Sadece cocuk bakıyormusum..!

erkek milletine çok yüzvermeye gelmez ,

sen verme işini abartmışsın bacım , bırak işleri biraz , sal ama onuda o lafı ettiğine pişman et ,

gerçi pişman etmek biz kadınların işi :KK48::KK70:

Kendi eliyle kendi ayagina krem sürebilecekken siz elinden alir onun ayagina surerseniz nankörlük de pesinden gelir. Kusura bakmayin, bana bu cennetlik degil enayilik gibi geldi. Sürsem sürsem anneme sürerim anca.

Bu zamana kadar yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın bakalim. Ütüsü yapılmasın, yemeği kendinize gore yapip yiyin, temizlik yapmayin.

O zaman anlar neler yaptiginizi.

ben olsam var yaaa evin bütün işini bıçak gibi keserim
o herifi damdan düşmüşe çeviririm ve köpek gibi özür dilemek zorunda kalır , ,

kaç sene önce eşim sen harcama yapıyorsun ki dedi bana , bana yaniii ,

o dk kredi kartımı kestim sehpanın üstüne koydum hadi bakalım şimdi görürsün ne alıp almadıgımı dedim ,

sanırım 4 senedir kendi kartımla eve ekmek bile almam , bu konuda çok ciddiyim ,

O zaman şimdi gerçekten sadece çocuk bakın da, görsün.
Ya böyle gece 2 de ütü yapan çocuklu kadınları görünce diyorum ki, bendimm sen sadece nefes aliyosun bu hayatta :KK70:

Yapmayın ya, bu kadar da canınızı hiç yormayın.
Karşınızdaki dünya iyisi bile olsa, size de günah değil mi.
Eşimin annesi eşimin kıyafetlerini iç çamaşırına kadar ütülermiş. Bizde yeni evlendik.Annesi ütülüyor ya bende kıyafetlerini falan ütülüyordum. Kış girince ütülemeyi bıraktım. Şuanda bazı kıyafetler hariç yapmıyorum🤣
Psikolog Fatih Civelekoglu diyor ki eşinize annelik yapmayın, annelik yapınca sizi annesi gibi görür.İlişkide şefkate yer yok der hep.İlişkide şehvet olmalıymış.Kadınlar olarak annesi gibi davranarak hata yapıyoruz bence.Gece 2de uyku bölüp ütü yapınca madalya mı takıyorlar hayır. Önce can sonra canan. Az bencil olsan daha çok kıymet görürsün konu sahibi.

o dk kredi kartımı kestim sehpanın üstüne koydum hadi bakalım şimdi görürsün ne alıp almadıgımı dedim ,

sanırım 4 senedir kendi kartımla eve ekmek bile almam , bu konuda çok ciddiyim ,
Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende

Hakedene yapmak lazim. Boyle konularda ben de cok sertim.

Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende
bence gaza gelmeyin bu kadar cozulmeyecek birsey yok bana kalirsa esinizin bahsettigi ev isleri degildi cinsel birliktelikten bahsediyor gibi geldi ilk mesajlarda yazdigim gibi.
boyle daha da cikmaza girebilirsiniz.

bence gaza gelmeyin bu kadar cozulmeyecek birsey yok bana kalirsa esinizin bahsettigi ev isleri degildi cinsel birliktelikten bahsediyor gibi geldi ilk mesajlarda yazdigim gibi.
boyle daha da cikmaza girebilirsiniz.
Sadece bir günlük değil ufak ufak laf dokundur altı vardı ama yıprandık ikimizde ondandır diyerek göz ardı ettim sadece ama sadece onun huzurunu düşünen ben oldum farkettim de o benim hiç düşünmemiş yani bu kadar fedakarlık yeter benden bu kadar... Dün gece benim bebeğim hiç uyumadı sürekli yüzüme baktı dün gece ben bebeğimi üzdüm ğzüntümle o yüzden gözüm bu saatten sonrasını görmez

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Yazdiklarinizi yapiyorsaniz esiniz bulmusda bunuyor biraz bence bu kadar kendinixi ezmeyin zaten bugune kadar kimse madalya almadi bu islerden

çok fazla tepki olmuş ama
geri aramaya falan çalışmadı mı?

Gırtlağını keserim ne ya?

Aranızda bu tarz söylemleri normallestirir bu şekilde yazmanız. Nereden aklınıza geliyorda böyle canice birşeyi yazıyorsunuz?

Gırtlağını keserim ne ya?

Aranızda bu tarz söylemleri normallestirir bu şekilde yazmanız. Nereden aklınıza geliyorda böyle canice birşeyi yazıyorsunuz?
Çok sinirliydim o an ve sesini duymam beynimde ani şok etkisi yarattı bebeğim uyumadı bütün gece onu yorgunluğu, eşime fazlaca kırgınlıgım yani ilk defa böyle bir sinirharbi yaşıyorum

Pandemi döneminin başından beri evden çalışıyorum ve bu dönem dahil eşimin ütüsünü hiç yapmadım. Kendi ütümü de toplu yapmam. Giymeden önce ütülenir 2 parça olur biter. Hele çocuk varsa gecenin bir yarısı kimsenin ütüsünü zorunlu bir durum yoksa yapma ihtimalim yok.
Erkeklere eli kırık muamelesi yapılmasını anlamıyorum.
Ayaklarından rahatsızsa kendi kremini kendi sürsün. O koşturmanın içinde hiç düşünemem.
Böyle ekstra fedakarlıkları yapınca daha değerli olmuyor kimse. E haliyle adam yapılan işleri de küçümsemeyi hak görüyor kendinde.

Şimdi söylediği gibi sadece çocukla ilgilenin farkı görsün.

Çok sinirliydim o an ve sesini duymam beynimde ani şok etkisi yarattı bebeğim uyumadı bütün gece onu yorgunluğu, eşime fazlaca kırgınlıgım yani ilk defa böyle bir sinirharbi yaşıyorum
Ne olursa olsun bu tarz aşırı tepkiler vermeyin.

Bugün siz söylersiniz, yarın eşiniz size der gırtlağını keserim diye.

Eşinizin dediği hoş değil dünde yorum yaptım ama gırtlağını keserim, şöyle yaparım böyle yaparım diyecek birşey de yok ortada. Bu cümleler hiçbir koşulda olmamalı zaten orası ayrı.

Siz birkaç gün sadece çocukla ilgilenip, eşinizin özel işlerini yapmasaydiniz daha etkili olurdu şu mesajınızdan.

Son düzenleme:
Zamanında yaptığınız fedakarlıklar yüzünden bu sözleri duyuyor ve böyle fazla tepki gösteriyorsunuz.

Gece uykusuz kalıp ütü yapacak kadar vazgeçmeyin kendinizden.
Çocuklu olmakla ilgisi yok.
Herkesin eli ayağı tutarken ütü yapmak, krem sürmek, solüsyon hazırlamak gibi kişisel işler çocuksuz da olsanız, çalışmasanız da üzerinize yapışır, ne gerek var.

Ergenlik döneminde okuldan geldiğimde yemek hazır değilse sinirlenirdim, çünkü annemin görevi zannederdim.
Annemin bu görevi fazlasıyla üzerine almasının ve benim hayvanlığımın sonucu.

Evlilik fedakarlıkla yürümez.
Dünya üzerinde kimse kimseye fedakarlık yapmamalı zaten, o ne saçma şey.

Ayaklarından rahatsız o nedenle... Cinsel hayatımız cocuk dogana kadar iyiydi ama cocugumuz bir rahatsızlık geçirdi 1 ay hastane kaldı o sürede kafamızı toparlayamadık haliyle sonrasında cocuga alısma VS derken cokta aktif değiliz tabii ki ama kendisi bu konuda konustuk seni çok iyi anlıyorum iyi zamanlarımız olacak biraz toparlanalım diyerek destekleyici bir konusma yapmıstı
Konulmayı ruhu değil ağzı yapmış anlaşılan. Temel sorununuzun bu olma ihtimali çok yüksek

Şımarık beyzadeyi biraz konforundan etmenin zamanı gelmiş. Ayaklarını umursamayın mesela. Bebek uyurken uyuyun gece gece ütü yapmayın mesela.
Ne demek ayakları nasır olmasın diye kremini sürüyorum. Siz kendinize ne yaptığızın farkında mısınız? Onun annesi değilsiniz, o da bebek değil..

Gayet sağlıklı kendisi bırakın da kendi bakımını kendisi yapsın.
Biz de eşimizin yarasına, traşına, giyimine kuşamına dikkat ediyoruz ama kul köle olmuyoruz. Bu sevmediğimiz anlamına gelmez..

Ayrıca evdeyken bebeği biraz ona bırakıp tek başına nasıl "sadece bebek baktığına" bakın.
Keşke yapabilseniz iyi bir dersi hakediyor ama ben sizden pek ümitli değilim ben ya..

Annem evi cekip cevirirken temiz kiyafet bulmak, ütülü kiyafetlerin hazir olmasi, hazir yemek olmasi vs bunlar sanki kendi oluyormuş gibi gelirdi. Elbette kendiliginden olmadigini bilirdim ama sanki cok vaktini almiyormuş ve basit seylermiş gibi gorunurdu bunlar bana, annem bana iş birakmazdi :)))
Taaa ki kendi evim olana kadar bunlarin yorucu ve zaman alici seyler oldugunu tam olarak anlayamamistim.
Kendim yapmaya baslayinca nasil yapildigini anlamiş oldum.

Tutup bu kadar herseyi tikir tikir yaparsaniz bir sey yapmiyor olursunuz elbette.
Eşim pantolon, gomlek kendi utuler hatta benim utu isteyen kiyafetlerimi de utuler.
Haftaici eşime iş vermem cunku ben calismiyorum ama bazi haftasonlari buyuk temizlige ortak ederim, haftasonlari evdeysek kahvaltiyi hazirlar, kendi daginiklarini toplar vs. Hergun hergun evde yemek yapmam mesela.
Bazen bazi şeyleri birakirim, salarim.
En ufak birsey yapsam bile tesekkur eder bu yuzden, farkinda olur.

Herşeyi YAPMAYİN.

Aynen. Ben çalışıyorum eşim genel olarak yardım eder.
Ama pandemi dönemi tüm gün evdeyken de hırpalamazdım kendimi. Sizin bu NORMAL mesajınıza bile şaşıranlar olmuş..

Neden bu kadar yükseldiniz ki? Burada da bu yönde değil daha pasif direnişten, eşinize daha sakin alttan alta ders vermenizden bahsediliyordu halbuki..
Uykusuzluk da psikolojiyi çok etkiler. Bağışıklığı bile düşürür. Bebek uyudukça uyumaya bakın. Eşinize de çocuk muamelesi yapmadan idare edin..

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Ayağı Nasır olabilir?
O senin çatlayan göbeğine merhem olmus mu? Bide yaptığın iyilikleri görmezden gelmiş. Bırak ya erkek milletini şımartmaya gelmez.
Dediği gibi sadece çocuğa bak 3. Gün dolanır peşinde merak etme

Back