• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökmek istiyorum

40 milyarı takside böldüler ayda 750 tl ödüyoruz
Eşimin en son alıp saattıgı faturalı telefon var ona 350 tl gidiyor
Kira 550 tl ev eski ve rutubetli en ucuz burayı bulmuştuk zamanında
Su aylık 20
Elektrik 55
Market 200
Evladıma özel 50 tl harcama
Sigara 300
İnternet 60
Yol parası 75 tl
Benim ve eşimin ilaçları aylık 120 tl
Yokluğu çok iyi bilirim.çocukluğum kıt kanaat geçinmekle borç ödemekle geçti.ama kusura bakmayın bu kadar zor durumdaysanız aylık 300 tl sigaraya 60 tl internete vermeyin.ne kadar zor olsa da sağlık sorunum var demişsiniz kendinize göre bi iş bulup çalışın.

Para bulmak icin esya satmak cok mantikli degil.

Internetten yemek satabilirsin, boncuklarla bilezik satabilirsin, atki sapka orebilirsin , temizlige gidebilirsin.

Elin ne tarafa yatkinsa bir yerden basla.
Örgü dantel satıyorum yıllardır ama çok müşterim yok yinede şükür araştırıyorum bi çıkış arıyorum bakalım

Örgü dantel satıyorum yıllardır ama çok müşterim yok yinede şükür araştırıyorum bi çıkış arıyorum bakalım

Dantel eskisi kadar tutulmuyor. Senin hedef kitleni genclere gore ayarlaman gerek . Onlar hem interneti daha cok kullaniyor , hem de boyle seyleri satin alabiliyor.

Hatta burada bile bir ara vardi hala aktif mi bilmiyorum. Girisimci kadinlar diye el emegi urunler satiliyordu.

Hepinizden özür dilerim yeterince fikir edindim sagolun hepiniz haklısınız
Ama ben çırpınıyorum eşimde aynı şekilde eşimin saglık sorunu da var sigarayı bıraktıgı dönemlerde çok sinirli ve huysuz oluyor kavgalarımız olsun istemiyorum
Konumu kapattırmak istiyorum çünkü iyi değilim beni anlayın konuştukça defalarca aynı ve benzer seyleri yazdıkça kötü oluyorum kusura bakmayın
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatırmısınız
4 5 aydır iş arıyorum ama bulamadım her işe baktım olmuyor olmuyor olmuyor

Yanlış anlama ama o barclari asla ödeyemezsiniz.
Şuanda bile gelir 2000 gider 2500 ve cocuk daha küçük. Okula başladığı zaman giderler yükselecek.
Eşiniz para yönetimini bilmiyorsa ÖĞRENSİN. Anne olarak çocuğunu kurtar ve ailenin yanina git.
Çocuğun midesi şimdi kücük bundan iki sene sonra 200 gramm kiyma neyeni yeticek?
Gercekden zor ama ailenin yanina git... eşinde ödesin borcu. El işi filan yine yaparsi

Ben anlıyorum siz hiç merak etmeyin.:KK66:
Sagolun Allah razı olsun
Dantel eskisi kadar tutulmuyor. Senin hedef kitleni genclere gore ayarlaman gerek . Onlar hem interneti daha cok kullaniyor , hem de boyle seyleri satin alabiliyor.

Hatta burada bile bir ara vardi hala aktif mi bilmiyorum. Girisimci kadinlar diye el emegi urunler satiliyordu.
Tamam araştıracagım sagolun

Giderim kabul de ederler ama ne bileyim öyle işte sagolun ılımlı yaklaştınız
Ne bileyim değil o borçların kapatılması lazım. Gelir gideri karşılamıyor bile. Gerekirse tüm eşyaları her şeyi satın, eşiniz de annesine gitsin, para biriktirip bir süre borçları kapatın sonra yeniden düzen kurarsınız.
Para yönetimini de ikinizden birinin yapması lazım. Yoksa o borç katlanıp artar.

Canım esin sigarayi bırakamiyorsa hic olmazsa sarma tütün icsin. Nasıl odeyeceksiniz o cocugun vebalini? Onun ete süte yumurtaya sebzeye ihtiyaci var? Hadi sizi geçtim ama babasin 200 300 tl sigaraya verirken ona bunu yasatirsaniz size donusu maalesef pek iyi olmaz.

Ne bileyim değil o borçların kapatılması lazım. Gelir gideri karşılamıyor bile. Gerekirse tüm eşyaları her şeyi satın, eşiniz de annesine gitsin, para biriktirip bir süre borçları kapatın sonra yeniden düzen kurarsınız.
Para yönetimini de ikinizden birinin yapması lazım. Yoksa o borç katlanıp artar.
Haklısınız ama ailesi para yardımında bulunmazsa eşimi kabul etmez yinede konuşacam eşimle

Canım esin sigarayi bırakamiyorsa hic olmazsa sarma tütün icsin. Nasıl odeyeceksiniz o cocugun vebalini? Onun ete süte yumurtaya sebzeye ihtiyaci var? Hadi sizi geçtim ama babasin 200 300 tl sigaraya verirken ona bunu yasatirsaniz size donusu maalesef pek iyi olmaz.
Evladımın meyvesi vs i az az ona yetecek şekilde alıyoruz

Neden sen bosanmayi dusunmuyorsun? Maddiyat icin bosanmaya karsiyim ama esin pek dikis tutacak gibi değil. Belediyeden yardim almaktan da asla utanma.
Evladım için çok çok duygusal kaldıramaz
Babasını çok seviyor
Boşanmayı düşündüm ayrı da kaldık ama çocuk çok etkilendi

Haklısınız ama ailesi para yardımında bulunmazsa eşimi kabul etmez yinede konuşacam eşimle
Zaten kabul etmiyorlarmış etmesinler.
Sakın vermesin bu ne saçmalık.
Evini geçindirmişte yardım etmesi kalmış hasbamın.
Sigarayı bırakmıyorsa arkadaşların dediği gibi sarma tütün içsin.
Gerçekten yapacak bir şey yok.
Ailenizin yanına gitmeniz suan için en mantıklı olanı.
Hatta evi boşaltıp eşyaları başka bir yere bırakıp en azından 1 sene ailenizle oturmanız mantıklı gibi sanki.

Bulunduğun sehirde nasil bilmiyorum ama Ankara'da dilekceyle basvuruyorsun ve genelde kabul ediliyor. Utanilacak bisey degil bildigim kadariyla 3 4 ayda bir yaklasik 500 tl lik erzak yardimi yapiliyor icinde unu yagi helvası receli vs temel gecim maddeleri hatta yanlis hatirlamiyorsam deteejani filan da oluyor. bunda utanç duyulacak bisey yok. Bu kadar borcunuz varken esinin sigarayi birakmamasi asil utanc duyulucu sey. Ha gayret de ilk firsatta git zaten oyle cok yuz goz olmuyorsun onlarin umrunda filan degilsin her gun yuzlerce kisi geliyor oraya.b

Zaten kabul etmiyorlarmış etmesinler.
Sakın vermesin bu ne saçmalık.
Evini geçindirmişte yardım etmesi kalmış hasbamın.
Sigarayı bırakmıyorsa arkadaşların dediği gibi sarma tütün içsin.
Gerçekten yapacak bir şey yok.
Ailenizin yanına gitmeniz suan için en mantıklı olanı.
Hatta evi boşaltıp eşyaları başka bir yere bırakıp en azından 1 sene ailenizle oturmanız mantıklı gibi sanki.
Eşimle konuşacagım ama bakalım ailem ne diyecek bir evde 7 kişiler zaten şu an

Back