Selam aleyküm arkadaşlar
Ben ve eşim zor şartlar altında evlendik kimseden yardım almadan düğün yapmadık gelinlik damatlık kiraladık bir 30 dk oynandı yakın arkadaş ve akrabalar vs geldi
Eşimin maaşı az oldugu için koltuk takımı vs aldırmadım zaten olmayan parayla borca girmek istemedim
Ilk 1 yıl kendi yagımızda kavrulup gittik ama kayınvalidenin bedduaları iftiraları görümcenin eziyetleri vs bitmedi
Beddualardan mı bilmem bizim yakamız bir araya gelmez oldu eşimin maaşı çok azdı beyaz eşya taksidi halı yatak odası perde ütü ve süpürge almıştık onların taksidi kira faturalar ucu ucuna yetiyordu ama benim rahatsızlıgım vuku buldu onca dr a gittik özele devlete ilaçlar vs 2 3 yıl ekstra bunlara para yetirmeye çalıştı eşim 3 yılın sonunda hamilelik durumu oldu bebek te sorun vardı eşimin maaşı yetmiyordu taksitleri ödeyemediğinden icralık olduk o dönem kirayada zam gelince başka eve geçtik vs çocuk dogdu ama yaşamadı malesef
Benim rahatsızlıgım devam ederken eşim sırf ben üzülmeyeyim diye borcu borçla kapatmaya başlamış ben soruyordum ama söylemiyordu
Bebegimi kaybettiğim için tramva sonrası depresyon rahatsızlıgımda vuku buldu eşimde de panik atak ve öfke sorunu ortaya çıktı midesinde de ülser vs
3 yıl hastalık borçlar la mücadele ettik pko hastasıyım korunmamıza ragmen hamile kaldım aldırmaya kıyamadım evladımı bir taraftan dantel boncuk ayakkabı dikimi yaptım ailem gücünün yettiğince yardım etti toparladık ama kayınpeder az az 20 30 tl alıp ödeyecegim deyip ödememiş tabi bunları ben yeni yeni ögreniyorum yani nerden baksanız toplamında 2 milyara yakın para gitmiş az az geri gelmemiş ama kv evladım 3 yaşını doldurana kadar iftiralardan beddualardan vazgeçmedi bir gün buhran geçirip delirmişim ne oldu hatırlamıyorum tam
Sonrasında eşim yetiremedi çocugun ihtiyaçları dogalgaz kira kredi kartları (telefon taksidi alma derken aldı) vs yetiremedi borçları kapatmak için borç almış yüklü şekilde şuan toplam kira faturalar taksitler intrnet sigara (yeme içme giyim hariç) aylık giderimiz 2500 tl eşimin maaşı ise 2000 tl
Ben bir dönem çalıştım ama evladımla ve saglıgımla ilğili sorunlar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım
Ailemin durumu yok 3 çocuk okutuyor babam ev taksidi ve bagkur ödemeleri var
Zaten onlar yardım etsede ben alamam