Sadece konusmaya ıhtıyacım var ! :(

kmalb

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
16
0
6
35
İstanbul
Çok zor bi adam.. ilgi sevgi konusunda hiçbir sıkıntım yoktu gunler guzel mesajlarla başlar guzel mesajlarla son bulur. gün içinde sürekli konuşulur hatta özledim diyerek görüntülü arardı. muhtesemdik,ailemle tanıstı ailesiyle tanıştım evin gelini oldum bir anda. hatta yaza düğün planları yapmaya başladık..

tek sorun vardı çok kıskançtı.. sen benım karımsın açık giyinme,sen benım karımsın sosyal ağları kapat,sen benım karımsın rahat kız arkadaslarından kurtul,sen benım karımsın fazla güzel olma sadece bana ol,sen benım karımsın teyzene gıtme ablana gıtme işe gitme gidersen bende gelirim. aaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırırdım ıcımden..Saçlarımı okşar seni çok seviyorum o yuzden böyleyım derdi..

Korkardım..Bi kaç hatamı yakaldı eski sevgılıden kalan resımler,mesajlar,çocugun attığı dön mesajları falan işte..

Hediyeler alırdı bana,elimi cebime attırmazdı gözlerıme bakar bakar seni seviyorum derdi doyamıyorum derdi.Bi fotografımızı 5 farklı sekılde düzenler mutlu olurdu sürekli bize gelmek kahvaltı yapmak cay ıcmek yanımda olmak ıstıyordu.yavas yavas annemle ters düşmeye başladık.... Ama sinrlenınce onu tanıyamıyordum bambaska umursamaz bi adam gıbı oluyodu. ayrılalım bıttı dıyordu ben olmaz kabul edemem deyınce sımsıkı sarılıyordu ve hersey normale dönüyordu...

Gel gelelim 2 gün önce onlardaydım.yine harıka bıgun..o odada gıyınıyordu dısarı cıkcaktık,telefonuna alevden mesaj geldi. 'NABER NASILSIN BUTUN GUN UYKUSUZDUN NASIL OLDUN'. ben cinnet gecırdım tabii ben mesaja ANLAMADIM dıye cevap attım,kız NASIL YANI dedi. biz basladık kavgaya ben cok agır laflar kufurler ettım. sevgilim benı opüyo bak yapma arıcam sımdı konuscaz sen konus hatta pişman olcaksın bu bızım abımın afısındekı abla falan demeye basladı. ben yıne cıldırmıs bı sekılde küfür ediyorum. aramıyorum lan bana guvenmıyosan aramıyorum hee aldattım senı anam yasında kadınla,senı bu kadar cok severken aldttım dimi dedi. yarın ofise gel tanıs dedi gelmem ne kucuk dusucem dedim. o gece bana mesaj attı BÖYLE COCUK GIBI OLMAKTAN YORULDUM SEN BENIM EN DEGERLIM TEK DEGERLIM OLDUGUNU GÖREMEDIN.BU KISKANÇ HEP BENI SUCLAYAN HUYLARINDAN YORULDUM ARTIK Bİ KARARA VARIP GÖRUSMEYELIM DEDİ TAMAM DEDIM BENDE. ertsı gun hıc konusmadık ıs cıkısı pat ofise gittim gel gel dedı. abisinin ofise gittik kadın yok. bu benı kendı ofisine getirdi kendı tekrar abisinin oraya gitti sonra kadını aradı ya abla dun mesaj attın ya kız arkadasım yanlıs anladı da ıste falan fılan. kadında dıyo ask olsun cocugumsun sen benım yapmayın yavrum yole ben senı butun gun uykusz görunce merak ettim dedi. eğildim numaraya baktım 532 li. ama dünki numara 536 ıle baslıyordu. Kadir dedim efendim meral pişman oldun dımı anladın hata yaptıgını ama ozur dıleme bana ınanmadıgın ıcın senı affetmıcem dedi. Bende güldüm numaralar farklı ayse ablayı alev dıye mı kaydettın benı mı ınandırmaya calısıyosun dedım. bagırdım cagırdım bıttı sakın dönme bende asla dönmem dedim.

sonra bu benı nerdesın dıye aradı ınan bana meral dedi. baya konustuk ıste ozur dıledı alev ablanın ıkı numarası var gel evıne gıdelım gel onlıne ıslemden bakalım falan dedi. yok bıttı Allah utandırmasın dedim. yarım saat sonra ya face sıfrem neydı dedı bende söyledım ama emın degılım dedım he tamam o zaman sıfırlama yaparım dedı tamam bb dedim. dun açmadı facesını. ama bugun acmıs ve hıc aramadı hıç.....

Nolmuş sizce ? berbat bi haldeyım.
öyle bı ılıskımız vardı kı ben aldatrdım ama o aldatmazdı oyle bı adamdı yanı
Ayrılıklarımızda hep ben peşine duserdım cunku benım yuzumden kavga ederdık.
Ilk defa bende aramadım. ve o hemen face actı

Canım o şu anda seni iyice kızdırma , pişman ettirme , geri döndürme çabalarında.. sevgisinden eminsen oturun karşılıklı bağırıp çağırmadan konuşun.. sana adam akıllı açıklamalar yapsın... ama bu konunun dışında diğer önemli mesele de kıskançlığı.. Allah korusun bu derece kıskanç bir adam evlendiğinizde evden çıkmana bile müsaade etmez.. diğer meseleyle birlikte bence bu kıskançlığı da iyice konuşun.. çünkü aşırı kıskançlık aldatılmak kadar tehlikeli olabiliyor

evet benimde.. ama akşam onlardayken herşey muhtesemken geceye doğru bu oluyor bana ertesı gun ispatlamaya çalışıyor. face acıyor ve aramıyor. o alev denen kızla değil mi..

Kıskançlık konusu evet ınan suan mantıklı düşünemıyorum. kıskançlık umrumda bıle degıl evlenınce benım olunca boyle olmayack dıyor tabıı ne kadar ınanılır muamma.. Neden aramıyo ki whatsabada gırmıyor en son 6 saat önce gırmıs. yanı aslında ben kımseyle konusmuyorum bak demeye mı calısıyor yoksa baska bısey mı baskasıyla mı

Sizce bende facebook hesabımı aktıf hale getırmelımıyım. yanı nasıl yapmalıyım nasıl davranmalıyım. mesela whatsapp durumumda ne yazmalı.. kesınlıkle aramayacagım ona yazmayacagım

Sizce bende facebook hesabımı aktıf hale getırmelımıyım. yanı nasıl yapmalıyım nasıl davranmalıyım. mesela whatsapp durumumda ne yazmalı.. kesınlıkle aramayacagım ona yazmayacagım

canım bence şu anda facebookta ya da whatsapp da değişiklikler yapma.. bir kaç gün geçsin bakalım.. eğer onun sevgisi gerçekse bu işi sana ispatlar.. bir kaç gün sık dişini bakalım.. hemen kendini koyverme.. hayırlısı olur inşallah..

ınsallahh.. o fazla gururlu bagırıp çağıran bi tip.. bitti dediğimde bana ınanmadıgın ıcın bıtsın evet ben cok sevdım senı dedı bende arkama bakmadan gıttım bana göre doğru olanı yaptım elbette.. çok tesekkur ederım çok sağolun..

Erkek arkadaşınız bana hiçte güven vermedi.
alev ablanın iki hattı varda,tabi bu iki hat demeside sizin mesaj gönderen numara bu değil demenizle çıktı.
Bence erkek milletine,hatta kimseye fazla güvenmeyin.
sizin yerinizde olsam o mesaj atan numarayı kendi telefonuma kayıt ederdim,sonrada alev abla denilen kişinin numarasıyla karşlılaştırma yapardım.

Son düzenleme:

Hani insan sinirlenınce gözü döner ve saçma sapan hareket eder ya benimde öyle oldu ve sonradan keşke numarayı alsaydım dedim..
Evet kımseye güvenmemek gerekiyor..
benı aramayarak ne yapmaya çalışıyor,face acarak..Artık umrumda değilsin ayrılık bana koymaz oh bee mi diyor..
Düşünemıyorum,sağlıklı düşünemıyorum sadece aldatıldım mı şüphesıyle yasıyorum 2 gündür:44:

canım tabiki doğru olanı yaptın..aldatılıyor olma şüphesiyle o insanla ilişkine devam edemezdin.. eğer o suçsuzum diyorsa bunu sana ispatlamak zorunda..

Bence bir süre görüşmeyin eğer size ispatlayabilirse ispatlasın özür dilemesi gereken kimse ondan sonra özür dilensin..

o an neden numarayı almadım dıye deliricem. ya da alev abla dıye aradıgı kadının numarasını o aradıgında hemen azberleseydım kadını 3 gun sonra arasaydım kımle görusuyorum pardon yanlıs oldu gibisinden acaba gercekten alev mı dıye öğrenseydim.. o an neden kafam çalışmamıs kii... uyuyamıyorum,bana açıklama yapmadan susmak ne kadar basitmiş

canım sevgilinin online işlemler şifresini alamaz mısın nasıl yapsanki seni çok iyi anlıyorum inan bana.ben de sevgilimin kız arkadaşlarından gelen msjları hep didiklerim kızları tanısam da :) yani tavırlarından sen anlayabilirsin ama hani seviyorsa ispatlar kısmı belki işlemeyebilir gerçekten bir şey yoksa gururuna dokunmuş da olabilir ona güvenmemen.ya bir de canım, canını sıkmak istemem ama kişi kendinden bilir yani ben erkeğin rahatından değil de böyle çok kıskancından korkarım orası kafamı karıştırdı benim.belki tekar evlerine gidip orda bir ara online işlemler şifresini alabilsen hemen bulursun numarayı ama nasıl yapcaksın bunu da :44:

ah keske yapabılsem.. normalde bı sorun yok butun sıfreler bende,telefonu hep elımde falan. En son ona dedım kı benı neden sıktıgını anladım ınsanın ameli neyse karsısındakininde ameli öyle olurmus demekkı sen bana hata yapıyordun ki çok sevbiyorum çok kıskanıyorum dıye dıye benı kısıtladın aynı hataları aslında benım yapacagımı zannedıyordun dedım.. Emın değilim yapıp yapmadıgından diyorum ya bırlıkte kaldıgımız geceler olurdu ust uste 3 gun mesela,telefonunn sesı acık ben almak ıstedıgımde verırdı. Ama ınsan suclu oldugunda bagırıp çağırır oda öyle yaptı ve hemen faceye sığınmak nedir..

ve şu da var. madem bu alev abla o gun telefonda konusurken oğlum yavrum oğluşum dıye konusuyor. o zaman neden alev dıye kayıtlı o zaman neden o mesaj gayet resmı bır bıçımde 'uykusuzdun nasıl oldun' seklınde. neden oğlum nasıl oldun demıyor. bu adam hasta değil,kötü değil sadece uykusuz. neden aksamın saat 10unda alev ablayı ilgilendiriyor.

face konusu çocukça yapılmış ona takılma bence dikkat çekmeye çalışıyo aklınca.ya gerçekten normal arkadaşı olamaz mı.sana şöyle bi şey söyliyim 6 7 ay önce bende erkek arkadaşmla gittiğim tatilde onun telefonunu kurcaladım iki kızla msjlarını gördüm kızlardan birini tanıyordum diğerini bilmiyordum.çok fevri davranıp gecenin köründe terkettim onu tatilimizin içine ettim.msjlar beniim kız arkadaşlarımla konuşabilceğim şekildeydi yani öyle hayatım cicim olayı yoktu ama ben o kadar abarttımki rüyalarımda yaşadım durdum aynı durumları.sonra kızlarla konuştum yapmamalıydm ama dayanamadım ikisi de böyle bir sevgiyi bulmuşken kaçırmamam gerektğni vs söylediler yani aylarca da ayrı kaldık biz bu yüzden hiç değmedi.benim normalde yakın bir erkek arkadaşım olmadığından bana normal gelmeyen bir durumdu(kişi kendinden bilir) ama erkek arkadaşım da yine kendinden bildiğinden sınıftakilerle toplu bir yerlere gideceğimiz(erkek arkadaşlarımızda olacak) ya da erkek bir arkadaşımla görüşmem gerektiğinde vs durumlarında gık demiyordu ben nasıl adam ya niye kıskanmıyo derken onun aklına yanlış bir şey gelmediğinden kıskanmıyormuş meğer.bir açığı olsa yakalayabilirdin şifreleri hep sendeymiş.için rahat etmiyorsa onunla son bir görüş hat dökümüne bakıcaz internetten de görüştüğünde oradan silemez ya numarayı sende gün ve saatini tahminen çıkartırsın numarayı ve yanında arar konuşursun ama görüşmeden önce sakın arayıp konuşacağınızdan bahsetme bakarsın normal bir arkadaş çıkar.farklı bir durumsa da emin olmuş olursun.

evet hemen hemen aynı konular gıbı.. sen tatılını mahvetmıssın ben akşam önumuzdekı ay söz yapılır konusmalarını mahvettım.. belkı normal bır arkadası ama bana abla dıyor. sorun şu ki işte senın erkek arkadasın gayet ıyı bır sekılde kızla senı karsılaştırmıs konusturmus bır yanlısı olmadıgını sana ıspatlamaya calısmıs ve nıtekım ıspatlamısta. ama kadir öyle yapmadı ben bagırıp çağırmaya baslayınca aramıyorum bana guvenmıyorsun dıye bu kufurler yuzunden aramıyorum dedi. ben sinirime yenık dusup yanlıs bı sekılde kufur ettım cunku.. Ertesı gun ofise cıkıp gıttım numaralar farklı.. şimdi şöyle bi durum var onlıne ıslem numaranın sadece ılk 6 hanesını gösterıyo tamamını değil... ben ona bana ıspatlıcaksın desem aradım ispatladım der daha da üzerıne gidersem bagırıp çağırır yine.. belkı hatalıyım tamamen yanlıs anladım..ama bız kadınlardaki iç güdü var ya o bizi yönlendiriyo hep.. o kişinin alev abla olmadıgını düşünüyorum. belkı yenı bı arkadaslıktı haberım olmayan,çünkü mesaj çok resmiydi.. bilmiyorum üzerime bu kadar çok düşen,bebek gibi gözümün içine bakan ve bi kek istiyorum diye gece 3 te benzinliğe giden adam nasıl böyle bişey yapar dusuncelerıne daldım şimdi.. konduramıyorum sanırım hayır diyorum nasıl yapar.. ki ikimizin aileside baska kadınlar yüzünden parçalanmış aileler.. ılk defa bu ılskıde sessız kalıyorum,ilk defa bitti kelımesını kullanıyorum.. 7 saattr whatsapp ta yok..nerde napıyo ılk defa bılmıyorum... şöyle ki o ben uyurken bıle delırır dı senı özluyorum uyan diye,benı uyutmadan uyumazdı hiç.. dost sevgili arkadas gibiydik herşeydik. whatsapta cevrımıcı olup ona yazmadıgım an delirirdi napıyosun kımle konusuyosun bana yazmıyosun cok özledım yanına gelıyım derdi sımdı ayrıyız daha cok kudurcagına 7 saattir gırmıyo

canım bizde erkek arkadaşım arayıp kızlarla konuşturmadı,ikimizi de küçük düşüreceksin ben konuşturmam konuşursan kendin konuş ama kendini de böyle küçük düşürürsün dedi konuşmadı.bende çok bağırdım neler yaptım hatta baya tartakladım onu ama baya yani o uyuyorken hem de.ama beni sakinleştirmeye çalıştı biraz sonra da anlattı ben inanmayınca kendim konuştum.yani erkek arkadaşın çok üstüne düşüyormuş da msj da gayet resmi sanki,belki iş yerinden farklı bir arkadaştır da senin tepkinden korkup oyun oynuyor olabilir mi,yakın bir arkadaşım da böyle bir şey yaşamıştı erkek arkadaşı yaşı büyük bir hanımla konuşturmuştu arkadaşımı,seni inandırma çabası mı desem kaybetme korksundan çocukça oyunlar mı desem bilemedim :) sen bunu kendi yorumlarınla aşamazsın sevgiline de inanamazsın hat dökümünden bulduğun numarayla sevgilinin telefonunda bulduğun numarayı eşleştirmelisin de onu nasıl yaparsın:44:

aslında evet tam anlamıyla sen söyledın olayı. yası buyuk bırını benı ınandırmak ıcın benımle konustu yanı o kişi akşam mesaj atan kişi değildi. şu da var benı ınandırma cabasıda benı kaybetmekten korktugunu gösterıyo aslında.. tamamen bı oyun yaptı,arkadasının basına gelen gıbı.. bana msj atar arar ya da görusmek ısterse sadece onlıne ıslemden bakıp o sekılde ona ınanacagımı soylıcem. son çare bu galıba..

ayrıca sana da cok tesekkur ederım
:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…