• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

elmol

Meleğim gelmiş hoşgelmiş ❤ 17/07/2017
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
10.534
9.312
248
şafak hesaplarken matematik geliştiren kızlar birlikte geri sayımları başlatalım zira zaman geçmek bilmiyor :KK69:

bu arada şafak 245 :KK68:

1 yil once ne yaptigini dusun :) 1 yil nasil gecmis bak :) 7-8 ay da oyle gececek, 1 yildan az :)
bir yıl önce nişan için hazırlanıyordum :KK24: geçti o çok şükür gerçi bakınca 2005 de tanıştık bu kadar zaman nasıl geçmiş onu bile hatırlamıyorum şimdi geçmez oldu günler :110:

şafak hesaplarken matematik geliştiren kızlar birlikte geri sayımları başlatalım zira zaman geçmek bilmiyor :KK69:

hemde hiiiiç geçmiyor kısa dönem ama ondan ayrı kaldığım hergün seneler gibi geliyor:((
saymıyorum şafak ben nedensee saymak istemiyorummm sayınca zaman hiç geçmiyor sanki en son 145ti :(

hemde hiiiiç geçmiyor kısa dönem ama ondan ayrı kaldığım hergün seneler gibi geliyor:KK43:(
saymıyorum şafak ben nedensee saymak istemiyorummm sayınca zaman hiç geçmiyor sanki en son 145ti :KK43:
asker şafağı mı canım senin ?

zaman akmış şafak 226 :D

Back