Sadece iimi dkmek istiyorum ok uzun bir yaz okuyana teekkrler

canım aynı anlattıklarında annemle babamı gördüm aynı hikaye benim annemde yengeniz gibiymiş ve aynı yengeniz gibi davranmış bu güne kadar ne amcam ne babannem ne dedem anneme tek kötü laf etmemiş babama da ettirmemiştir bu işler biraz böyle ama her insan aynı olmuyo arkadaş demekki hiç kabullenememiş ama en azından eşine saygısı sevgisi için susmuş bi olgunluk göstermiş.. bide tabi gelin hanımı beğenmeme eleştirme durumu da olunca arkadaşa sabret demek kalıyo bizekaydirigubbakcemile5

benim problemimi sanırım tam anlayamadın canım ama yazına cvp vermek isterim
ben girdiğim her ortamda o ortama uygun hareket ederim köye gittiğimde de uzun etek giyiyorum MECBUREN hayatımda hiç et kesmedim ama her kez keserken bende elime bıçak alıp onların yanına oturup kestim malları var onlar süt sağarken yanlarında durdum esprisine süt sağdım ben kasıntı biri değilim asla ve asla çevremdeki kimseyi küçümsemem benim annemde babamda köyde doğmuşlar bazı büyüklerimiz hala orda yaşıyolar ama benim hiç görmediğim ve duymadığım şeyler yaşıyorum
evet
BİZ EŞİMİN AİLESİYLE AYRI DÜNYALARIN İNSANLARIYIZ
cevabın için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…