- 16 Ekim 2017
- 1.177
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Bakın üç vardiyalı işte çalışamam dedim yapamam gücüm kuvvetim yok o işeKardeş sen rahatsın
350 lira çok onuda yakma madem çalışmıyorsun al çocuğu avmye git orda otur
İnterneti kapatın önce çalışmayacağım dedim dediniz sonra iş arıyorum yazdınız
Tutarsızsınız insan evladı için her işi yapar
Git garsonluk yap tekstilde çalış markete çalış çocuğunu ver devlet kreş ine
400 lira bile size kar
Yöymiyeli tarlada çalış kadın 72 yaşında patates topluyor ben ödeyebilecekken yakmıyorum gazı sizde yakmayın olmadı bebek bakın bu devirde işsiz kalınmaz
Oncelikle şu sigara masrafi dusmeli,
Biz 2 kisi calisiyoruz gelirimiz de fena degil buna ragmen esim sarma sigara iciyor, bazen kendi sariyor bazen sarilmisini aliyor 20 tanesi 3 lira.
Dogalgaz masrafini da mumkun oldugunca kismaya calisin,
Kucuk hesaplar pesinde olmak zorundasiniz. Paket ton baligi aliyormussunuz mesela onlarin 160 gr 10 tl ye falan geliyor ki taze de degil dun pazarda cupranin tanesi 8 liraydi en az 250 gr vardir sadece cocuk yiyorsa 2 ogun çıkar ondan.
Yani sartlari zorlayin, esinizi ikna edin interneti kapatin, esiniz gerekirse ek is yapsin, siz de gundelik de olsa is pesinde kosun, şu an sizde biraz batti balik yan gider havasi sezdim.
Yapıyorum zaten hali hazırda sagolunAllah yardımcınız olsun, evden yapabileceğiniz bir iş yok mu. Fabrikalar kıyafetlerden ip falan ayıklatıyolardı ya da plastik fabrikaları plastiklerin çıkıntıları oluyor onları temizletiyorlar diye biliyorum. Yağmasada damlar en azından.
Mecbur çalışmalısın evladın içinBakın üç vardiyalı işte çalışamam dedim yapamam gücüm kuvvetim yok o işe
İş arıyorum şuan son 1 haftadır mutfak ve odanın biri kapalı zaten
Geçen ay 45 derecede yaktım sabahları kıstım 40 dereceye indirdim
Avm yok yakınımda oraya gitmek içim dolmuş parası gerekiyor çocuk bişeyler istiyor gidemiyorum
Pazar yok mahallede en yakını 20 dk uzakta yürüyerek pazara gitmek için bile çocugu bırakamıyorum pazara gidince oyuncakları giysileri görüp almamk istiyor çok aglıyorOncelikle şu sigara masrafi dusmeli,
Biz 2 kisi calisiyoruz gelirimiz de fena degil buna ragmen esim sarma sigara iciyor, bazen kendi sariyor bazen sarilmisini aliyor 20 tanesi 3 lira.
Dogalgaz masrafini da mumkun oldugunca kismaya calisin,
Kucuk hesaplar pesinde olmak zorundasiniz. Paket ton baligi aliyormussunuz mesela onlarin 160 gr 10 tl ye falan geliyor ki taze de degil dun pazarda cupranin tanesi 8 liraydi en az 250 gr vardir sadece cocuk yiyorsa 2 ogun çıkar ondan.
Yani sartlari zorlayin, esinizi ikna edin interneti kapatin, esiniz gerekirse ek is yapsin, siz de gundelik de olsa is pesinde kosun, şu an sizde biraz batti balik yan gider havasi sezdim.
Kendi sağlığınızda çocuğunuz için çok önemli, eşiniz en azından durumunuzu toparlayana kadar sigarayı bırakamıyosa da azaltmayı denese. Temel ihtiyaçlarınızdan kısıyorsunuz ve rahatsızlığınız da varmış. Borçlarınızın miktarı ne kadar aileler zorlayıp destek olamazlar mı onlara peyder pey ödersinizYapıyorum zaten hali hazırda sagolun
Cocugu aç bırakmıyoruz meyvesi ve gıdası için ekstra para ayırdık eşim kahvaltı etmeden çıkıyor bende tek ögün yiyorum Sagolun Allah razı olsun
30 35 kişiye yemek yapabilecek kapasistem yok onuda denedim olmadıAşçılıktamı yapamıyorsun dünya kadar yer var aşçı arayan
Yok suriye ye yakın değil ama suriye memleketi gibi oldu akşam konuşayım sigara konusunu bi dahaay ben yazacaktım
sen yazmışsın
sarma sigara içsin diye
zira zaten anladığım kadarı ile suriye ye yakın bir yerler oralarda tütüne ulaşmak daha kolaydır da
Çalıştım defalarca çalıştım okumuyorsunuz galibaÇalışmalıydınız. Kocamın maaşı şu kadar demekle olmuyor. En baştan çalışmalıydınız.
Çalıştım defalarca çalıştım okumuyorsunuz galiba
Malesef batırmasından korktugum için yapmadım başvuruyu krediye eşime kredi çıkmıyorÇok üzüldüm gerçekten ama inanın çalışmanız dışında başka seçenek bulamadım ben.
Çalışmadan olmuyor maalesef.
Yardım alma konusunda arkadaşlar yazın demişler ama oradan pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
En iyi çözüm yine çalışman arkadaşım.
Bulamıyorum demişsin ama yine de zorla durumu.
Eşine rest çek gerekirse, evde yiyecek ekmeği yok paşamız sigara içiyor.
Özür dilerim ama zıkkım içsin.
Çocugum 100 gr et ile beslenirken ben duman üflüyorsam bana yazıklar olsun.
Kredi de çekmeyin sakın borç borçla kapanmaz.
Eşinizde ticaret kafası yok, iş yeri açıp iyice borca batarsa daha beter.
Çalıştıgımı yazdım konuyu açarkenKonunun başına yazacaksın. Herkes senin sayfalarını gezmek zorunda mı.. Bir sürü konu var daha oraları uğrayacağım.
ay ben yazacaktım
sen yazmışsın
sarma sigara içsin diye
zira zaten anladığım kadarı ile suriye ye yakın bir yerler oralarda tütüne ulaşmak daha kolaydır da
Pazar yok mahallede en yakını 20 dk uzakta yürüyerek pazara gitmek için bile çocugu bırakamıyorum pazara gidince oyuncakları giysileri görüp almamk istiyor çok aglıyor
İş arıyorum evden az da olsa bişeyler yapıp satıyorum
Malesef batırmasından korktugum için yapmadım başvuruyu krediye eşime kredi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?