- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Allah askina gece uyurken ayagina krem surmek nedir? Delirdiniz mi siz??? Baska yorum yapamiyorum.Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Annem evi cekip cevirirken temiz kiyafet bulmak, ütülü kiyafetlerin hazir olmasi, hazir yemek olmasi vs bunlar sanki kendi oluyormuş gibi gelirdi. Elbette kendiliginden olmadigini bilirdim ama sanki cok vaktini almiyormuş ve basit seylermiş gibi gorunurdu bunlar bana, annem bana iş birakmazdi :)))
Taaa ki kendi evim olana kadar bunlarin yorucu ve zaman alici seyler oldugunu tam olarak anlayamamistim.
Kendim yapmaya baslayinca nasil yapildigini anlamiş oldum.
Tutup bu kadar herseyi tikir tikir yaparsaniz bir sey yapmiyor olursunuz elbette.
Eşim pantolon, gomlek kendi utuler hatta benim utu isteyen kiyafetlerimi de utuler.
Haftaici eşime iş vermem cunku ben calismiyorum ama bazi haftasonlari buyuk temizlige ortak ederim, haftasonlari evdeysek kahvaltiyi hazirlar, kendi daginiklarini toplar vs. Hergun hergun evde yemek yapmam mesela.
Bazen bazi şeyleri birakirim, salarim.
En ufak birsey yapsam bile tesekkur eder bu yuzden, farkinda olur.
Herşeyi YAPMAYİN.
Engelli mi? Elleri kollari yok mu?Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti...
Karbonat ve tuz.. Eger karbonat fazla koyulursa kulaklarda basınç yapar ve geçici duyma kaybı yasar Bi 5 dakika falan neden dalga geçeyim anlamadımBeyine, burnu sikilan tuzlu sudan dolayi nasil basinç oluyormus? Bizimle dalgami geçiyorsun anlamadim?
Ben de üzüldüm okuyunca. Terbiyesiz boşboğaz biriymiş. Öyle bile olsa komşuların yanında denir mi böyle birşey. Aşkla meşkle hicbir zaman ev işi yapmadım. Bundan da utanmadım. Ben buyum begenmeyene kapı orada. Ki ben kendi kıyafetim dışında hiç ütü yapmam, çocuklarım dışında kişisel hizmetlerde bulunmam.Konunuzu okuduğum zaman aklıma şey geldi. Bir akşam ayrılma aşamasında olduğum eşimle komsular oturuyoruz. Şey dedi "benim bir tane bile ütülü gömleğim yok giyemiyorum ki ütüsüz olduğundan" insanlar bir durdu farkettim beni ayipladi. Oysa tüm gömlekleri ütülü idi hatta kilo aldığı için giyemiyordu. Orda da ütülü hepsi dedim annemin evinden ütülü getirdim ondan ütülü yoksaaa dedi. Ben hepsini tek tek yıkayıp utulemistim oysa hemde aşkla ütü yapmaktan nefret ettiğim halde. Konuyu okuyunca içim titredi üzüldüm. Umarım eşinizle aranizda orta yolu bulursunuz.
Eşiniz engelli, hasta ya da yaşlı mı, ne alaka uyurken krem sürmek? Sayko bir ortam.Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti
Normal zamanlarda insan içinde beni rencide edecek davranışlardan kacinirdi ama söyledi işte kırıldım. Valla bende ev işi hiç sevmiyorum böyle yap yap birşey değişmiyor, ne bileyim insanlar yaptığını gormez vsBen de üzüldüm okuyunca. Terbiyesiz boşboğaz biriymiş. Öyle bile olsa komşuların yanında denir mi böyle birşey. Aşkla meşkle hicbir zaman ev işi yapmadım. Bundan da utanmadım. Ben buyum begenmeyene kapı orada. Ki ben kendi kıyafetim dışında hiç ütü yapmam, çocuklarım dışında kişisel hizmetlerde bulunmam.
Ben bu işi şöyle çözdüm...Gerçekten kabul ettim kendimi. Ben buyum.Normal zamanlarda insan içinde beni rencide edecek davranışlardan kacinirdi ama söyledi işte kırıldım. Valla bende ev işi hiç sevmiyorum böyle yap yap birşey değişmiyor, ne bileyim insanlar yaptığını gormez vs
bişey soracağım cinsel hayatınız sekteye uğradı mı?Hayır tabii ki hepsini doguma kadar yapmadı hafta sonu yardım ederdi 9.aya kadar evimi kendim sildim süpürdüm burada anlatmak istediğim ben sitem etmedim ona tartışmamız Cok Baska konuydu iyiydi aramız noldu böyle oldu anlayamadım kıyamazdık birbirimize son 3 aydır iş buraya geldi