Sadece cocuk bakıyormusum..!

Nanköre bak
Boşver sinirle söylemiştir .gerçekten böyle düşünmüyordur.
Alır bir kaç gün sonra gönlünü

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Bazı adamlar neden nankör... Bütün yükü kendileri omuzladığını düşünüyor herhalde. Yazık! Bence sen gerçekten tek çocukla ilgilen görsün bakalım dünya kaç bucakmış🙄

Cumartesiyi iple çekiyorum kuaföre bu saatte mesaj attım randevu için cocuga 2 saat bakması yeterli anlaması için
sadece iki saatliğine gitmeyin, günü arkadaşlarınızla planlayın. döndüğünüzde de konuşun madem ben çocuk bakmaktan başka bir şey yapmıyorum istemediğimden değil, yapamadığımdan iş bölümü yapıcaz, şunları sen yap, çocuklara şu saatlerde haftasonu bir gün sen bak vs. deyin güzelce paylaştırın hem kıymetinizi anlasın hem de siz biraz kendinize gelin. Çocuk bakımını kadın üstleniyor tamamen erkek elini sürmediği için kolay bir iş zannediyor, görsün bakalım nasıl oluyormuş.

Madem öyle hiç tartışmayıp şimdiye kadar yaptığınız hiçbirşeyi yapmayacaksınız bakalım fikri nolcak

bişey soracağım cinsel hayatınız sekteye uğradı mı?
erkekler çok etkileniyor ister istemez eğer cinsel ilişki araları uzak oluyorsa

ve bu arada bundan sonra bu kadar çok fedakarlık yapmayın
ütüsü vs si oluyor ya eşinizin o çocukla ilgilenirken yapın çocuk uyurken dinlenin
İster istemez uğradı tabi ama bu durumu farkedincr ben hemen konusma yapmıstık o da beni anladığını asla bu konu da bir siteminin olmadığını güzel günlerimizin olacagını söyleyerek beni desteklemişti

Sadece çocuk bakmak bile insanın bütün gününü ilk yıllarda, yıllarını alıyor. Üç yavrum var, bazen hayatta başka işim yokmuş gibi geliyor. Kendime göre sadece kendim için yaptığım ne var diye düşünüyorum? Bu beni yıpratıyor.
Spora yazıldım mesela , nasıl bakacağım olmaz dedi ama ben yapıyorum?
Nedense erkek evde her işi kadın yapacak diye inanıyor, halbuki o bebek onunda oğlu. Yıkma annede temizlik annede yemek annede... sonra mutsuz anneler mutsuz evlatlar....

Eşimde öyle yaptı, bende bıraktım ütü yapmayı. Kendi yapıyor artık. Birer birer giyeceği kıyafetleri ütüler. Nadiren yapıyorum.

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Ayaklarına kremini sürerseniz olacagı bu:)
Yani ne gerek var böyle fantazilere?
1 yıl kadar kendi esyalarımızı cok lazım olmadıkca ütülemedim valla cocuktan sonra.
Hic isim yok gecenin 2sinde ütü yapcam.
Ki benim kızım gece uykusunu uyuyan bebekti.
O uyurken ortalık toplayıp ,dinlenirim valla.

Valla 11 aylık bebeğim var ben çalışıyorum ama haftasonu evdeyim.. Ve ne yalan söyliyim sadece çocuk bakıyorum. Bu gayet normal bi durum bence.. Siz sadece çocuk bakmadığınız için alınmışsınız bu lafa.. Sadece çocuk bakın bari de laf doğru yerde kullanılmış olsun ;)

Cok ayıp etmiş ne demek bu şimdi
Kaldı ki dediği gibi sadece çocuk baksaniz cocuk bakmak bile zor bir iş
Yapmayın da görsün neler yapiliyor

Fazla verici olmuşsun, ne gece üçte ütü yaparım ne de ayağının kremini sürerim çocuk mu bu, eli ayağı tutmuyor mu. Madem çocuk bakmaktan başka bir iş yapmıyormuşsun ne ütü ne temizlik ne yemek yapma. Onun gözünde iş olmayan tüm günlük rutin işleri kendi yapsın görsün bakalım ne işe yaradığını.

Bırakın utusunu, çamaşırını, yemeğini yapmayı. Sadece çocuk bakın. Kendinizle ilgilenin. Sorarsa çocuk bakmaktan başka iş yapmıyorum ya biliyorsun dersiniz. Boşanmak isterse de boşanın. Yemi fazla gelmiş.

Evde herşeyi ben yapiyorum.Cocuklarin okuluydu ev isiydi marketiydi alısverisler..O sadece calısır.

Cocuklar bazen eve gelmediginde yoklugunu hissetmiyor o derece anne olmusum.
Bunun nedeni ilgisiz olmasi degil ama isleri cok yogun.
Yoksa cocuklarina cok düskün bir babadir.
Bunca yıllık evlilige bir atismada bile saygısızca hic konusmadık.Tartismalarimiz hep kücük harfle olmustur ve cok uzun surmez bekleriz sakinleşmeyi genelde.Sonra konusuruz.Saygı bitmedigi zaman bence insanin sevgisi de yorulmuyor.

Bunlarin dısında ben kendime bakmayi cok severim.Kimse icin degil kendim begendigim icin yaparim.Hep derim onun icin yapmadigimi..Zaten bir baskasi icin ne kadar sürdürebilir ki insan ?birde ben seni oldugun gibi seviyorum her halinle seviyorum tırıvırılari yalan bence.Cunku surekli iltifat ediyor artik.Eskiden bu derece degildi.

Ha masaj kısmıda film izlerken bile bacagimi ovsana sırtım agriyor az da burayi diye diye yonttum galiba.d bazen uyuyamıyorum der ayagimi ov uyursun diyorum cidden de uyuyor

Bencilsem bencilsin deyin ama cidden denedim bu islerde bu gerek demek ki.. acımamak lazim yoksa acınacak hale düsüyoruz.
İdolümsün canım benim.😘😘ayakta alkışlıyorum böyle kadınları.biraz ders çıkarsam fena olmaz hani😊😊

sinirle bile olsa söylememeliydi çok ayıp etmiş eşiniz bence. ev emeği gerçekten görmezden gelinen ve sömürülen bir emek. en basitinden biten sabunluğa sabun koymak bile bir ev işi. siz sadece çocuk baksanız o ev yaşanılacak bir yer olmazdı. bu şekilde küçümsemek çocuktan başka bir iş yapmıyorsun demek çok ayıp. ayrıca çocuk işi kolay mı acaba ne sanıyor bu adamlar ya sadece çocukmuşmuş. memurluk çocuk büyütmekten daha kolay bir iş yahu. sadece yemek yedir altını değiştir değil çocuk bakmak.

ben sizi haklı buldum lütfen kendinizi suçlamayın duygusal mı davrandım diye düşünmeyin.

sinirle bile olsa söylememeliydi çok ayıp etmiş eşiniz bence. ev emeği gerçekten görmezden gelinen ve sömürülen bir emek. en basitinden biten sabunluğa sabun koymak bile bir ev işi. siz sadece çocuk baksanız o ev yaşanılacak bir yer olmazdı. bu şekilde küçümsemek çocuktan başka bir iş yapmıyorsun demek çok ayıp. ayrıca çocuk işi kolay mı acaba ne sanıyor bu adamlar ya sadece çocukmuşmuş. memurluk çocuk büyütmekten daha kolay bir iş yahu. sadece yemek yedir altını değiştir değil çocuk bakmak.

ben sizi haklı buldum lütfen kendinizi suçlamayın duygusal mı davrandım diye düşünmeyin.
İlk defa bugün acaba yanlış mı yaptım bu adamla evlenerek diye düşündüm malum Cok seviyorduk ölürcesine evlendik ya... Ve yine ilk defa bugun kadınlar değil erkekler Cok sevmeli, cünkü kadın ufak bir şefkatle bile eriyen gözünün içi gülen güzelleşen bir varlık o nedenle dedim ki keske beni sevmekle ısrarcı olan biriyle evlenseydim herşey sevgi değilmiş bir gün bunu düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi

Login • Instagram ( mecbur böyle olcam bu saatten sonra) :)

Ayaklarından rahatsız o nedenle... Cinsel hayatımız cocuk dogana kadar iyiydi ama cocugumuz bir rahatsızlık geçirdi 1 ay hastane kaldı o sürede kafamızı toparlayamadık haliyle sonrasında cocuga alısma VS derken cokta aktif değiliz tabii ki ama kendisi bu konuda konustuk seni çok iyi anlıyorum iyi zamanlarımız olacak biraz toparlanalım diyerek destekleyici bir konusma yapmıstı
Kuzum buna inandin mi gercekten?

İşte bu nedenle önce kendi keyfimiz ve çocuğun ihtiyaçları, sonra olursa geri kalanlar.
Olmazsa da hiçbir şey.

Kendi eliyle kendi ayagina krem sürebilecekken siz elinden alir onun ayagina surerseniz nankörlük de pesinden gelir. Kusura bakmayin, bana bu cennetlik degil enayilik gibi geldi. Sürsem sürsem anneme sürerim anca.

Bu zamana kadar yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın bakalim. Ütüsü yapılmasın, yemeği kendinize gore yapip yiyin, temizlik yapmayin.

O zaman anlar neler yaptiginizi.

Back