Sadece içimi dökmek istiyorum

sizi ben anliyorum... iş yok desemde sen iş begenmiyorsun diyorlar ... kendi yapmayacigi isi baskasina soyler sorsan ben yapamam der ... inşallah allah yardim eder ..bilgisayarla isiniz yoksa satin..yada ayakkabiniz falan varsa giymediginiz satin internetten...

Bu memlekette iş yok diye birşey yok...İş beğenmemek diye bişey var..
Ben gencecik yaşımda 6 vesait yaparak işe gider gelirdim.. ayaklarım su içinde kalırdı. dilim dışarda eve düşerdim
çocuğum 4-5 yaşındaydı öyle geldik bu zamanlara ne koca var başta ne birikim...

Ne diyeyim beni çabalarımı yaşadığımı bilmiyorsunuz

Sattım ayakkabılarımı ve elbiselerimi bilgisayara 200 tl verdiler sadece çok eski eşim de çok az veriyorlar diye satmadı zaten satsa yenisini alırdı
Ben evden az az da olsa iş yapıyorum gücüm yettiğince
İş arıyorum ama olmuyor nasip galiba

Neden borcunuzun ne kadar olduğunu söylemiyorsunuz?

bir de ne borcu

yani çocuk evlilikten 5 yıl sonra olmuş üstüne de büyümüş bile

6-7 yılda eve alınan kıçı kırık eşyanın borcu bitmez mi

hadi bitmedi ne kaldı ise sat kapat o zaman

sağlık sıkıntıları zordur ama olanla idare etmek lazım

eskiden insanlar borçtan korkardı

şimdi borcum yok çok şükür diyene herkes "enayi" diye gülüyor

eşiniz de borç yaparım ne olacak diyor gibi

Cocugunuz kac yasinda?

Çalıştıgımı yazdım konuyu açarken

Bir dönem çalıştım yazmışsınız. Herkes bir dönem çalışmıştır.
Konunuzun başından sonuna eşimin maaşı azdı, yetmiyordu şu gün oldu yine yetmedi. 2.500 tü masraf, kocamın maaş 2000 di den başka birşey okumadım ben birde kaynana görümce sıkıntıları.
Neyse mevzu bu değil. Sonucta şuan dardasınız. Yine çalışmaktan başka çare yok
Allah kolaylık versin.

Neden borcunuzun ne kadar olduğunu söylemiyorsunuz?
40 milyarı takside böldüler ayda 750 tl ödüyoruz
Eşimin en son alıp saattıgı faturalı telefon var ona 350 tl gidiyor
Kira 550 tl ev eski ve rutubetli en ucuz burayı bulmuştuk zamanında
Su aylık 20
Elektrik 55
Market 200
Evladıma özel 50 tl harcama
Sigara 300
İnternet 60
Yol parası 75 tl
Benim ve eşimin ilaçları aylık 120 tl

Anlatamıyırum galiba iş arıyorum ilk hamilelikten önce 2 yıl çalıştım
İkinci hamilelikten sonrada 2 yıla yakın çalıştım
Evde oldugum dönemlerde evden işler yaptım

bana temizliğe gelen bir ablamız var. kadın hafta içi çocuk bakıyor hafta sonları temizliğe gidiyor. eklem romatizması ve astımı var ama evine ekmek götürmek zorunda olduğu için çalışıyor. senin için en uygunu temizliğe gitmek. hastalığım hastalığım deme mecbursun bir şekilde eve ekmek sokmaya. kocanın yapacağı bi sigaradan kesinti ile de geçinilmez zaten. sadece hafta sonları bile gitsen temizliğe çocuğa babası bakar veya yanında götürürsün. gündelik 120-150 tl aralığından ayda nerden baksan 800-900 tl kazanırsın. armut.com var bu tip işler için işe ihtiyacı olanla temizlikçi arayanı buluşturan bir site. orayı da denemelisin. mesaili sigortalı iş aramakla olmayacak bu mesele. çocuğun kaç yaşında? 3 yaş ve üzeri ise devletin anaokulları var aylık 120 tl çalışsan bile okula da verirsin olmayacak bir şey yok.

Evet ben de anlamadım ne borcu.

40bin ne borcu Allah aşkına buna cevap verin. Yani düğün bile doğru düzgün yapmayan insanın 40 bin ne borcu olabilir?
Bir de ne telefonu 350 giden? Ay sinir oldum anlamadım olayı.

Canım sen ailenin yanina git bari. Siviş kardeşlerinin odasina. Eşinde bir sene filan kendi ailesinin yaninda kalsin ve para biriktirin. En azi 1000 lira atılır kenera... bir senede 12 bin yapar. Ben çocuğa üzülüyorum.

Başka türlü çözülemez sizin sorunlariniz.

Evet ben de anlamadım ne borcu.

40bin ne borcu Allah aşkına buna cevap verin. Yani düğün bile doğru düzgün yapmayan insanın 40 bin ne borcu olabilir?
Bir de ne telefonu 350 giden? Ay sinir oldum anlamadım olayı.
Eşimin sorumsuzlukları hataları 40 milyar biranda olmadı yani

40 milyar neyin borcu????????
Eve koltuk almadik demişsin.
Yukardada yazdim. Ailenizin yanina gidin, eşinizde kendi ailesine. Bir iki sene boyunca para biriktirin bari.

Ailenizin yanina işe gitme fırsatı da olur

40 milyar neyin borcu????????
Eve koltuk almadik demişsin.
Yukardada yazdim. Ailenizin yanina gidin, eşinizde kendi ailesine. Bir iki sene boyunca para biriktirin bari.

Ailenizin yanina işe gitme fırsatı da olur
Sonradan halı yastık minder vs aldık
Benim ve ilk evladımın saglık sorunlarına paralar harcandı
Eşim yetirmeye çalıltıkça başka birşey çıktı birazda parayı yönetemedi başka sorunlar çıktı 40 milyar bi kaç yılın birikimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…