Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

aayy benim kısa dönem ama yaa nası bekleniyo ki

cok zor olurmuş gibi geliyo bana yaaaa. alışmak güç
canım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)

sen baya baya düşürmüşsün ya

benimde 275
Evet canım hatta bugün 26 olduk
hepimiz bi an önce kavuşalım artık kocişlerimize mutluluğun tadına bizlerde varalım dimi bizim neyimiz eksik ki
sizin süreciniz daha hızlı geçer kuşum .ev tutma , mobilyalar , ıvır zıvır derken son 3 ay hiç anlamazsınız.
bizim onlar daha olmadığından çok acayip geciyor

Mart veya Nisan gibi düşünüyorum ama henüz belli değil :) zaman çabuk geçiyor =) müzik konusunda yardımcı olur musun
irem derici nin yeni şarkısı çıkmış canım kesinlikle tavsiye ederim " Aşk Eşittir Biz "

canım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)
kız deme öyle bi kere gittiler yeter ben bidaha o kadar uzun süre ayrı kalmaya dayanamam

hemde ne sabır gelsin bidaha hiç bi yerlere göndermiycem kocişimii
canım benimm Allah ayırmasıınnn ayyy şafak karanlık depresyondayım bir an çok az kalmış gibi geliyor bir an daha çok var diyorum halbuki çokta yok yılbaşından sonra su gibi akacak zaman da ah ahh hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimize

günaydın kızlaarrrrrr

aminnn kuzum artık günlerde kısalıyor Allah a şükür.
günler hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama şöyle bi düşününce yarılamışız diyorsun içine bi ferahlık geliyor insanın

aminnn kuzum artık günlerde kısalıyor Allah a şükür.
günler hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama şöyle bi düşününce yarılamışız diyorsun içine bi ferahlık geliyor insanın
Aynen güzelim ayneenn :))

nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
Saat : 14 . 00

olarak yazdırdıııım.başvurduğumuz zaman askeriyeden izin alamazsak diye dosyamıza tarih yazılmamıştı.
umarım artık bi sorun çıkmaz nolur dualarınızı esirgemeyin bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…