- 12 Ocak 2010
- 16.668
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi eliyle kendi ayagina krem sürebilecekken siz elinden alir onun ayagina surerseniz nankörlük de pesinden gelir. Kusura bakmayin, bana bu cennetlik degil enayilik gibi geldi. Sürsem sürsem anneme sürerim anca.
Bu zamana kadar yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın bakalim. Ütüsü yapılmasın, yemeği kendinize gore yapip yiyin, temizlik yapmayin.
O zaman anlar neler yaptiginizi.
Eşimin annesi eşimin kıyafetlerini iç çamaşırına kadar ütülermiş. Bizde yeni evlendik.Annesi ütülüyor ya bende kıyafetlerini falan ütülüyordum. Kış girince ütülemeyi bıraktım. Şuanda bazı kıyafetler hariç yapmıyorumO zaman şimdi gerçekten sadece çocuk bakın da, görsün.
Ya böyle gece 2 de ütü yapan çocuklu kadınları görünce diyorum ki, bendimm sen sadece nefes aliyosun bu hayatta
Yapmayın ya, bu kadar da canınızı hiç yormayın.
Karşınızdaki dünya iyisi bile olsa, size de günah değil mi.
Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bendeben olsam var yaaa evin bütün işini bıçak gibi keserim
o herifi damdan düşmüşe çeviririm ve köpek gibi özür dilemek zorunda kalır , ,
kaç sene önce eşim sen harcama yapıyorsun ki dedi bana , bana yaniii ,
o dk kredi kartımı kestim sehpanın üstüne koydum hadi bakalım şimdi görürsün ne alıp almadıgımı dedim ,
sanırım 4 senedir kendi kartımla eve ekmek bile almam , bu konuda çok ciddiyim ,
Hakedene yapmak lazim. Boyle konularda ben de cok sertim.ben olsam var yaaa evin bütün işini bıçak gibi keserim
o herifi damdan düşmüşe çeviririm ve köpek gibi özür dilemek zorunda kalır , ,
kaç sene önce eşim sen harcama yapıyorsun ki dedi bana , bana yaniii ,
o dk kredi kartımı kestim sehpanın üstüne koydum hadi bakalım şimdi görürsün ne alıp almadıgımı dedim ,
sanırım 4 senedir kendi kartımla eve ekmek bile almam , bu konuda çok ciddiyim ,
bence gaza gelmeyin bu kadar cozulmeyecek birsey yok bana kalirsa esinizin bahsettigi ev isleri degildi cinsel birliktelikten bahsediyor gibi geldi ilk mesajlarda yazdigim gibi.Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende
Sadece bir günlük değil ufak ufak laf dokundur altı vardı ama yıprandık ikimizde ondandır diyerek göz ardı ettim sadece ama sadece onun huzurunu düşünen ben oldum farkettim de o benim hiç düşünmemiş yani bu kadar fedakarlık yeter benden bu kadar... Dün gece benim bebeğim hiç uyumadı sürekli yüzüme baktı dün gece ben bebeğimi üzdüm ğzüntümle o yüzden gözüm bu saatten sonrasını görmezbence gaza gelmeyin bu kadar cozulmeyecek birsey yok bana kalirsa esinizin bahsettigi ev isleri degildi cinsel birliktelikten bahsediyor gibi geldi ilk mesajlarda yazdigim gibi.
boyle daha da cikmaza girebilirsiniz.
Yazdiklarinizi yapiyorsaniz esiniz bulmusda bunuyor biraz bence bu kadar kendinixi ezmeyin zaten bugune kadar kimse madalya almadi bu islerdenMerhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
çok fazla tepki olmuş amaAz once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende
Gırtlağını keserim ne ya?Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende
Çok sinirliydim o an ve sesini duymam beynimde ani şok etkisi yarattı bebeğim uyumadı bütün gece onu yorgunluğu, eşime fazlaca kırgınlıgım yani ilk defa böyle bir sinirharbi yaşıyorumGırtlağını keserim ne ya?
Aranızda bu tarz söylemleri normallestirir bu şekilde yazmanız. Nereden aklınıza geliyorda böyle canice birşeyi yazıyorsunuz?
Ne olursa olsun bu tarz aşırı tepkiler vermeyin.Çok sinirliydim o an ve sesini duymam beynimde ani şok etkisi yarattı bebeğim uyumadı bütün gece onu yorgunluğu, eşime fazlaca kırgınlıgım yani ilk defa böyle bir sinirharbi yaşıyorum
Konulmayı ruhu değil ağzı yapmış anlaşılan. Temel sorununuzun bu olma ihtimali çok yüksekAyaklarından rahatsız o nedenle... Cinsel hayatımız cocuk dogana kadar iyiydi ama cocugumuz bir rahatsızlık geçirdi 1 ay hastane kaldı o sürede kafamızı toparlayamadık haliyle sonrasında cocuga alısma VS derken cokta aktif değiliz tabii ki ama kendisi bu konuda konustuk seni çok iyi anlıyorum iyi zamanlarımız olacak biraz toparlanalım diyerek destekleyici bir konusma yapmıstı
Annem evi cekip cevirirken temiz kiyafet bulmak, ütülü kiyafetlerin hazir olmasi, hazir yemek olmasi vs bunlar sanki kendi oluyormuş gibi gelirdi. Elbette kendiliginden olmadigini bilirdim ama sanki cok vaktini almiyormuş ve basit seylermiş gibi gorunurdu bunlar bana, annem bana iş birakmazdi :)))
Taaa ki kendi evim olana kadar bunlarin yorucu ve zaman alici seyler oldugunu tam olarak anlayamamistim.
Kendim yapmaya baslayinca nasil yapildigini anlamiş oldum.
Tutup bu kadar herseyi tikir tikir yaparsaniz bir sey yapmiyor olursunuz elbette.
Eşim pantolon, gomlek kendi utuler hatta benim utu isteyen kiyafetlerimi de utuler.
Haftaici eşime iş vermem cunku ben calismiyorum ama bazi haftasonlari buyuk temizlige ortak ederim, haftasonlari evdeysek kahvaltiyi hazirlar, kendi daginiklarini toplar vs. Hergun hergun evde yemek yapmam mesela.
Bazen bazi şeyleri birakirim, salarim.
En ufak birsey yapsam bile tesekkur eder bu yuzden, farkinda olur.
Herşeyi YAPMAYİN.
Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende
Ayağı Nasır olabilir?Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...