- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
canım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)aayy benim kısa dönem ama yaa nası bekleniyo ki
cok zor olurmuş gibi geliyo bana yaaaa. alışmak güç
Evet canım hatta bugün 26 olduksen baya baya düşürmüşsün ya
benimde 275
irem derici nin yeni şarkısı çıkmış canım kesinlikle tavsiye ederim " Aşk Eşittir Biz "Mart veya Nisan gibi düşünüyorum ama henüz belli değil :) zaman çabuk geçiyor =) müzik konusunda yardımcı olur musun
kız deme öyle bi kere gittiler yetercanım zor sabır isteyen bir şey ama ilişkiniz için de bir test aynı zamanda çok gurur verici bir duygu :) bir daha gitse bir daha beklerim :)
zor canım gerçekten sabır isteyen bir süreç :)kız deme öyle bi kere gittiler yeterben bidaha o kadar uzun süre ayrı kalmaya dayanamam
hemde ne sabırzor canım gerçekten sabır isteyen bir süreç :)
canım benimm Allah ayırmasıınnn ayyy şafak karanlık depresyondayım bir an çok az kalmış gibi geliyor bir an daha çok var diyorum halbuki çokta yok yılbaşından sonra su gibi akacak zaman da ah ahh hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimizehemde ne sabırgelsin bidaha hiç bi yerlere göndermiycem kocişimii
aminnn kuzumcanım benimm Allah ayırmasıınnn ayyy şafak karanlık depresyondayım bir an çok az kalmış gibi geliyor bir an daha çok var diyorum halbuki çokta yok yılbaşından sonra su gibi akacak zaman da ah ahh hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimize
günaydın kızlaarrrrrr
Aynen güzelim ayneenn :))aminnn kuzumartık günlerde kısalıyor Allah a şükür.
günler hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama şöyle bi düşününce yarılamışız diyorsun içine bi ferahlık geliyor insanın
az kalmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?