-
- Konu Sahibi dreamygirll
Merhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner
Hangi şehirde kime oldunuz acabaMerhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner bilmiyorum
Ankaradamı yaptırdınız acabaHenüz bir hafta oldu ben olalı. Benim dudaklarım o kadar kalın o kadar kötüydü ki cidden kuzenlerim falan inanmıyordu görünce bu ne allah şifa versin diyorlardışimdi süper oldu süper süper bugün dikişlerim alındı, ben anesteziyi zor attım ameliyat konusunda hiçbir sıkıntım olmadı. Normalde dikişlerim eriyen dikişti ama benim çok az kaşıntı sorunum vardı canım da tatlı dikişliyim diye dokunmaya bile korkuyordum su tutmak istemiyordum doktora öyle deyince kendisi aldı sağolsun benim de bahane edecek bir şeyim kalmadı iyi ki olmuşum ben bunu öncesi sonrası fotoğrafını görünce bir kez daha anladım.. fakat lütfen çok dikkatli olun, benim doktorum bana öyle revizyon yaptığı hastaları gösterdi ki, aşırı korktum. yani başka doktorların yaptığı ama maalesef işlerin yolunda gitmediği.. hiçbir şekilde isim vermedi bu arada. ben çok memnunum mutlaka yaptırın
Hayır İstanbul’da yaptırdımAnkaradamı yaptırdınız acaba
Kime revizyon oldunuz?Tatlım bat
Tatlım merhaba bende batmanlıyım senin gibi iç dudak sorunum vardı psikolojim bozulmuştu buralarda yapan yok yani tecrübeli doktor yok dersem daha doğru olur vanda bir doktorla anlaştım oraya gittim işlemi oldum sadece iç dudak operasyonu oldum ama hayal kırıklığı mahvetti beni bir ayda toparlanamadım bir dudağı tamamen aldı diğerini az bişey bıraktı ama oda hep dikiş izi testere ağzı gibi bir görüntü oluşturdu. 4 aydan fazla oldu daha fazla dayanamadım istanbula gidip orada revizyon oldum bu gün 3. Günüm çok şiş umarım iyi olur. Ha bide vandaki sadece iç dudakları aldığı için klitorisim penis gibi duruyordu istanbulda onu da yaptırdım. Sen sen ol kesinlikle bu konuda tecrübeli olmayan bir hekime gitme.
Kime oldunuz ameliyatiMerhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner bilmiyorum
Hangi doktora ameliyat oldunuz ve ücret ne kadardı ?Merhabalar
Kime oldunuz ameliyatı ve nerede oldunuzMerhabalar
Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Olduysaniz kime oldunuz durumunuz nasılMerak etme onu zaten çok iyi bir yerde yaptırıcam
Hangi doktoru öneriyorsunuzHâla ameliyat olmadıysan bana ulaş. Ben de batmanda yaşıyorum. Seni bilgilendiririm.