sadece GÜL kokan parfüm

avon 50's glam ölemi.peki hala katalog da varmı acaba.
ama avon kokuları çok uçucu oluyor die biliyorum

Marks & Spencer'in el kremi var güllü. Bildiğiniz saf hakiki gül kokuyor. O kadar gerçekçi ki; hani taze portakal suyuyla portakal aromalı meyvesuyu arasındaki fark gibi.

ondan yok simdi ya bende cok begeniyodum

Gerçekten çok soft ve hoş bir kokusu vardı, artık üretilmiyo mu acaba? :26:

ewet ben de baktım oriflame kataloguna baya bi araştırdım ama bulamadım
Bulamamanıza üzüldüm, dediğim gibi çok hoş bir kokusu vardı belki daha sonra tekrar satışa sunarlar. :44:

Bende parfümün içinde gül olunca hemen anlayıp vazgeçiyor almıyorum çok ağır gelıyor kokusu.Mesela gülü çiçek olarak koklayıp severım ama parfümde sevmıyorum.

CLEAN ROSE markasının sadece gül kokusu olan bir parfümü var bildiğiniz saf gül kokuyor 8 miydi 9mu ne üstelik fiyatı gün içinde tazelemen gerekiyor baska sıkıntısı yok. içinde baska hiçbir kokuyu bulamazsınız sadece gül inanın günlerce araştırıp rast eseri gittiğim mağazada buna rastlamıştım inanılmaz mutlu oldum. hata bir erkek arkadasım cantamdan parfümümü kapmıştı kokusunu duyunca hala saklarmış

Son düzenleme:

nerde bulunur acaba bu parfüm.adını hiçduymadım.

ramazanda eyüpsultanda kurulan şu standlarda mutlaka sırf gül ürünleri satan bi tane oluyo..orda gül parfümü sıkmıştım çok güzel kokuyodu ama çok uçucu brz sonra hmn kayboldu..rosense sitesi açılıyo cnm sitede sorun yokda ordada parfümlere baktm karışık gül, menekşe misk fln gibi sırf gül yok galiba..gül yağı var ama fiyatı şok yani 2 ml 49 tl..ama yağı olduğu için belkide uzun yıllar gidiyodur yada aylar çünkü çok yoğun bi fıs yeter heralde..yada suyla seyreltip mi kullanılıyo nedir bilemedim

nerde bulunur acaba bu parfüm.adını hiçduymadım.

vala canım bilmiyorum burda bu markanın yeri açılmıştı ordn baktım. ama dediğim gibi 2-3 saate uçuyor yenilenmesi gereken bir parfüm. fiyatıda aman aman pahalı bişide değil ayrıca 1 haftada rahat gidiyor. bütçeyi zora sokçak bir parfüm değil. yarın dışarı çıkıcam o parfümü almaya sorarım satıcı kadına sen nerde oturuyorsunki

Jagler for women. İlk sikildiginda baharatli ve agir bir koku ama bir sure sonra tamamen gul kokuyor. Yumusak ve cok kalici bir koku kiyafetlerden hic cikmiyor.

Benim bildigim bayanlar icin bir tane zaten. Kapagi pembe olan seffaf sisede olan her yerde kolay bulunuyor. Sıktıgında basta gul gibi kokmuyor baharatli agir kokuyor 10dk sonra falan gul kokusu aliyorsun internette de baktim orta notalari gul ve menekse diyor ama ben surunce arkadaslar gul kokuyor ne surdun diye sormuslardi cok bariz gul kokusu. Tabi tenden tene degisir mi bilmiyorum ama ben toilette oldugu icin sadece kiyafetime sıkıyorum yani ten faktoru ortadan kalkiyor. Bir de yeni bir sey ogrendim parfumun kokusunu ogrenmek icin kapagini koklamak gerekiyor sıkılarak denenen kokular cok yaniltici olabiliyor benim cogu oyle olmustu jaglerin kapagini koklayarak almistim o yuzden surprizle karsilasmadim. Ben de gul kokusunu cok seviyorum.

Gulbirlik kozmetigin rose angel diye bir parfumu var o da cok cok hafif bir gul kokusu yazlik dusunurseniz. Fazla kalici degil cok hafif cunku ama cok begenilmisti okulda bizzat denedim

gıvenchy- very irressible

40 gül karşımı harika bir koku..

1 senedir kullanıyorum herkes bayılıyor.

Evet bir onceki sayfada resmini bile koymuslar. YKMde satiliyor bu markanin urunleri diye biliyorum. Bizim burdaki YKMde gormustum.

Issey Miyake
Ralph Lauren Romance
Givenchy Very Irresistible

bunlar gül notalı parfümler
hepsi de birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…