Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

aaayy geldi mi geldi mii
GiMUm nasıl gecti nikah

kocanı ugurladın mı
geldi canım ve dün tekrar uğurladım bitanecik taze kocacığımıı çok zoruma gitti onu göndermek,gözleri dolu dolu gitti.otel iptal oldu canım malesef .kayınvalidem tutturdu mayısta gelir gelmez düğün yapcaz o zaman kıyılsın dini nikah diye.şakayla karışık otelde kalalım son gece dedik hemen bozuldu lafı değiştirdi.dini nikahı kıydırmadı.ama bizde söyledik düğün istemiyoruz diye.hayır ben istiyorum olucak diyor.e bizde gelmeyiz kendiniz yaparsınız dedik.
eşim son gecesinde onlarda kalmamı istedi.kayınvalidem istemedi, annesinden izin alın dedi.eşimde tek başına gelip anneme söyledi bizde kalıcak bu gece diye.öylelikle kaldım ama eşim annesiyle yerde birlikte yattı bende çekyatta yattım öyle elele tutuşarak uyuduk

nikahımızda sorunsuz geçti herşey çok güzeldi.o gün inanamadık evlendiğimize.sürekli biz evlendik mi , artık resmi olarak karı kocayız , artık biri bişey söylediği zaman "o benim nikahlı karım- kocam " diyebilicez dedik..kız isteme günü ve nişanımızda hep sorun çıkmıştı ama evlendiğimiz gün bambaşka oldu kavuşmamıza da son 5 buçuk ay var
darısı sana olsun artık balım ..rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın .

ayy cok sinir oldum kayınvalidene neyse seni doldurmuş gibi olmiiim yinede

inş hakkınızda hayırlısı olsun o kadar beklemişsiniz bi 6ay daha bekliceksiniz artık . sabır anacıım sabırrrr

ayy cok sinir oldum kayınvalidene neyse seni doldurmuş gibi olmiiim yinede

inş hakkınızda hayırlısı olsun o kadar beklemişsiniz bi 6ay daha bekliceksiniz artık . sabır anacıım sabırrrr
bende çok seviyorum kayınvalidemi ama sadece şu millet ne diyecek diye herşeyi yapmak istemesine sinir oluyorum.bizim düşüncemizi umursamıyor kadın öyle kuzum valla inşAllah çok çabuk gelir kocacığım ayy çok özledimm

artık evli mutlusun ohh ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…