bence idare etmesilisin zaten farkli şehirlerde yaşiyormuşsunuz
benim yerimde olsan naparsin ayni evde yaşiyorum:gitme:
Sen çok sabırlıymışsın gerçekten benim kötü huyum öldürceklerini bilsem hiç bi lafın altında kalmam.kendi bildiğimi savunurum.eğer eşinde sana destekciyse rahatsız olduğunda cevabını ver .yoksa içine dert olur.
boş ver canımm anlıyorum üzülüyosun ama önemli olan eşinle olan mutluluğun zaten uzakmıssınzzz kötü davranıpta onların eline aa gelinimiz böyle yaptı diye koz ver me bence damarına basmadıkları sürece tabiki
valla benim de eşimin ailesiyle çok sıkıntım var bu kadar büyük kültür farkı da yok ama hiç bana göre olmayan şeyler yapıyorlar en son eşime de söyledim seninle evli kaldığım müddetçe ailenle küsmem ama sırf senin hatırına onlara güler yüz de saygı da gösteririm ama bu saate kadar severek yapıyordum bundan sonra hatır içindir bilesin dedim
aynen de öyle yapıyorum ki ben hiçbir şekilde insanlara karşı olduğumdan farklı davranmam sevmiyorsam sevmiyorumdur ve görüşmem çok netimdir insanalra karşı belirli şeyleri yapan veya belirli türde insanları adamdan bile saymam ama eşimin hatırı öyle büyük ki bende sırf onun hatırına yapıyorum öyle düşün sen menfaatin için değil eşinin hatırına yapıyorsun bu kadar seni
benim eşimde ailesinin yanında biraz sakallı olsa tepki görür rahat edemediği içinde çok uzun süre duramaz ama ben arayı bulmak için dediğin gibi öyle deme onlar annen ve baban bidiyerek orta yolu bulmaya çalışıyorum
dediğin gibi göstermelik
ama napabilirimki sonuçta onlarda anne ve baba.. benim dengim değilki konuşsam anlamazlar bende kasıyorum ama hep güler yüzlü olmaya gayret ediyorum
bu yüzden yazdım huzursuzum diye
cevabın için çok teşekkürler bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?