- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Yokluğu çok iyi bilirim.çocukluğum kıt kanaat geçinmekle borç ödemekle geçti.ama kusura bakmayın bu kadar zor durumdaysanız aylık 300 tl sigaraya 60 tl internete vermeyin.ne kadar zor olsa da sağlık sorunum var demişsiniz kendinize göre bi iş bulup çalışın.40 milyarı takside böldüler ayda 750 tl ödüyoruz
Eşimin en son alıp saattıgı faturalı telefon var ona 350 tl gidiyor
Kira 550 tl ev eski ve rutubetli en ucuz burayı bulmuştuk zamanında
Su aylık 20
Elektrik 55
Market 200
Evladıma özel 50 tl harcama
Sigara 300
İnternet 60
Yol parası 75 tl
Benim ve eşimin ilaçları aylık 120 tl
Örgü dantel satıyorum yıllardır ama çok müşterim yok yinede şükür araştırıyorum bi çıkış arıyorum bakalımPara bulmak icin esya satmak cok mantikli degil.
Internetten yemek satabilirsin, boncuklarla bilezik satabilirsin, atki sapka orebilirsin , temizlige gidebilirsin.
Elin ne tarafa yatkinsa bir yerden basla.
Ailenize gidin orda bi iş bulun çocuğa da anneniz bakar, biraz birikim yapın şu borçlardan kurtulun çocuğunuz da sağlıklı beslensinEşimin sorumsuzlukları hataları 40 milyar biranda olmadı yani
Örgü dantel satıyorum yıllardır ama çok müşterim yok yinede şükür araştırıyorum bi çıkış arıyorum bakalım
Anlatamıyırum galiba iş arıyorum ilk hamilelikten önce 2 yıl çalıştım
İkinci hamilelikten sonrada 2 yıla yakın çalıştım
Evde oldugum dönemlerde evden işler yaptım
Sagolun Allah razı olsunBen anlıyorum siz hiç merak etmeyin.
Tamam araştıracagım sagolunDantel eskisi kadar tutulmuyor. Senin hedef kitleni genclere gore ayarlaman gerek . Onlar hem interneti daha cok kullaniyor , hem de boyle seyleri satin alabiliyor.
Hatta burada bile bir ara vardi hala aktif mi bilmiyorum. Girisimci kadinlar diye el emegi urunler satiliyordu.
Giderim kabul de ederler ama ne bileyim öyle işte sagolun ılımlı yaklaştınızAilenize gidin orda bi iş bulun çocuğa da anneniz bakar, biraz birikim yapın şu borçlardan kurtulun çocuğunuz da sağlıklı beslensin
Sagolun Allah razı olsun
Tamam araştıracagım sagolun
Ne bileyim değil o borçların kapatılması lazım. Gelir gideri karşılamıyor bile. Gerekirse tüm eşyaları her şeyi satın, eşiniz de annesine gitsin, para biriktirip bir süre borçları kapatın sonra yeniden düzen kurarsınız.Giderim kabul de ederler ama ne bileyim öyle işte sagolun ılımlı yaklaştınız
Sapka ördüm bebek çocuk için gençler içinde denerim sagolunDanteli yapan sapkayi cok rahat yapar. Bir de belediyenin kurslari oluyor galiba. Turkiye'ye cok hakim degilim . Parasiz kurslari da arastir.
Haklısınız ama ailesi para yardımında bulunmazsa eşimi kabul etmez yinede konuşacam eşimleNe bileyim değil o borçların kapatılması lazım. Gelir gideri karşılamıyor bile. Gerekirse tüm eşyaları her şeyi satın, eşiniz de annesine gitsin, para biriktirip bir süre borçları kapatın sonra yeniden düzen kurarsınız.
Para yönetimini de ikinizden birinin yapması lazım. Yoksa o borç katlanıp artar.
Evladımın meyvesi vs i az az ona yetecek şekilde alıyoruzCanım esin sigarayi bırakamiyorsa hic olmazsa sarma tütün icsin. Nasıl odeyeceksiniz o cocugun vebalini? Onun ete süte yumurtaya sebzeye ihtiyaci var? Hadi sizi geçtim ama babasin 200 300 tl sigaraya verirken ona bunu yasatirsaniz size donusu maalesef pek iyi olmaz.
Evladım için çok çok duygusal kaldıramazNeden sen bosanmayi dusunmuyorsun? Maddiyat icin bosanmaya karsiyim ama esin pek dikis tutacak gibi değil. Belediyeden yardim almaktan da asla utanma.
Zaten kabul etmiyorlarmış etmesinler.Haklısınız ama ailesi para yardımında bulunmazsa eşimi kabul etmez yinede konuşacam eşimle
Eşimle konuşacagım ama bakalım ailem ne diyecek bir evde 7 kişiler zaten şu anZaten kabul etmiyorlarmış etmesinler.
Sakın vermesin bu ne saçmalık.
Evini geçindirmişte yardım etmesi kalmış hasbamın.
Sigarayı bırakmıyorsa arkadaşların dediği gibi sarma tütün içsin.
Gerçekten yapacak bir şey yok.
Ailenizin yanına gitmeniz suan için en mantıklı olanı.
Hatta evi boşaltıp eşyaları başka bir yere bırakıp en azından 1 sene ailenizle oturmanız mantıklı gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?