Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bitmicek gibi225 inşaAllah
hiç bitmicek gibi
bir yıl önce nişan için hazırlanıyordum geçti o çok şükür gerçi bakınca 2005 de tanıştık bu kadar zaman nasıl geçmiş onu bile hatırlamıyorum şimdi geçmez oldu günler1 yil once ne yaptigini dusun :) 1 yil nasil gecmis bak :) 7-8 ay da oyle gececek, 1 yildan az :)
bir yıl önce nişan için hazırlanıyordum geçti o çok şükür gerçi bakınca 2005 de tanıştık bu kadar zaman nasıl geçmiş onu bile hatırlamıyorum şimdi geçmez oldu günler
Ooooo masallah
şafak hesaplarken matematik geliştiren kızlar birlikte geri sayımları başlatalım zira zaman geçmek bilmiyor
asker şafağı mı canım senin ?hemde hiiiiç geçmiyor kısa dönem ama ondan ayrı kaldığım hergün seneler gibi geliyor(
saymıyorum şafak ben nedensee saymak istemiyorummm sayınca zaman hiç geçmiyor sanki en son 145ti
önemli değil canım sonuçta hepimizin erimesini istediği sayılı günler var ve geçmiyooooEvettttttt :))))) sanırım yanlış anladımm
gözün aydın :) biz de o günlere inelim inşallah
gözün aydın bişey kalmamış ne güzel bizde inelim inşallah o günlereee 239Şafak 22 :) oleeyy