merhabalar ben Labioplasti amelyat olali 12 gunum :) daha yeniyim
Fakat cinsel birliktelikle ilgili konular acilmis ama hep dagilmks gitmis,merak ediyorum doktorum bana 1,5 ay sonra yani 40 gunum dolunca normal seks hayatina gecis yapabilicegini soyluyor sizlerde nasil olsu ( lutfen sadece Labioplasti amelyati olanlar yazsin konu bu olsun
) tam anlamiyla deneyimlerinizi yazarmisiniz benim dudaklari biraz uzun du onlari hafif toparladim diyelim dikisliyim
kendinden eriycek dikis atilar ,bu surecte nasil oldu? Krem kullandinizmi? Oral seks oldumu ya arkadaslar bu samimi bir sorudur inanin buna bende deneyimlerimk yazicam
tabiykide ozellikle ayrintiya kadar birbirimize yardimci olalim deneyimlerimizi yazalim sonucta bu amelyati evet once kendi oz guvenimjz sagligimiz daha sonra cinsel hayatimiz icin yaptirdik
Fakat cinsel birliktelikle ilgili konular acilmis ama hep dagilmks gitmis,merak ediyorum doktorum bana 1,5 ay sonra yani 40 gunum dolunca normal seks hayatina gecis yapabilicegini soyluyor sizlerde nasil olsu ( lutfen sadece Labioplasti amelyati olanlar yazsin konu bu olsun