Sadece içimi dökmek istiyorum

Tamam gidecegim inşallah

Kariyer sitelerinden cv bırakmayı bırakın artık, gerekiyorsa bütün kreşlere özel okullara kendiniz gidin, iş isteyin.. Muhtarlıklara eczanelere kuaförlere isminizi cebinizi verin evinizde çocuk bakabikirsiniz, ya da evinizde sipariş ile yemek yapabilirsiniz.. Hastalığınızı bahane etmeyin lütfen, tek başınıza değilsiniz ki..

Bizim eski mahallede karsi komsumuz vardi boyle. Kocasi calismazdi. Kadinin parasini yiyip evde her zaman hir gur cikarip kiz cocuklarina olmadik kufurler ederdi. Kadincagizin birsuru saglik sorunu vardi. Doktor kesinlikle is guc yapmayi yasakladi. Ona ragmen kadin temizlige giderdi. Mecburdu ne yapsin. Temizlik isinde iyi para var aslinda. Yapabilen icin cok iyi bir is. Kocasindan ayrildi. Iki kizini buyuttu okuttu. Simdi kizlari okudu meslek sahibi oldu. Cok da guzel isleri var kizlarin. Hep imrenirdim o kadina. Gercekten cok gucluydu. Temizlige gittigi evlerden kadina ve cocuklarina yardim ediyorlardi. Trk basina kirada oturup cocuk buyuttu. Sizin icin bence en iyi is yine temizlik. Romatizma is icin bir engel degil. Benim ailemde ben haric herkesde ileri derecede romatizma var. Ablam da igne oluyor romatizma icin. Ama ona ragmen calisiyor. Daha hic hastaligini bahane ettigini gormedim. Bir tane ev bilsaniz temizlik icin, oyle oyle ilerletirsiniz cevrenizi. O gittiginiz evden size yeni evler bulurlar belki is icin. Bu isler boyle boyle baslar. Kendinize 3-4 ev bulsaniz yeter. Ev isi hepimziin bildigi isler. Yapilmayacak birsey degil. Zor durumda kalsam ben de dusunmeden yaparim bu isi. Cocugunuzu ya annenize birakin ya da kv ye. Bir yerlerden baslamazsaniz duzelemezsiniz. Sizin esinizle siz duzluge cikamazsiniz o belli. Psikolojiniz cokmis resmen. Ama cebiniz biraz para gorse sizin de moraliniz duzelir. Guveniniz yerine gelir. Lutfen bunlari bir degerlendirin siz.

Tamam sagolun

Merdiven silen bir teyzemiz var deterjan alerjisi oldugu halde maske ve eldivenle is yapiyor. Sordum biraz once etkilenmiyormus eldivenle falan. Bence siz de deneyebilirsiniz. Daire basina 20 lira aliyor az para degil 3-4 apartman baglasaniz gunde en fazla 2 saatinizi alir mis gibi is. Cocukla bile gidilebilir.

Evlere servis utu camasir isi yapabilirsiniz. Yaprak sarmasi,borek, pasta yapabilirsiniz. Ne de olsa hep yaptiginiz bildiginiz isler sadece paraya cevireceksiniz emeginizi. Bence bunlar uzerine yogunlasin. Peynir ekmek gibi dantel satamazsiniz ama boregi pastayi calisan kadinlar hep aliyor. Kreslere okullara ev yogurdu yapip satabilirsiniz ben bir donem yapmistim kar orani cok fazla ve dogal oldugu icin tercih ediyor insanlar.

Evladım için çok çok duygusal kaldıramaz
Babasını çok seviyor
Boşanmayı düşündüm ayrı da kaldık ama çocuk çok etkilendi

O sigara kesin birakilsin. Bu parasizlikta sigaraya harcanan o miktara ne kadar yazik. Birakmazsa bosanmaya kadar gidebilirsin.

Yemek isi biraz sakat ama baslangicta . Zaten cevrem yok diyor. Masraf edip satamamak var. Malzemeler pahali sonucta dark.

Evet evet pahali kesinlikle. Ya internet kullaniyormus oradan birkac foto cekmek icin yapip paylasabilir. Arkadas ev hanimi eli de lezzetli olur simdi,mutlaka cogu kadindan da guzel yapiyordur yemekleri diye dusundum. El ilani falan bastirabilir cok ucuza. Magnet vs. Kresler ve okullardan baslar dagitmaya. Ay ne bileyim iste oyle aklima geldi.

Sarmayi ben de iyi yaparim . Bende mi dusunsem. Yaptigim tek yemek de o aslinda ama icine kiyma girmezse tadi olmuyor.

Iyi gelmis aklina benim kafadasin. Ben de evden bi seyler yapicam aklimda bulunsun.

Allah yardımcınız olsun.Sana evinde çalışan bayanlar için ev yemekleri yapmanı öneririm yaşadığın şehirde okulları gez gir öğretmenler odasına ev yemekleri sipariş üzerine hazırladığını anlat git hastaneye gir hemşireler odasına onlara da anlat telefon numarasını bırak bankalara git orda tanıt kendini neden olmasın hem evinde olacaksın hem hergün yaptığın işten para kazanacaksın çalışan bayanlar tercih eder sarma börek vb....yeter ki iste

Allah razı olsun bi çıkar yol bulacagım

Eşim beni dinlemiyor dinlemez 5 yaşına yeni girdi
Yanlış anlamayın da eşiniz ne b.k yiyor peki? Ay sinir oldum. Hiçbir şeyinizi dinlemez, interneti kapatmaz, sigarayı bırakmaz! E o zaman siz de gidin markete bakkala borçlanın yiyecekleri alın. Kendisi düşünsün.

Eşim çabalıyor ama yetmiyor bende üstüne gidemiyorum çocuk var kavga olmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…