Sadece Labioplasti?

Tatlım bat
Tatlım merhaba bende batmanlıyım senin gibi iç dudak sorunum vardı psikolojim bozulmuştu buralarda yapan yok yani tecrübeli doktor yok dersem daha doğru olur vanda bir doktorla anlaştım oraya gittim işlemi oldum sadece iç dudak operasyonu oldum ama hayal kırıklığı mahvetti beni bir ayda toparlanamadım bir dudağı tamamen aldı diğerini az bişey bıraktı ama oda hep dikiş izi testere ağzı gibi bir görüntü oluşturdu. 4 aydan fazla oldu daha fazla dayanamadım istanbula gidip orada revizyon oldum bu gün 3. Günüm çok şiş umarım iyi olur. Ha bide vandaki sadece iç dudakları aldığı için klitorisim penis gibi duruyordu istanbulda onu da yaptırdım. Sen sen ol kesinlikle bu konuda tecrübeli olmayan bir hekime gitme.

Merhaba ben 5 gün önce yaptırdım. Yıllardır düşündüğüm ve çok sıkıntılı olduğum bir konuydu. Hem labio hem de hudoplasti yapıldı. Şuan aşırı hassiyet var klitoris kısmında ve boğumlu bir görüntü. Ağrım olmadı ama hassasiet beni mahfetti. Yaptıran üzerinden zaman geçenler yazabilir mi acaba zamanla düzelecek mi?

Enfeksiyondan kurtulamadigim icin arastirarak karar aldim.Ameliyat olali 25 gun oldu.Ameliyati esra cabuk comert yapti.Suan sisliklerim iyice azaldi ve sekillenmeye basladi.Bu ameliyati olacaksan beklemen lazim.İlk hafta aman Allahim bu ne dedim yazilanlara pek inanmamistim sislikler bogum bogum bi goruntu.Simdi guzel gozukuyor bir sure sonra daha da duzelecegine eminim.Kontrolden sonra tekrar yazarim istersen ozeldende yazabilirsin sorularina yardimci olurum.

Yavas yavas inmeye basliyor sislikler 1 ayin sonunda tamamen biter diye umuyorum.Suan hassasiyet var ama cok rahatsiz edici degil.Benim odemim iyice azaldi.

Süper oldu nasıl anlıyorsunuz ki?Tanıdığım biri yaptırdı da 3 ayda şekli netleşmiş.Şimdi şişlik ve morluk yok mu yani ?

Süper oldu nasıl anlıyorsunuz ki?Tanıdığım biri yaptırdı da 3 ayda şekli netleşmiş.Şimdi şişlik ve morluk yok mu yani ?

hayır yok, benim ilk haftada dikişlerim çok kaşındırdı kendisi çıkardı doktor bey, şişlik yok morluk var mı açıkçası rengine çok bakamadım doğru ışıkta ama yok gibi

Merhaba labioplasti Yaptırdınız mı merak ettim bende düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum buldunuz mu Batman da yapan bir doktor

Elbette doktoruma güvenirim önce bu konularda

25 Nisan 2018 tarihinden beri 20 kez bu soruyu sordunuz ve hala beklemedesiniz. Bu bizi ilgilendirmez ama 2 üyelik ile bunu yapınca site olarak rahatsız olup üyeliklerinizi birleştirdik.

bilginiz olsun ....
Tabi ki sizi ilgilendirmez. KK Hotmail adresini artık kabul etmeyince gmail açmak zorunda kaldım sizinle ilgili bir problem bu.

Tabi ki sizi ilgilendirmez. KK Hotmail adresini artık kabul etmeyince gmail açmak zorunda kaldım sizinle ilgili bir problem bu.

Hotmail kabul ediliyor bunu nereden çıkardınız öncelikle bunu anlayamadım. Hali hazırda zaten üyeliğiniz vardı ? Yani yeni üyeliğe gerek yoktu. 2018 den bugüne aynı soruyu sorunca acaba bir doktora mı yönlendirecek diye huylandık. Zira 2 üyelik ile yapıyorsunuz bunu ve iki senedir soruyorsunuz. Takdir edersiniz ki bizde reklamcıları siteden uzak tutmak için bu kontrolleri yapıyoruz.

özetle problem hotmailde değil ! sizin 2 hesapla sitede olmanızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…