Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

ay şu düğünün hayırlısıyla bi olaydı :) seni merak ediyorum artık, ara ara bakıyorum noldu acaba die
canım benim ya bende o kadar çok istiyorum ki bi an önce olsun diye.
bu ara durumlar biraz da karıştı kuzum malesef diken üstündeyim.ben sana annemle olan durumumuzu anlatmıştım galiba dimi.anlatmadıysamda sorabilirsin bi özet geçerim :)
annemin son olaydan sonra nişanlımın yengesiyle (dayısının eşiyle) arası çok iyi.ben bunun duyumlarını alıyorum.

neyse annemle yenge kendi aralarında karar vermişler yüzleşilsin diye.bunlar geçen hafta nişanlımın anneannesinin evinde toplanmışlar.annem yanında benim kuzenimide getirmiş.kayınvalidemde anneannenin üstünde oturuyor , onuda çağırıyorlar aşağıya .annemle kayınvalidem ben gelmeden önce yüzleşmişler.

sonra benide gelip evden aldırdılar arabayla.tabi benim sinirden elim ayağım titredi bütün gece.hiç çekinmeden ne geliyorsa ağzıma söyledim anlattım valla(tabi hakaret falan etmedim).yine iftira atmaya çalıştı ,bende hakkımı savundum.en sonunda baktı kendini haklı çıkartamıyor çantasını alıp fırladı yerinden gitti.

gelelim benim karmaşık olduğum duruma.annem ben gelmeden önce kayınvalidem e nikah yapıyormuşsunuz hayırlı olsun demiş .kayınvalidem de "çocuklar kendileri karar vermişler benim haberim yoktu demiş" ki gerçekten de biz işlemleri yaptıktan sonra söyledik ona.
benim haberim yoktu bu konuştuklarından ama annem daha önce yengeye " gizli nikah yapıyorlarmış" demiş . bende konuya ordan girdim."böyle bişey atmışın ortaya ama daha biz işlemleri yaparken enişten sana haber verdi zaten bunu ikimizde biliyoruz "dedim yine kıvırmaya başladı ama bu yalanını da çıkarttım orda..."madem nikah kıyıyorsun o zaman çık evden" dedi .bende "merak etme ben zaten nikahtan bikaç hafta önce gelip seninle konuşcaktım,istemiyorsan yarın çıkarım diye " ama orda herkes birden konuşmaya başlayınca bu konu ortada kaynadı.

bana bunu söylediğinde sanki çıkamıcağımı zannedip tehdit etmeye çalıştığını düşündüm , çünkü ben cevap verdikten sonra konu bi yere bağlanmadı..ama kayınvalidem e de söylemiş aynısını. o yüzden nikah kıyıldıktan sonra cumartesi günü falan nişanlımla beraber , annemle konuşucaz galiba. çık derse çıkıcam artık

ayy çok uzun olduuu inşAllah güzel anlatabilmişimdir

yaa neler yaşamışsın öyle. eski konularını da okudum. Allah yardımcın olsun inş hic bi sorun olmadan nikahını kıyarsın. o kadar dayanmışsın bi 6ay daha dayan sonrasında eşine kavuşursun Allahın izniyle..

gelecek güzel günleri düşün ve motive ol. askerin de gelince inş tüm sıkıntıların bitcektir.

inşAllah canım bizimde artık tek temennimiz birlikte mutlu sağlıklı huzurlu bi yuva..benim için sorun yok aslında ben nişanlım gelinceye kadar kalmayı düşünüyordum kuzum ama çık derse de zorla durmam.

neyse en hayırlısı neyse hakkımızda o olsun bakalım..şu nikahımızın olduğu günü güzellikle atlatalım önce canım bigerisini bi şekilde atlatırız Allah ın izniyle.

seninde gitmiş askerin kuzum bi yerlerde okumuştum.rabbim su gibi geçirsin günlerinizi bi an önce yapıp gelsin

amin inş hayırlısıylaa :)

büyük ihtimal ikimizinki aynı zamanda gelcek . seninki uzun dönemdi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…