Korkuyorum ben:) karin germede oldum :) cinsellik icin karin 6 hafta sonra serbest dedi ama vajina icin en az 2 ay gecmesi gerek dedi offf :) esimde bilmiyorSiz bilirsiniz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum ben:) karin germede oldum :) cinsellik icin karin 6 hafta sonra serbest dedi ama vajina icin en az 2 ay gecmesi gerek dedi offf :) esimde bilmiyorSiz bilirsiniz :)
YaaKorkuyorum ben:) karin germede oldum :) cinsellik icin karin 6 hafta sonra serbest dedi ama vajina icin en az 2 ay gecmesi gerek dedi offf :) esimde bilmiyorasagiyi artik biseyler uydurcam bakalim
Yaason zamanlarda kanamalarım var sürekli adet gibi kanamalarım oluyor de korkar yaklaşamaz
![]()
Korkuyorum ben:) karin germede oldum :) cinsellik icin karin 6 hafta sonra serbest dedi ama vajina icin en az 2 ay gecmesi gerek dedi offf :) esimde bilmiyorasagiyi artik biseyler uydurcam bakalim
Merhaba bende vajinaplasti ve labioplasti ameliyatımin 22. Gunundeyim sürecim çok kolay ve rahat geçti cinsel perhiz sıkıntı oluyor malesef bizde ön sevişmenin ötesine gecemiyoruz ama minimum seviyede acı oluyor dikkat etmekte fayda var tabi 40 günü beklicez doktorum 3 ay dedi fakat 40. Günümde deneyimlemek istiyorum eşim beklemek istemiyor süreci tekrardan paylaşırım hepimize geçmiş olsun![]()
Merhaba bende vajinaplasti ve labioplasti ameliyatımin 22. Gunundeyim sürecim çok kolay ve rahat geçti cinsel perhiz sıkıntı oluyor malesef bizde ön sevişmenin ötesine gecemiyoruz ama minimum seviyede acı oluyor dikkat etmekte fayda var tabi 40 günü beklicez doktorum 3 ay dedi fakat 40. Günümde deneyimlemek istiyorum eşim beklemek istemiyor süreci tekrardan paylaşırım hepimize geçmiş olsun![]()
merhabalar ben labioplasti ameliyatimin 5.gunundeyim suan tuvalet ve yemek icin kalkabiliyorum odemlerim var ameliyat bolgesi şiş oturamiyorum 10 gün is başı yapabileceginizi sanmiyorumÇok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende bu amaliyati 5 Mayıs'ta olacağım bu zor süreci en rahat nasıl atlatabiliriz neler yaptınız 10 günde toparlanabilirmiyim ise dönmek için yani 10 günde işbaşı yapabilirmiyim sizce şimdiden çok teşekkür ederim
merhabalar ben labioplasti ameliyatimin 5.gunundeyim suan tuvalet ve yemek icin kalkabiliyorum odemlerim var ameliyat bolgesi şiş oturamiyorum 10 gün is başı yapabileceginizi sanmiyorum
Merhaba mesajınızı yeni gördüm özelden nasıl yazılır bilmiyorum mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim tabiki de paylaşırım. Ameliyat sonrası toparlanmak ta doktorun işinin ehli olup ameliyatı steril bir ortamda yapması ve cilt yapınızın iyileşme süreci birazda kişinin kendi ile alakalı çünkü ben gerçekten ilk günden bugüne ciddi manada hiç zorlanmadim. Rutinimden geri kalmadım cinsellik dışında :)Çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende bu amaliyati 5 Mayıs'ta olacağım bu zor süreci en rahat nasıl atlatabiliriz neler yaptınız 10 günde toparlanabilirmiyim ise dönmek için yani 10 günde işbaşı yapabilirmiyim sizce şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba mesajınızı yeni gördüm özelden nasıl yazılır bilmiyorum mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim tabiki de paylaşırım. Ameliyat sonrası toparlanmak ta doktorun işinin ehli olup ameliyatı steril bir ortamda yapması ve cilt yapınızın iyileşme süreci birazda kişinin kendi ile alakalı çünkü ben gerçekten ilk günden bugüne ciddi manada hiç zorlanmadim. Rutinimden geri kalmadım cinsellik dışında :)
isterseniz kendi ameliyatimin before afterini atabilirim belki ameliyat oncesi moral olurİçime su serptiniz çok teşekkür ederim moral oldu bana güveniyorum ya doktoruma zaten devlet hastanesinde olacağım ordaki doktorlar bu amaliyati çok yapıyorlar özel doktorlardan daha çok pratik yaptıklarını düşünüyorum inşallah iyi sonuç alırım
merhaba bana da atar misnz ve hangi doktora oldunuzisterseniz kendi ameliyatimin before afterini atabilirim belki ameliyat oncesi moral olur
feyza ozcelik nigdede atarim hemenmerhaba bana da atar misnz ve hangi doktora oldunuz
attimmerhaba bana da atar misnz ve hangi doktora oldunuz
isterseniz kendi ameliyatimin before afterini atabilirim belki ameliyat oncesi moral olur