Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bugün lokal olarak labioplasti işlemi oldum işlem sırasında iğnenin girişi dışında hiç acı hissetmedim sadece doktor hanımın dokunuşlarını çok az hissettim gayet rahat geçti şuan ameliyat sonrası 3. saatteyim saatte bir yirmi dakikalık olacak şekilde soğuk kompress uyguluyorum yanma dışında şimdilik hiçbir şikayetim yok eve dönerken sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim rahat bir şekilde yürüyüp oturup kalkabildim burada başkalarının deneyimlerini okurken insanın gözü korkabiliyor bence herkesin bünyesi ve acı eşiğine göre durum değişiyor birde ameliyat sonraki süreç için sağlam bir psikoloji gerekiyor önceden kendimizi hazırlarsak eğer süreç çok daha rahat geçecek bence hafif ödemli olmasına rağmen şimdiden oluşan görüntüden memnun kaldım sormak istedikleriniz varsa eğer sorabilirsiniz daha çok yeni geçirmiş olduğum için detaylı bir şekilde konuşabiliriz