- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
evet canım uzun dönem daha anca yarılayabildik biz.ilk 6 ay çok zor geçti ama inşAllah bundan sonra birlikte hızlıca atlatırız
bağırarak evet de
ayy oda nikah ı olucak bağıramam ki çok utanırımbağırarak evet de
ahh kuzum benim çok iyi anlıyorum seni.İnş ya. bende yeniyim cok zoruma gidiyogaliba ben tam alışcam o gelcek :)
o kadar bekledin bağır nolcakayy oda nikah ı olucak bağıramam ki çok utanırım
çok mutlu ol inşallah canım
sağ ol güzel dileğin için canım benimm :)şimdi sıra sendeo kadar bekledin bağır nolcak
çok mutlu ol inşallah canım
aaayy geldi mi geldi mii
geldi canım ve dün tekrar uğurladım bitanecik taze kocacığımıı
geldi canım ve dün tekrar uğurladım bitanecik taze kocacığımııçok zoruma gitti onu göndermek,gözleri dolu dolu gitti .otel iptal oldu canım malesef .kayınvalidem tutturdu mayısta gelir gelmez düğün yapcaz o zaman kıyılsın dini nikah diye.şakayla karışık otelde kalalım son gece dedik hemen bozuldu lafı değiştirdi.dini nikahı kıydırmadı.ama bizde söyledik düğün istemiyoruz diye.hayır ben istiyorum olucak diyor.e bizde gelmeyiz kendiniz yaparsınız dedik.
eşim son gecesinde onlarda kalmamı istedi.kayınvalidem istemedi, annesinden izin alın dedi.eşimde tek başına gelip anneme söyledi bizde kalıcak bu gece diye.öylelikle kaldım ama eşim annesiyle yerde birlikte yattı bende çekyatta yattım öyle elele tutuşarak uyuduk
nikahımızda sorunsuz geçti herşey çok güzeldi.o gün inanamadık evlendiğimize.sürekli biz evlendik mi , artık resmi olarak karı kocayız , artık biri bişey söylediği zaman "o benim nikahlı karım- kocam " diyebilicez dedik..kız isteme günü ve nişanımızda hep sorun çıkmıştı ama evlendiğimiz gün bambaşka oldukavuşmamıza da son 5 buçuk ay var
darısı sana olsun artık balım ..rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın .
Darısı başıma yaaasağ ol güzel dileğin için canım benimm :)şimdi sıra sendebirincide az çıktı sesim , bidaha söyletti nikah memuru bağırdım bendeee
bende çok seviyorum kayınvalidemi ama sadece şu millet ne diyecek diye herşeyi yapmak istemesine sinir oluyorum.bizim düşüncemizi umursamıyor kadınayy cok sinir oldum kayınvalideneneyse seni doldurmuş gibi olmiiim yinede
inş hakkınızda hayırlısı olsun o kadar beklemişsiniz bi 6ay daha bekliceksiniz artık . sabır anacıım sabırrrr
bende çok seviyorum kayınvalidemi ama sadece şu millet ne diyecek diye herşeyi yapmak istemesine sinir oluyorum.bizim düşüncemizi umursamıyor kadınöyle kuzum valla inşAllah çok çabuk gelir kocacığım ayy çok özledimm
eveeeet çok güzel ama tadına varamadım dahaartık evli mutlusun ohh ne güzell
eveeeet çok güzel ama tadına varamadım dahaevliyiz bide barklansak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?