Sadece yok olmak istiyorum

aldatacak gibi düşünüyorum ki daha önce de yapmıştı ama ayrılamayacak kadar ve hakkımı savunamayacak kadar acizim ağzı çok güzel laf yapıyor ve beni çok güzel bastırıyor

Bahsettiğiniz tarzda biri sizin gibi biriyle yapamaz normalde ama kafasına göre aldattığı için, size emek harcamak zorunda olmadığı ve rahatca bastırdığı için sizi yanında tutuyor. Yakaladığınız dışında kim bilir ne kadar aldatti ve aldatiliyorsunuzdur.

Kendinizle sorunlarınız varsa ki var gidin psikolojik destek, terapi ne varsa alın. O zaman iş hayatınız da düzelir belki ve böyle ilişkiler yaşamak zorunda da hissetmezsiniz kendinizi.

İş yerinde maalesef bunu yapamıyorsunuz o insanlarla her türlü iletişim hâlinde olmak zorundayım banko da toplanıp sohbet ediyorlar bende oturuyorum yanlarına ama yok gibiyim konuşulurken kesinlikle benjmle kimse benimle göz teması kurmuyor gözlerinin içine bakıyorum halbu ki benide sohbete dahil etsinler diye söylediğim şeyde havada kalıyor bazen arada kaynıyor cevap bile verilmiyor o kadar özeniyorum ki önemsenen değer gören ortamda sözü dinlenen insanlara

Gönül Dağı'nın Rıfat'ı geldi aklıma.
Bu değersizlik ve önemsizlik hissinin aileden geldiğine inanıyorum.
Lütfen önce aile bireylerinizle aranızda olan bu meseleyi çözün.

Bizim kız saftır, beceriksizdir diyen annenin yavrusu ile, benim kız güçlüdür, zekidir, istediği her şeyi becerir diyen ananın yavrusu bir olur mu?

Seni kim ne yapsın diyen babanın yavrusu ile, sen çok değerlisin başkasının değer vermesini beklemeden iyi davran kendine diyen babanın yavrusu bir olur mu?

Olmaz!

Uzman yardımı tavsiye ediyorum. Ailen de dahil olmalı sürece.

Bu arada bunu da büyütme içinde.
Pek çoğumuzun hayatında önce ailesiyle düzeltmesi gereken mevzular var.
Başka dertlerden oraya geçmek olay :/

Ben hangi işe girdiysem böyle oldu ama üniversite de de böyleydi arkadaş ortamında da .. bankoda oturuyoruz mesela arkadaşlarla sohbet ediyorlar gülüyorlar ya ben orda yokmuşum gibi kimse göz teması kurmuyor benimle gözlerinin içine bakıyorum resmen bende burdayım diye ..bir şey söyledim mi laf havada kalıyor yada duyulmuyor bir şey sorsam cevap verilmiyor..ben de var ama sıkıntı hangi ortama gitsem bu oluyor mesela insanlar konuşacak bir mevzu buluyorlar yada işte birbirlerine laf atıyorlar sakalasiyorlar gülüyorlar ve mantıkli konusuyorlar mantıki cevaplar veriyorlar zeki espriler yapıyorlar..ben kendime bakıyorum zaten sessiz bir insanım yani hiç konuşmassam konuşayım demem hele ki bir ortamda değer görmeyince iyice susuyorm zaten mesela arkadaşın yannda oturuyorum konuşacak bir şeyde bulamıyorum bakıyorm başka bir arkadaş geliyor hemen sohbet ediyorlar gülüyorlar esprilesiyorlar bende konusack olsam ara ara zaten kırk kere düşünüyorum bir seyi söylemeden önce saçmalamayım diye onda da zatsn mantıklı cevaplar veremiyorum saçmaliyorum.. bu yüzden de yokmuşum gibi davranılıyor.. yanlarına gitmek istemiyorum bu yüzden bankoda tek oturuyorum gitsem ne konuşacağım ama iş gereği hepsiyle de çalışırken hepsiyle iletisim halinde olmak zorundayım ...bu arkadaş ortamında da böyle ama arkadaşlarımla görüşmüyorm en fazla oluyor ama hangi işe girersem gireyim bu oluyor ve ben çalışmak da zorundayım ama bu yüzden o ise ayağım çekmiyor gitmek istemiyorum bir süre sonra ve ayrılıyorum..kk yarın olacak ve ben yine ise gideceğim

Önce kendinle barismalisin kendini sevmeli kendine değer vermelisin
Kişisel gelişimle ilgili videolar kitaplar var onları oku
Sevgilindende ayrıl mümkünse
Sen kendin ol kimselere özenme seni gerçekten seven seni sen olduğu için sever zaten
Afedersin ama nerde çokluk orda...
Az insan çok huzur

Ben de seninle bire bir aynı durumdayım ağır sosyal fobi var. Doktora gittin mi dertlesebiliriz istersen aynı derde sahip olanlar birbirlerini anlar bende ilaç kullaniyorum

Ben de seninle bire bir aynı durumdayım ağır sosyal fobi var. Doktora gittin mi dertlesebiliriz istersen aynı derde sahip olanlar birbirlerini anlar bende ilaç kullaniyorum
Tabi.. gittim ama sosyal fobi de faydasını görmedim ilacın siz çalışıyormusunuz

Tabi.. gittim ama sosyal fobi de faydasını görmedim ilacın siz çalışıyormusunuz
Sosyal fobi tanısı mi konuldu size ? Çok geçmiş olsun ailemizin bir takım davranışları, etkilemis olabilir bizi yetiştirilme tarzına bağlı olduğunu düşünüyorum ben. Çalışamıyorum en fazla 2 gün durabiliyorum iş yerinde

Bende öyleyim şimdi ise girdim bir hafta oldu çıkmayı düşünüyorum olmuyor yapamıyorm onemsenmemek dikkate alinmamak görünmez olmak çok zor

Düşünce yapımız çevrenin bizi nasıl gördüğünü etkiliyor. Önce kendi zihninizdeki imajınızı yenilemelisiniz. Onlar kim ki sizi yok sayıyorlar, siz onlarla mesafenizi koruduğunuz için ilişkileriniz bu şekilde gelişmiş gibi düşünebiliriz mesela. Kesinlikle kitap okuyun. İş yerinde boş vakitlerinizi bu şekilde değerlendirirseniz her açıdan fayda görürsünüz. Ha bana kalırsa özellikle iş yerinde mesafe candır uzun vadede siz kazançlı çıkarsınız. İşi sakın bırakmayın. Kendinizi eve kapatırsanız bu kötümser fikirler sizi çok daha kolay ele geçirir. En doğrusu da uzman desteği tabii ki.

Kendinizi niye başkalarına göre kiyasliyorsunuz ki hepimizin konuşmak istemediği veya çekingen kaldığı ortamlar olur, bence bunu hep hiç diye genellestiriyorsunuz. Düşünün şimdi ilkokulda veya çocukluk arkadaşlarınızla böyle miydiniz, veya ailenizden biriyle konuşurken de çekiniyor musunuz? Pek sanmıyorum, demek ki sizin o ortama alismaniz için bir süre gerekiyor. Herkesin farklı kişilik yapıları var, çok konuşup espriler yapıp ortamların aranılan kişisi olmayabilirsiniz, ama siz de iyi bir dinleyicisinizdir. Sizi böyle seven ve kabul eden insanlar elbet var. Dünyayla bir yarışa girmiyorsunuz ya bırakın onlar espri yapsın siz de gülün, eglenmenize bakın, sanıyor musunuz o çok birbirlerine şakalar yapan insanlar çok iyi anlasiyorlar

Bende öyleyim şimdi ise girdim bir hafta oldu çıkmayı düşünüyorum olmuyor yapamıyorm onemsenmemek dikkate alinmamak görünmez olmak çok zor
İşten cıkmayın tabi ki, her ortam zordur ve her ortamda sizi görmezden gelecek insanlar, hakaret eden insanlar olacaktır. 4 sene subeci olarak calıstım yüzüme para bile fırlatıldı, küfür edip saldıran müşteri oldu, emin olun istifa etmedim, insanların bana tavrı yüzünden asla istifa etmem, daha iyi bir iş bulup doğrudan geçiş yaptım. Sorun su ki siz insanları cok önemsiyorsunuz, kimse benimle konusmasın banane der geçerim, aman benimle konuşmadılar diye neden kafayı yiyim ki, kim ki onlar? en büyük güç maddi gücünüz olsun. 33 yasında da tekrar pes ederseniz daha da iş hayatınız olmaz kusura bakmayın. Allah yanımda bana yeter diyip calısın, kimse güllük gülistanlık işlerde ya da hayatlarda bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…