- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.583
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Keşke demeyelim. En doğrusu buymuş demek kiEvet bende diyorum 2 gün görmeseydim belki bu kadar üzülmezdim ama iyikide görmüşüm sevmişim. Keşke daha çok görebilseydim. Evett benim oğlum da bem beyaz di dogdugunda dudakları kip kirmiziydi yavaştan morarmaya başlamıştı. Keşke bende kucagima alsaydim
Bunu bende duymuştum. Araştırmıştım o zaman. Keşke her tedavi her hastanede olsaAnlıyorum kızım 2 gün soğutma tedavisine alınmıştı yani vucut ısılarını düşürüyorlar hasar oluşmasını engelliyormuş sanırım ama 72 saat sürüyormuş 2 gün yaşadı kızım tedavi bile bitmeden vefat etti
Hayat anlardan oluşuyor. Başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Bazı şeyler de önüne geçilebilir değil. Bolca sabır ve güç diliyorum. Bunu aklınızdan çıkarmayın Kimsenin suçu değildi…
Çok zorlandım bastırdıkları için aylarca kaburgalarım acıdı nefes aldıkça battı. Yok hiç görmedim malesefsende çok zorlanmişsin. Hiç mi görmedin kızını.
Görmeden sevdiniz. Görseniz daha çok severdiniz eminimRabbim yüreğine ferahlık versin acını dindirsin. Kelimelerin anlamını yitirdiği bir durum. Ne yazsam anlami yok.. Buradaki onlarca kadının kalbinde yer etti Mete. Cennet kuşu annesinin aksi
Sabırlar diliyorum sizeBir güzeldi ki. Tombiş tombiş. Çok yemezdi ama tombişti. Tombalak derdi annem ona.Bembeyazdı. Alnının tam ortasında pembe bi doğum lekesi. Son gün o kadar belirgin olmuştu ki doğum lekesi demek ben gidiyorum dedi de anlamadım.
Zordu ama. Zor uyurdu zor yerdi hep. Ama ablasıyla da tam kardeşti. Kimse inanamıyor ama mesela zeytini yerdi çekirdiğini elime verirdi. Her zaman yediği kajuyu o gün yiyemedi. Mesela mutfağa gelirdi bilirdi neyin nerde olduğunu. Konuşmazdı ama ıh ıh diyerek hallederdi işini. Mesela bi kek mi verdim eline bide ablasına alır götürürdü pıtır pıtır. Odalarında yerlerdi.
Ben mutfkta yemek yaparken gözümün içine baka baka çekmece karıştırırdı gülerdi sonra da. Ahh benim deli oğlum hepsinin yerin değiştirdim senden sonra. Kimse ne çekmece açıyor ne gözüme bakıyor.
10.kata taşınmıştık. Sırf metoşum hareketli diye balkona tel kafes yaptırdık. Nerden sakındık ne oldu. Bu hayat ne kadar acımasız
Allah razı olsunAllah sabrını versin, cennetinde kavuştursun inşallah. Yazdıklarınız kalbimi acıttı, ağlattı ne söylenir bilemiyorum. Okudum Mete’nizin Fatiha’sını. Siz çok güçlü ve güzel bir annesiniz
Evet ülkemizde her ilde yok İstanbul kayseri bir kaç ilde var diye biliyorum bencede olması gerekiyor aslındaBunu bende duymuştum. Araştırmıştım o zaman. Keşke her tedavi her hastanede olsa
Bence hissediyorlar. Beni çok derinden etkileyen bir kaybım var benimde uzun seneler oldu vefat edeli. Her zaman aklımda tabii ki hiç unutmuyorum acısını ama geçen bikac hafta önce çok derin bir ozlem geldi içime böyle olmamalıydı diye ağladım bikac gün. Sonra senelerdir rüyama gelmeyen canim kaybım o gece rüyama geldiÖyle mi diyorsun. Biliyor mu benim mutluluğumu üzüntümücanım oğlum benim. Hep cennet bahçem diye severdim niyeyse. Sanki hissetmiş gibi
Sımsımı sarılmak istiyorum size. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Alnının ortasında pembe doğum lekesi olan Metem var benim de. Aklıma geldikçe dua ediyorum size Mete’ye. Allah sabrınızı artırsın. O sizi cennette bekliyor.Bir güzeldi ki. Tombiş tombiş. Çok yemezdi ama tombişti. Tombalak derdi annem ona.Bembeyazdı. Alnının tam ortasında pembe bi doğum lekesi. Son gün o kadar belirgin olmuştu ki doğum lekesi demek ben gidiyorum dedi de anlamadım.
Zordu ama. Zor uyurdu zor yerdi hep. Ama ablasıyla da tam kardeşti. Kimse inanamıyor ama mesela zeytini yerdi çekirdiğini elime verirdi. Her zaman yediği kajuyu o gün yiyemedi. Mesela mutfağa gelirdi bilirdi neyin nerde olduğunu. Konuşmazdı ama ıh ıh diyerek hallederdi işini. Mesela bi kek mi verdim eline bide ablasına alır götürürdü pıtır pıtır. Odalarında yerlerdi.
Ben mutfkta yemek yaparken gözümün içine baka baka çekmece karıştırırdı gülerdi sonra da. Ahh benim deli oğlum hepsinin yerin değiştirdim senden sonra. Kimse ne çekmece açıyor ne gözüme bakıyor.
10.kata taşınmıştık. Sırf metoşum hareketli diye balkona tel kafes yaptırdık. Nerden sakındık ne oldu. Bu hayat ne kadar acımasız
Ah yavrum. Ah güzel bebeğim. En tatlı zamanıymış. Ah ciğer pârem. Sabır ver Allahım, bir anne nasıl dayanır bu acıya. Hiçbir anneye evlat acısı gösterme Allah'ım. Bir manevra vardı. Boğazına bir şey kalan çocuklara yapılan. Boğazına kaçtığında onu yaptınız mı? Evet çok geç artık amaDeğildi15 aylıkken vefat etti. Nefes borusuna yiyecek kaçtı