- 30 Haziran 2020
- 68
- 78
- 23
-
- Konu Sahibi dreamygirll
nerde yasiyosunArkadaşlar iç dudak sarkması hayatımı kaydırdı resmen.Labioplasti olacağım ve sadece labioplasti olanlar deneyimlerini yazabilir mi?Bazıları vajinoplasti ya da klitoplasti olmuşlar mesela.Ben sadece iç dudak kısaltma işlemi yapacağım.Yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Batmannerde yasiyosun
batmani hic bilmiyorum ben bursada yasiyorum baris korkmaz bu tarz konularda cok iyi onu onericektimBatman
Iyi bi doktor bulman lazim bicmesinler sonra bende yaptirmistim ne iyi ne kotu yani kendim memnun degilim ama agdaya gittigim zaman kadinlarin cins cins bakmamasindan normal oldugunu dusunuyorum.Birde kesinlikle duzgun yapilmazsa cinsel istek uzerinde etkisi oluyor.Arkadaşlar iç dudak sarkması hayatımı kaydırdı resmen.Labioplasti olacağım ve sadece labioplasti olanlar deneyimlerini yazabilir mi?Bazıları vajinoplasti ya da klitoplasti olmuşlar mesela.Ben sadece iç dudak kısaltma işlemi yapacağım.Yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Merak etme onu zaten çok iyi bir yerde yaptırıcamIyi bi doktor bulman lazim bicmesinler sonra bende yaptirmistim ne iyi ne kotu yani kendim memnun degilim ama agdaya gittigim zaman kadinlarin cins cins bakmamasindan normal oldugunu dusunuyorum.Birde kesinlikle duzgun yapilmazsa cinsel istek uzerinde etkisi oluyor.
10 sene önce niye 2 kez oldunuz?2.kez olmanızı gerektiren ne oldu?Bence hiç yaptırma. Ben sadece labioplasti oldum 10 sene önce, hem de 2 kez. Çok pişmanım. Şimdiki aklım olsaydı asslllaaaa yaptırmazdım. Ameliyat yerim hâlâ acıyor cinsel ilişki sırasında.
İlkini özel hastanede yaptırdım, ayıldım 1 saat içinde o dikişlerle kan revan yollara düştüm. Anadolu yakasından metrobüsle Avrupa’ya geçtim. Hele ilk idrarımı... çığlıklar ata ata... Hiç unutamam o acıyı... öyle hemen oldu bitti hadi bakalııııııımmmm tıpış tıpış evine denecek bir ameliyat değilmiş ama bana hiç öyle anlatmadılar... onlar yeter ki para kazansınlar! aradan zaman geçti sorunum tekrar etti. Aynı dudak hâlâ pedime, çamaşırıma sürtüyordu, acıtıyordu. Zaten kilo alıp vermeyle, doğumla hatta cinsel ilişkiyle bile tekrar sarkan bir uzuvmuş. Bu sefer devlet hastanesinde oldum. O daha ağrısızdı. Her iki doktor da cinsel ilişkide hiçbir problem yaşamayacağımın garantisini verdi ama hiç de öyle olmadı. Yaptırdığımda bekardım, yaklaşık 6 sene sonra filan evlendim. Şu an 3 senelik evliyim ve cinsel ilişkim berbat. Bende tabii vulvar vestibülit sendromu da çıktı ama labioplasti ameliyatına mı bağlı bilemiyorum.10 sene önce niye 2 kez oldunuz?2.kez olmanızı gerektiren ne oldu?
Anladım bu kadar özenerek yazdığınız için çok teşekkür ederimİlkini özel hastanede yaptırdım, ayıldım 1 saat içinde o dikişlerle kan revan yollara düştüm. Anadolu yakasından metrobüsle Avrupa’ya geçtim. Hele ilk idrarımı... çığlıklar ata ata... Hiç unutamam o acıyı... öyle hemen oldu bitti hadi bakalııııııımmmm tıpış tıpış evine denecek bir ameliyat değilmiş ama bana hiç öyle anlatmadılar... onlar yeter ki para kazansınlar! aradan zaman geçti sorunum tekrar etti. Aynı dudak hâlâ pedime, çamaşırıma sürtüyordu, acıtıyordu. Zaten kilo alıp vermeyle, doğumla hatta cinsel ilişkiyle bile tekrar sarkan bir uzuvmuş. Bu sefer devlet hastanesinde oldum. O daha ağrısızdı. Her iki doktor da cinsel ilişkide hiçbir problem yaşamayacağımın garantisini verdi ama hiç de öyle olmadı. Yaptırdığımda bekardım, yaklaşık 6 sene sonra filan evlendim. Şu an 3 senelik evliyim ve cinsel ilişkim berbat. Bende tabii vulvar vestibülit sendromu da çıktı ama labioplasti ameliyatına mı bağlı bilemiyorum.
Rica ederim ama 1000 kere düşünüp 1 kere karar vermek gerekiyor. Gerçekten ciddi anlamda sağlığını etkilemiyorsa hiç elletme derim ben.Anladım bu kadar özenerek yazdığınız için çok teşekkür ederim
Kime oldunmuştunuz çok merak ettimRica ederim ama 1000 kere düşünüp 1 kere karar vermek gerekiyor. Gerçekten ciddi anlamda sağlığını etkilemiyorsa hiç elletme derim ben.
inan isimlerini hatırlamıyorum. birincisi özelde ikincisi devletteydi. devlette olanın adı gökhan'dı yanlışım yoksa ama soyadı yok maalesefKime oldunmuştunuz çok merak ettim
Ben olali 1 seneye yaklascak.Surec zor sabir gerektiren bi operasyon. İlk hafta yat dinlen ben hata ettim zorlandim. Hijyen cok onemli kremlerini kullanmalisin. Ben ameliyatimi Esra Cabuk Comerte yaptirdim Ankaradaysan onu da arastir oneririm.Bende yuruyemiyordum sıkışıp acısıyla hayatımı zehir etmişti simdi cok rahat ediyorum.Arkadaşlar iç dudak sarkması hayatımı kaydırdı resmen.Labioplasti olacağım ve sadece labioplasti olanlar deneyimlerini yazabilir mi?Bazıları vajinoplasti ya da klitoplasti olmuşlar mesela.Ben sadece iç dudak kısaltma işlemi yapacağım.Yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Siz kime oldunuz?Merhaba.
Bende 3 gun once labioplasti oldum. Ne ameliyat esnasinda ne de sonrasinda en ufak bir agrim sizim olmadi.
Arkadaşlar iç dudak sarkması hayatımı kaydırdı resmen.Labioplasti olacağım ve sadece labioplasti olanlar deneyimlerini yazabilir mi?Bazıları vajinoplasti ya da klitoplasti olmuşlar mesela.Ben sadece iç dudak kısaltma işlemi yapacağım.Yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Tekirdagda ozel bir klinikte estetik cerraha oldum. Bugun 4.gunum hic agrim yok.Siz kime oldunuz?
Açıkçası tam aradığım yorum oldu buMerhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner bilmiyorum