Sadece içimi dökmek istiyorum

Allah yardımcınız olsun, evden yapabileceğiniz bir iş yok mu. Fabrikalar kıyafetlerden ip falan ayıklatıyolardı ya da plastik fabrikaları plastiklerin çıkıntıları oluyor onları temizletiyorlar diye biliyorum. Yağmasada damlar en azından.

Bakın üç vardiyalı işte çalışamam dedim yapamam gücüm kuvvetim yok o işe
İş arıyorum şuan son 1 haftadır mutfak ve odanın biri kapalı zaten
Geçen ay 45 derecede yaktım sabahları kıstım 40 dereceye indirdim
Avm yok yakınımda oraya gitmek içim dolmuş parası gerekiyor çocuk bişeyler istiyor gidemiyorum

Borç ne kadar arkadaşım ?
Toplam borçtan bahsediyorum.
Kira ne kadar ödüyorsunuz mesela.
Ne bileyim ayrıntılı yazsanız da bir çözüm varsa el birliği ile fikir vererek ortak olalım.

ay ben yazacaktım

sen yazmışsın

sarma sigara içsin diye

zira zaten anladığım kadarı ile suriye ye yakın bir yerler oralarda tütüne ulaşmak daha kolaydır da

Yapıyorum zaten hali hazırda sagolun
Cocugu aç bırakmıyoruz meyvesi ve gıdası için ekstra para ayırdık eşim kahvaltı etmeden çıkıyor bende tek ögün yiyorum Sagolun Allah razı olsun

Mecbur çalışmalısın evladın için

Pazar yok mahallede en yakını 20 dk uzakta yürüyerek pazara gitmek için bile çocugu bırakamıyorum pazara gidince oyuncakları giysileri görüp almamk istiyor çok aglıyor
İş arıyorum evden az da olsa bişeyler yapıp satıyorum

Yapıyorum zaten hali hazırda sagolun
Cocugu aç bırakmıyoruz meyvesi ve gıdası için ekstra para ayırdık eşim kahvaltı etmeden çıkıyor bende tek ögün yiyorum Sagolun Allah razı olsun
Kendi sağlığınızda çocuğunuz için çok önemli, eşiniz en azından durumunuzu toparlayana kadar sigarayı bırakamıyosa da azaltmayı denese. Temel ihtiyaçlarınızdan kısıyorsunuz ve rahatsızlığınız da varmış. Borçlarınızın miktarı ne kadar aileler zorlayıp destek olamazlar mı onlara peyder pey ödersiniz

Çalışmalıydınız. Kocamın maaşı şu kadar demekle olmuyor. En baştan çalışmalıydınız.

ay ben yazacaktım

sen yazmışsın

sarma sigara içsin diye

zira zaten anladığım kadarı ile suriye ye yakın bir yerler oralarda tütüne ulaşmak daha kolaydır da
Yok suriye ye yakın değil ama suriye memleketi gibi oldu akşam konuşayım sigara konusunu bi daha

Son düzenleme:
Aslında ev temizliğine gidebilirsiniz. Ayda 5 6 kere bile gitseniz 500-700 arası gelir sağlarsınız. Devamlı bir iş değil. Çocuğa anneniz bakar bi kaç seferlik. En azından ek masraflarınız kapanır.

Hayatınız çok zor. Allah yardımcınız olsun.

Malesef batırmasından korktugum için yapmadım başvuruyu krediye eşime kredi çıkmıyor

ay ben yazacaktım

sen yazmışsın

sarma sigara içsin diye

istanbulda da her köşe başında tütüncü açıldı, benim ev abuk bir yerde, bilindik marketler dışında dükkan yok sayılır, burda bile bildiğim 2 tane tütüncü var :)
zaten toplu alıp saklayabiliyorsun da, bi de sarma makinesi var 5 tl o da.
eşim sigara zamlarına sinirlenip tütüne geçenlerden. hem az da içiyor böylece.

pazarda değil sadece büyük marketlerde ya da balıkçılarda da alabalık, çiftlik balığı gibi balıkları uygun fiyata alabilirsiniz, üçünüze alsanız evet 20-25 lira ama tek çocuk 1 balığı 2 öğün ver, bölüp yarısını buzluğa atsanız 2 yemeği tamamdır.
ben çocuğun beslenme durumuna çok üzüldüm, cidden kafamı ona yoruyorum şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…