Sadece cocuk bakıyormusum..!

Neden bu kadar yükseldiniz ki? Burada da bu yönde değil daha pasif direnişten, eşinize daha sakin alttan alta ders vermenizden bahsediliyordu halbuki..
Uykusuzluk da psikolojiyi çok etkiler. Bağışıklığı bile düşürür. Bebek uyudukça uyumaya bakın. Eşinize de çocuk muamelesi yapmadan idare edin..
Bazen yükselmek gerekiyormus.. Az once aradı aksam ve yarını oğlum ve ben senin için organize ettik sadece uykunu al hazırlan bekle bizi dedi kapattı 🙄

Bazen yükselmek gerekiyormus.. Az once aradı aksam ve yarını oğlum ve ben senin için organize ettik sadece uykunu al hazırlan bekle bizi dedi kapattı 🙄

Yükselmeyi ben de iyi bilirim ama seninkinin derecesi fazla geldi okuyunca :KK48:
Neyse anlamış en azından yaptığı hödüklüğü. Bu da bir şeydir. Ama bunun tekrar olmaması için artık kendine tuhaf sorumluluklar yükleme..
Eşin bile olsa kimsenin nasırından, tırnağından, traşından sorumlu değilsin. Eli ayağı sağlam sonuçta..
Pandemi dönemi eşimi ve oğlumu traş etmeye başladım. Adam beni kişisel kuaförü ilan ediyordu az daha. İki haftada bir traş yaptıracaktı neredeyse. Ama yemezler. Canım istemeyince hiç uğraşamam berbere git dedim.

Canın istemiyorsa, yorgunsan ütü ve yemek yapmak zorunda da değilsin. Senin bakımına ihtiyacı olan o evde tek bir kişi var :KK66:

Yeni anne olmus bir kadınin en büyük ihtiyacı eşinden göreceği destek ve sefkattir. Ben de üç buçuk ay önce doğum yaptım, sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz çok bencil ve sevgisiz davranmış.. belki bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama şu lafa takildim: çocuk olmasa çoktan biterdi. Bu sözü etmesi için içinde biseyler biriktirmesi lazım. Önceden ilişkiniz sorunlu muydu?

Az once mesaj atmıs askım napıyosun diye... Tabi sinirlerim arşı alaya yükseldi hemen aradım dedim Allah kitap iman korkum olmasa senin gırtlağını keserim Bi gece de dua et ne toksik bir adamsın ve günümü mesaj atarak berbat hale getirme aksamda anana git yemeğini ye evde yemek yok erken gel istersen ütülü gömleğinde yok ütünü yaparsın ıslak havlun balkona asılmadı onu da asarsın koku yapmasın diyip kapattım bende

bir tık fazla teğki olmuş ama olsun duracagı yeri bilir enazından

çok verici olmuşsunuz

Nezaket için yaptığınız şeyler bile artık göreviniz olmuş.

İyilikten maraz doğmuş yani

Bundan sonra kendinize daha çok değer verin ve kimse için kendinizi hiçe saymayın.

Back