Labioplasti sürecim.

nickbulamayankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
8
0
86
26
Merhabalarr, burdan labioplasti olmak isteyip olmaktan korkanlar icin kendi sürecimi paylaşmak istedim.
14 nisanda istanbulda labioplasti ve hudoplasti ameliyati oldum. Benim malesefki 3cu operasyonumdu (son ameliyatımı farkli bir doktorda yaptırdım). Ilk 2 ameliyatimda dikislerm acildigi için asimetriklik olusmustu.

Ameliyattan ciktigimda hicbir sekilde agri aci hissetmedim gayet kolay bi ameliyatti. Uyandiktan yaklasik 4 saat sonra sondami cikardilar ve rahatca tuvalete cisimi yapabildim. Ameliyattan 8 saat sonra taburcu oldum ve esyalari eve birakip ustune yuruyuse bile ciktim cok rahat birsekilde.

2ci gunumde memlekete yolculuk yaptim ve hic sıkınti yaşamadim, tabiki agir kaldirmamaya ve ani egilip kalkmalara dikkat ettim.

4cu gunumde kaşintilarla uyandim suan 5ci gunumdeyim tatli tatli halaa kaşintilarim var fakat dayanilmicak kadar degil.

Bu sürecte hic sizinti dahi olsa kanama yaşamadim. Yani yaptirmak isteyen cekinen korkan varsa hic cekinmeden yaptirin, iyilesme sureci gayet kolay ve 2ci gunden itibaren normal hayatiniza dönebilirsiniz.

Bu süreçlerden de bahseder misiniz ?
Tabiki, ilk ameliyatimi normal kadin dogum doktoruma yaptirdim. Ameliyat surecim yine cok kolay ve rahat gecti fakat ameliyatimin 3cu gunu uyandigimda kanamam oldugunu farkettim. Ayna ile baktigimda ise sol tarafdaki iç dudagimin boşa ciktigini gordum ve dikisin patladigini anladim. 6 hafta sonra doktorumda muayenede dikisimin acildigini tasdikledi ve iyilesme durumundan sonra tekrar bir ameliyat olabilecegimi söyledi. Bende bi 6 ay sonra 2 ci ameliyatimi oldum ve tekrar ayni sekilde 3 4cu gunumde kanamam oldu ve dikisim acildi. Benim tahminimce baştan savma yaptigi icin ve fazla detaya girmedigi icin yasadim bu olayi, cunku ic dudak estetigi olmak istemistim hem dikislerm acildi hemde doktorum klitorisin ordaki saginda ve solundaki fazla dudaklara bile dokunmamisti.

Tabiki, ilk ameliyatimi normal kadin dogum doktoruma yaptirdim. Ameliyat surecim yine cok kolay ve rahat gecti fakat ameliyatimin 3cu gunu uyandigimda kanamam oldugunu farkettim. Ayna ile baktigimda ise sol tarafdaki iç dudagimin boşa ciktigini gordum ve dikisin patladigini anladim. 6 hafta sonra doktorumda muayenede dikisimin acildigini tasdikledi ve iyilesme durumundan sonra tekrar bir ameliyat olabilecegimi söyledi. Bende bi 6 ay sonra 2 ci ameliyatimi oldum ve tekrar ayni sekilde 3 4cu gunumde kanamam oldu ve dikisim acildi. Benim tahminimce baştan savma yaptigi icin ve fazla detaya girmedigi icin yasadim bu olayi, cunku ic dudak estetigi olmak istemistim hem dikislerm acildi hemde doktorum klitorisin ordaki saginda ve solundaki fazla dudaklara bile dokunmamisti.
Gecmıs olsun inşAllah bu son olsun süreciniz güzel ilerlesin

Back
X