• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti CINSEL birlikliktelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korkuyorum ben:) karin germede oldum :) cinsellik icin karin 6 hafta sonra serbest dedi ama vajina icin en az 2 ay gecmesi gerek dedi offf :) esimde bilmiyor 😂asagiyi artik biseyler uydurcam bakalim
Yaa 😂 son zamanlarda kanamalarım var sürekli adet gibi kanamalarım oluyor de korkar yaklaşamaz 😁

Çok geçmiş olsun vajina daraltma idrar torbası sarkması amaliyati olacagim 5 Mayıs'ta gün verdiler çokta korkuyorum aslında vajina daraltma da doktorunuz ne kadar daraltigini size söyledim benim doktorum iki parmak genişliğinde daraltma yapacağını söyledi ben aslında bir parmak genişliğinde yapmasını istiyorum ama ilerde ya sorun olursa da korkuyorum menopoza girdikten sonra dahada daralacagini demişti doktor o yüzden fazla daraltma olursa sorun olur ileri yaşlarda demişti deneyimlerinizi tecrebelinizi bu konuda paylaşırsanız çok mutlu olurum hemde fikir edinmiş olurum şimdiden teşekkürler ederim inşallah çok iyi sonuç alirsiniz

Merhaba bende vajinaplasti ve labioplasti ameliyatımin 22. Gunundeyim sürecim çok kolay ve rahat geçti cinsel perhiz sıkıntı oluyor malesef bizde ön sevişmenin ötesine gecemiyoruz ama minimum seviyede acı oluyor dikkat etmekte fayda var tabi 40 günü beklicez doktorum 3 ay dedi fakat 40. Günümde deneyimlemek istiyorum eşim beklemek istemiyor süreci tekrardan paylaşırım hepimize geçmiş olsun ☺️

Merhaba bende vajinaplasti ve labioplasti ameliyatımin 22. Gunundeyim sürecim çok kolay ve rahat geçti cinsel perhiz sıkıntı oluyor malesef bizde ön sevişmenin ötesine gecemiyoruz ama minimum seviyede acı oluyor dikkat etmekte fayda var tabi 40 günü beklicez doktorum 3 ay dedi fakat 40. Günümde deneyimlemek istiyorum eşim beklemek istemiyor süreci tekrardan paylaşırım hepimize geçmiş olsun ☺️

Çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende bu amaliyati 5 Mayıs'ta olacağım bu zor süreci en rahat nasıl atlatabiliriz neler yaptınız 10 günde toparlanabilirmiyim ise dönmek için yani 10 günde işbaşı yapabilirmiyim sizce şimdiden çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende bu amaliyati 5 Mayıs'ta olacağım bu zor süreci en rahat nasıl atlatabiliriz neler yaptınız 10 günde toparlanabilirmiyim ise dönmek için yani 10 günde işbaşı yapabilirmiyim sizce şimdiden çok teşekkür ederim
merhabalar ben labioplasti ameliyatimin 5.gunundeyim suan tuvalet ve yemek icin kalkabiliyorum odemlerim var ameliyat bolgesi şiş oturamiyorum 10 gün is başı yapabileceginizi sanmiyorum

Çok geçmiş olsun ben vajinaplasti olacağım fark ediyormu acaba inşallah en kısa zamanda toplanır güzel bir şekilde bu süreci atlatirsiniz

Merhaba mesajınızı yeni gördüm özelden nasıl yazılır bilmiyorum mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim tabiki de paylaşırım. Ameliyat sonrası toparlanmak ta doktorun işinin ehli olup ameliyatı steril bir ortamda yapması ve cilt yapınızın iyileşme süreci birazda kişinin kendi ile alakalı çünkü ben gerçekten ilk günden bugüne ciddi manada hiç zorlanmadim. Rutinimden geri kalmadım cinsellik dışında :)

Merhaba mesajınızı yeni gördüm özelden nasıl yazılır bilmiyorum mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim tabiki de paylaşırım. Ameliyat sonrası toparlanmak ta doktorun işinin ehli olup ameliyatı steril bir ortamda yapması ve cilt yapınızın iyileşme süreci birazda kişinin kendi ile alakalı çünkü ben gerçekten ilk günden bugüne ciddi manada hiç zorlanmadim. Rutinimden geri kalmadım cinsellik dışında :)

Acı esiyim yüksek daha önce karın germe amaliyati oldum çok şükür çabuk toparlandim dikislerimde hiç bir sorun yaşamadım ama orası hassas bölge olduğu için korkularım var yorumlarda çok okudum pişman olanları bazilari cinsel hayatım biti diyen bile oldu korkularim ondan sonrası ama zaten hersekilde bu amaliyati olacagim inşallah sorun yaşamam geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim

İçime su serptiniz çok teşekkür ederim moral oldu bana güveniyorum ya doktoruma zaten devlet hastanesinde olacağım ordaki doktorlar bu amaliyati çok yapıyorlar özel doktorlardan daha çok pratik yaptıklarını düşünüyorum inşallah iyi sonuç alırım

İçime su serptiniz çok teşekkür ederim moral oldu bana güveniyorum ya doktoruma zaten devlet hastanesinde olacağım ordaki doktorlar bu amaliyati çok yapıyorlar özel doktorlardan daha çok pratik yaptıklarını düşünüyorum inşallah iyi sonuç alırım
isterseniz kendi ameliyatimin before afterini atabilirim belki ameliyat oncesi moral olur

Back
X