Sadece konusmaya ıhtıyacım var ! :(

rica ederim canım seni azıcık rahatlattıysam ne mutlu bana ama görüşmeden söyleme online işlemlere bakacağınızı cafede buluşun sen yanında laptop ya da tablet götür orda pat diye söyle aç baklaım online işlemleri de o açsın telefonundaki mesajı da açsın numarayı çıkartırsın ordan tarih ve saat ve de 6 hanesi oluyormuş numaranın online işlemlerde madem rahatlıkla bulur konuşabilirsin numara sahibiyle.ama öncesinde söylersen böyle yapıcam diye telefonundaki msjı silebilir sen de numaranın tamamını bulamazsın.aslında en iyisi tertemiz güvenmek böyle arkasını kontrol etmeden oyunlar çevirmeden ama öyle bir zamandayız ki burda neler neler okuyoruz ya da kendi çevremizde neler duyuyoruz,güvenemiyoruz karşımızdakine

Gerçekten çok iyi geldi konusmak yazdıkların..Bende tepkısınden dolayı gururunun kırıldıgını dusunup tertemız guvenmek ıstıyorum ama şüphe ınsanı kemırırmış gercekten. İspatlayamadıgı surece olmıcak,onlıne ıslem konusuna artık sıcak bakacagını dusunmuyorum çok höt höt biri.. hala bana guvenmıyorsun dıyerek cafeden cıkıp gıdebılır yani..o gun cok dıl döktu cunku ama ben hep bıttı dedım okadar Sanırım gercekten bitti..
Hepimiz hakkında hayırlısı olur ınsallah

sen ne hissederdin benim yerimde olsan gibi cümleler söyle canım,seni anlamasını sağlamaya çalış bakmazsan rahatlamıycanı söyle.inş seni anlar ve inş kötü bir durum yoktur canım yoksa ben de çok üzülürüm, sen dua et canım varsa kötü bir şeyi çıkar ortaya alenen.hem için rahat olsun,seni kaybetmekten korktuğundan türlü oyunlar oynuyorsa düşündüğümüz gibi senle buluşunca da arıza çıkarmaz online işlemler konusunda.gelişmeleri bildir merak ederim.şimdi bence uyu mışıl mışıl bir de hareketli müzik dinle canın sıkılmaz çok fazla da aldatma vs hikayesi okuma paranoyak olursun ben gibi gönlünden geçenin hayırlı olması dileğimle görüşürüz canım,iyi geceler :)

evet benı anlamasını sağlayarak yapmak daha mantıklı galiba.. 2 gundur dua edıyorum hayırsızsa da cıksın ortaya..ben hareketlı müzik yerıne damara bagladım iyice ve paraoyak oldum bıle uykumda yok ama sabahın 6sında işe gitcem.. uyumaya calısmalıyım tekrar tesekkur ederım bı gelısme olursa elbette haberdar edıcemm hepimiz için hayırlısı..iyi dileklerın ıcın cok tesekkurler,iyi huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…