- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken Cok iyiydik ütümden temizliğimize kadar yapardı hakkını yiyemem ama nasıl buraya geldik evlat onunda evladı gözüyle görüyor sonucta Cok zor boşanalım dese daha az zoruma giderdiYani canım bende küçük çocuk falan da yok ama bu dediklerinin çoğunu yapmıyorum ben.
Çalışmıyorum,çocuk yok evdeyim ama eşim bana sende evde yatıp duruyorsun falan diyemez.
Ev işi kadar zor birşey daha görmedim ben.
Bebek var üstelik.
Bu dediklerinin hiçbirini yapma.sonucta evlisiniz ve evlilik tek kisiyle olmuyor.senin canın can değil mi.
Sadece çocuk bakılmıyor sonuçta evde siz onun hamileyken üstünden geçseniz bile çocuk taşımak,doğurmak kolay mı.
Eşinize çok kızdım şuan.
Hemen tüyolari ver bacım. Ilki acımak yok. Bunun sırlarını bizle paylaşHep sımartmaktan işte.16 yillik evliyim her gece o masaj yapar ayagima? Hatta masaj yaparken uyuyakalıyor:d acımayin ciddiyim...
Unutursa ayağına krem sürmeye kadar bende yapıyorum. Karşılığında bende aynı ilgiyi gördüğüm içindir belki. Fedakarlık bilene yapılır bilmeyecek cinstense arşa çıkarmanın manası yok. Eşimden bir an nankörlük görürsem asla yapmam gerekenden fazlasını yapmam. Bence sınırlayın.Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Hamileyken Cok iyiydik ütümden temizliğimize kadar yapardı hakkını yiyemem ama nasıl buraya geldik evlat onunda evladı gözüyle görüyor sonucta Cok zor boşanalım dese daha az zoruma giderdi
Ben ne zaman yumusak davranıyorsam yüzü asılıyor.Trip atip bozuyorsam yapisiyor ariyor soruyor mesaj atiyor hediye aliyor?Hemen tüyolari ver bacım. Ilki acımak yok. Bunun sırlarını bizle paylaş![]()
Sanki sizin anneliğinizi ,ilginizi onun üzerinden çekmenizi kıskanmış gibi.
Gözüm açıldı tartışmadan sonra öyle yapacağım..Siz sadece eş değil eşinize annelikte yapmışsınız bu sevgiden ötürüdür fakat evlilikte dinamiği diri tutmak gerek. Erkekler biz kadınlar gibi kıvrak zekaya sahip değiller. Çok iyilik yapınca nankörlükle gelirler. Bırakın ayağını sürmeyin birşey.en azından şu dönemde yapmayın. Kendinizle ilgilenin biraz eşinizi görmezden gelin.
Peki bacım evde mesela konu sahibinin yaptığı işleri siz nasıl yapiyorsunuz?Ben ne zaman yumusak davranıyorsam yüzü asılıyor.Trip atip bozuyorsam yapisiyor ariyor soruyor mesaj atiyor hediye aliyor?
Mesela bugun botoks yaptırmak icin klinige birakacakti beni..oncesinde de cocuklarin okul masrafı vs. yüklü bu ay diye karttan degilde annem karsılıyor hediye demistim.Yolda bir olaydan canımı oyle bir sıktı ki.Buna botoks ve cilt bakımı kitledim.Parayla da alısveris yaptım..
Wp dan yazdim.Aksam istedigim cantayi alip gelmis?
Nedendir bilmiyorum iyilikten maraz doguyor benim herifte yav.
Hayır tabii ki hepsini doguma kadar yapmadı hafta sonu yardım ederdi 9.aya kadar evimi kendim sildim süpürdüm burada anlatmak istediğim ben sitem etmedim ona tartışmamız Cok Baska konuydu iyiydi aramız noldu böyle oldu anlayamadım kıyamazdık birbirimize son 3 aydır iş buraya geldiBen de eşiniz ev işi yapmadigindan zorlugun farkinda degil sandim. Hem calisip hem evin çogu işini eşiniz yaptiysa bir bıkkınlık ve patlama yaşamasi aşiri normal geldi bana.Doguma kadar ev işlerini adam yapmiş yapmiş, dogumdan sonra da cocuk var yapamiyorum muhabbeti yaptiysaniz bana da bir gelirlerdi dogrusu.
Bunun cozumu bir yardimci almak size de zor ama calisan insana da zor.
Her şey dediğiniz gibiyse eşiniz neyin tantanasını yapıyor ? Burda biten sizsiniz bitmiş olan kocanız ..Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
İlahi adalet tecelli etti Cok geçmeden burnu için solüsyon hazırlanmasında yardımcı oluyordum her gece bu gece elimi bile sürmedim fazla yapmıs ölçüleri beyninde yüksek basıncla acile gitti ben cocugumu emzirmeye devam ettimşu saat oldu çıldırmanın eşiğinde bebeğimi sallıyorum hala ayağımda. hem de dakikalardır. üstelik hastayım bütün vücudumu kesiyolar sanki. bu da yetmezmiş gibi kızım öyle mızmız öyle anneci ki çişimi yapmaya zor gidiyorum. öyle ütü mütü hak getire.
kocanız fazla şımarmış. zaten sinirliyim yemin ederim yanımda olsa bi tokatla allahına kavuştururum.
ayağına krem sürmek ne ya elini kiraya mı verdi? ütüsünü kendi yapsın yemek hazırlasın yapmıyo mu 7/24 bebeğe baksın da görsün gününü paşa.