- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)aayy benim kısa dönem ama yaa nası bekleniyo ki
cok zor olurmuş gibi geliyo bana yaaaa. alışmak güç
Evet canım hatta bugün 26 olduksen baya baya düşürmüşsün ya
benimde 275
irem derici nin yeni şarkısı çıkmış canım kesinlikle tavsiye ederim " Aşk Eşittir Biz "Mart veya Nisan gibi düşünüyorum ama henüz belli değil :) zaman çabuk geçiyor =) müzik konusunda yardımcı olur musun
kız deme öyle bi kere gittiler yeter ben bidaha o kadar uzun süre ayrı kalmaya dayanamamcanım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)
zor canım gerçekten sabır isteyen bir süreç :)kız deme öyle bi kere gittiler yeter ben bidaha o kadar uzun süre ayrı kalmaya dayanamam
hemde ne sabır gelsin bidaha hiç bi yerlere göndermiycem kocişimiizor canım gerçekten sabır isteyen bir süreç :)
canım benimm Allah ayırmasıınnn ayyy şafak karanlık depresyondayım bir an çok az kalmış gibi geliyor bir an daha çok var diyorum halbuki çokta yok yılbaşından sonra su gibi akacak zaman da ah ahh hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimizehemde ne sabır gelsin bidaha hiç bi yerlere göndermiycem kocişimii
aminnn kuzum artık günlerde kısalıyor Allah a şükür.canım benimm Allah ayırmasıınnn ayyy şafak karanlık depresyondayım bir an çok az kalmış gibi geliyor bir an daha çok var diyorum halbuki çokta yok yılbaşından sonra su gibi akacak zaman da ah ahh hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimize
günaydın kızlaarrrrrr
Aynen güzelim ayneenn :))aminnn kuzum artık günlerde kısalıyor Allah a şükür.
günler hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama şöyle bi düşününce yarılamışız diyorsun içine bi ferahlık geliyor insanın
az kalmışşş 166