- Konu Sahibi dreamygirll
Merhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner
Hangi şehirde kime oldunuz acabaMerhabalar
Ben 17 haziranda labioplasti oldum . Genel aneztezi ile uyandigimda cok agladim narkozun etkisi ile agrim vardi igne vurdular geçti . O gece hastenede kaldım . Sabah doktor gelip taburcu etti . Sonraki 4 gün evde geçirdim buz koyarak Arveles ağrı kesici içtim yanmalar oluyordu . Hemen geçiriyor. Antibiyotikler kullandım doktorun verdiği. 5. gün işe gittim beden gücü çaliştiğim bir işim var dikkat ederek Çaliştim eğilirken korkuyordum sadece . Temizliğe dikkat ettim ve kremleri pede sürüp 10 gün pet taktim. Sonra aşırı kaşınmalar başladı uykumdan uyandıran kulak çubuğuna krem sürüp kaşidim tutamadım çünkü kendimi . 3. hafta dikişlerim düşmeye başladı 3 günde bütün dikişler düştü . 21 gün eşimle birlikte olduk bir acı olmadı sadece korku vardı acıyacak mı diye . Acı yoktu ama endişeliydim .şuan bir ay doldu gayet iyiyim cinsellikte sorun yok korku da kalmadı . Ameliyata girmeden okumuştum burada yazanları çok korkmuştum . Asla olmayın falan diyenler vardı . Benim sürecim zor geçmedi . Ameliyattan sonra hemen işe gidersiniz diyorlar ama böyle bişey yok en az 4 gün dinlenmelisiniz ağrı acı çok olmuyor sadece yanma oldu ağrı kesici içinde kesiliyor. Görüntü olarak eskisinden 1000 kat iyi . Beni mutlu etti bu görüntü . İç dudakların dışarı çıkan kısımları kararmıştı şimdi hiçbir karalık kalmadı . Dışarı sarkan bişey kalmadı . Evet süreç çok kolay değil ama çok zor da değil .dayanılmayacak birşey değil . Sadece şunu söyleyebilirim negatif olarak ben sertlik olacağını bilmiyordum . Şuan dikişten dolayı sertlik var elimle dokununca hissedebiliyorum sertlikleri bu da zamanla geçer dediler bakalım kaç aya eski yumuşakliğa döner bilmiyorum