutluluk huzur versinn inşallah hepimize :) Heyecan değil de sabırsızlık var daha çok senelerdir beklediğim ve uğrunda çok savaş verdiğim bir an' a gelmeye çok az kaldıı :)

amin canım inşallah hepimize :) ben de 9 yıldır beklemenin sabırsızlığındayım

Evet canım eşyaları evi tutmadan almak istemedik, hem de nisanlim zaten su anda da arkadaslariyla yaşıyor evi tutunca oraya geçecek masrafı pek değişmeyecek.
amin canım inşallah hepimize :) ben de 9 yıldır beklemenin sabırsızlığındayım

Oo 9 sene maşallah canım bizim daha 2 sene oldu bu bile geçmedi simdi 6 ay nasıl beklicem diyorum
Allah askinizi daim etsin sabrinizin sonucunu en güzel şekilde alın inşaallah

amin canım nice senelere sevdiklerimizle inşallah 6 ayı hiç sorma yıllar geçti saat geçmiyo sanki

Ayy masallah bitmis resmen hayirli olsun canim :) 167 gun de biter mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…