Sadece cocuk bakıyormusum..!

Bir gün aglayarak ilişkimin üzerinden bu konuları tanımadığım insanlarla konusmak aklıma gelmezdi... Öyle yapacağım
Ya öyle iste. Hatta simdi herkes eşine o kadar cok saydırir ki adami bi de aslinda iyidir ya diye savunmaya gecersin konunun sonunda.

Ben ütüyü en son 2016da falan yaptım sanirim. Temizlikci fln da almiorum. Ütülü giymek isteyen ütüsunu kendi yapsin bi zahmet. Ben ütüsuz giyiorum hep askiya asiorum kurudugu kadarıyla :)

Nazirli ayaga hic gelmiorum o kismi gormemis olayim. Allah seni kahretmesin :) annesi gibi olmussun o da her evlat gibi nankörlesmeye baslamis.

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Kimse yaptiklarinizi gormez siz yapmayi birakincaya kadar. Annesi degilsiniz bence fazla önem vermissiniz zaten fedakarlık yapan hep degersizdir 10 yıllık evliligimde ilk 2 yıl bende fazla anlam yukledim herseyini ben yapardim ama yaranamazdim.

O gün biraktim sallamadim demekki ben ona değer vermeyince degerli oluyormusum. Insan oğlu çok tuhaf.

Bundan sonra gerçekten sadece çocukla ilgilenin. Gömlekleri ütüsüz, evi pislik içinde bulunca, kursağından sıcak yemek geçmeyince anlar belki sadece çocuk bakmadığınızı.
Aynen öyle ev işi bitermi ayol.dinlenmesi yok mesaisi yok 7/24 is üstüne birde ben hem calisiyorum hem cocuklara yetisiyorum herif 2. Planda hatta 3. Planda söylenemiyorda iyi para geliyor. Ama gercekten anlar bir biraksin yaptigi şeyleri.

Eşimde sen çocukları sabah veriyon okula oh rahatsin artık kendisi veriyor ilk işi beni aramak yaa biktim delirtiler beni uyanmiyorlar giyinmiyorlar süt icmiyorlar yaaa dedim nasilmis.

En zor is annelik ev hanimligi ama en değer verilmeyenide aynı zamanda 😏

O zaman gerçekten sadece çocuğa bak bakalım hayat nasl olacak o zaman onun için 1 hafta dene ;) ders vermezsen tepene çıkar

Saat sabahın 3.45inden beri uyusalar da uyusam diye bekliyorum
Çocuk büyütmeyi kolay sanıyorlar bakmadiklari için
Beni de mesela uyutmama işkencesiyle cildirtmaya çalışıyorlar 😁 esim de kesintisiz en az 6-7 Saat uyku uyuyor çok yoruluyormuş çalışıyor ya
Ben en son ne zaman 2 saat kesintisiz uyudum hatırlamıyorum bile
Benim yaptığım hatayı yapma çocuğun bakımına muhakkak ortak et
Ayağının kremini de ağrırsa kendisi sürer sen bırak

Merhaba kızlar içimde şişeceğime burda dertleşmek istedim... 1 bucuk yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var eşimle evlilikten önce 10 yıllık bir Beraberliğimiz var çok severek evlendik anlayacağınız... Tabi ben evliliktti doğumdu 1 yıl içinde damdan düşmüş eşşeğe döndüm... Bu aksam Bi tartışma yaşadık belki de bebekten dolayı ruhani değişikliklerim olabilir yorgunluk ve aşırı duygusallık gibi her neyse tartışmanın içinde eşim bana dedi ki cocuk bakmaktan Baska ne işin var cocuk bakıyorum diye diye 1 yıldır üstümden geçtin dedi inanın hamileliğim de bile hiç naz yapmadım eve gelince hep güler yüz görsün diye sancılı günlerimde bile kapısını gülerek açtım, kendisi zaten çalısıyor ve memur her gün ütüsü yemeği çamasırı bulasıgı temizliği dışarıdan insan gelip yapıyor sanki o ütüsüz gömlek giymesin diye cocugu uyutup gece 2 de 3 te ütü yapıyorum düşünün bu en basiti ama yok cocuktan Baska iş yapıyormuşum... Çocuk olmasa coktan bitermiş sinir harbiyle mi söyledi yoksa gerçekten içindeki mi patladı bilmiyorum Cok kırıldım... Gece yatmadan önce ayakları nasır oluyor agrıyor diye o uyusa bile kremini sürerim ben bu kadar ince düşünüp sık dokurken bu akşam duyduklarım beni kahretti... İlk defa ben neden evlendim dedim.. Bilemiyorum kaç yerimden kırıldım ama düzelmem belki imkansız belki zaman alır...
Iyi ozaman sizde bundan sonra sadece ve sadece cocuk bakarsiniz
Geri islere dokunmayin

Sorarsada ne bu evin hali nerde benim gomlegim diye
Aa bilmiyorum ben sadece cocuga bakiyorum, onceleri herseyle ilgilenirdim ama artik sadece cocuga bakiyorum diyin

Gercekten kendinizi ezdirmeyin ya boylesi adamlara (icimden ayi demek geldi ama yinede edepli olacagim)
Siz simdi dersini vermezseniz ilerde dahada buyucek

Lutfen degerinizi bilin siz o eve hizmetci gitmediniz
Siz bir essiniz, kadinsiniz, annesiniz
Bugun keyfim yemek yapmak istemedi, insanim ya Allah allah kendisi yapsin, disardan siparis verin
Degerinizi bilin lutfen...

Saat sabahın 3.45inden beri uyusalar da uyusam diye bekliyorum
Çocuk büyütmeyi kolay sanıyorlar bakmadiklari için
Beni de mesela uyutmama işkencesiyle cildirtmaya çalışıyorlar 😁 esim de kesintisiz en az 6-7 Saat uyku uyuyor çok yoruluyormuş çalışıyor ya
Ben en son ne zaman 2 saat kesintisiz uyudum hatırlamıyorum bile
Benim yaptığım hatayı yapma çocuğun bakımına muhakkak ortak et
Ayağının kremini de ağrırsa kendisi sürer sen bırak
Cocuk bakmak gercekten zor
Evde yapacagin butun is onun uyumasina bagli hatta tualete gitmen bile bazen gecikebiliyo aman cocuga sunj verim sunu yapim diye diye

Ben hanimefendiye yukarida yorumdada yazdim kiymetini bil kendine deger ver diye
Yeri gelir esimin ayaginida kremlerim oda sorun degil ama ben ondan ne goruyorum, ayni degeri ben goruyormuyum bu onemli

Bizim turk kadini gibi evine duskun cocuklarina duskun esine deger veren gormedim gercektende. Baska milletlerde erkek bizim turkler kadar deger gormez.

Dahada cocuk bakmakdan baska ne yapiyosun hih hasbam

Herşeyi yaparsınız sonunda yapmasaydin olur erkekler nankör onlar sadece başka seye kafa çalışır yoksa ev işiydi yemekti ütüydu gozlerinde yok böyle bir varlıklar işte

Duygusal insanlarin kaderi bu sanirim. Eli masali cingar cingar bagiran bi hanim olsa efendim karicim tabi karicim derdi kocaniz. Az bi tersleyin anne sevkati de gordum sizde yapmayin kadin olun sizi mutlu etmek icin cabalamak zorunda doganin kanunu bu.

"Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde park eder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.
Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş. Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş. Adam cevaplamış:”Her zaman ki gibi! ”

Ardından şaşkınlıkla sormuş: ”Ne oldu bugün böyle?” Karısı tekrar gülümseyerek; -“Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin.. ”+”Evet” -“Güzel… Bugün, her gün yaptıklarımı yapmadım sadece o kadar…”"

yaptığınız halde laf ediyorsa yapmayın, lafları boşa gitmemiş olur hem yalancı çıkarmazsınız ;)

Kendine paspas bez, efendime söyleyim, hizmetçi muamelisi yaparsan, olacagi bu. Hayatimda çok verici insanlarin degerli oldugunu görmedim. Gece 2-3lerde ütü, kremler nedir ya?

Bende olsam benimde dötüm kalkip bu laflari siralayabiliridim. Biraz kendine deger ver. Bu yaptigin seyler gerçekten güzel seyler degil. Adamda evde isin ucundan tutmali, bulasik olsun, masa toplama olsun. Yetismiyorsa, hafta sonu ütü yapsin adam yada gidip bir temizlikçi kadin gelsin yapsin.

Bizim kadinlarimiz yazik böyle kodlaniyorlar. Sanki robot misali, sürekli gülmek, hizmet etmek zorundalarmis gibi. Cici gelin oynamak zorundalarmis gibi. Ki degil. Hiç degil.

Peki o zaman birkaç gün yapmayın ütüsünü, çamaşırını yıkamayın, nasır kremini sürmeyin, güleryüz göstermeyin bakalım çocuk bakmaktan başka ne işiniz varmış görsün.

Bir kez olsun sizin gibi fedakar kadınların kıymet gördüğüne şahit olmadım😔 ne acı.

Bütün yorumlar bu konu hakkında denendi onaylandı senin gibi nankörlük yapan kocam simdi paşa paşa yapıyor kendisi. Akıllı ol. Ya minnet duymayı bilecek karşındaki ya da kaldırsın popoyu

İlahi adalet tecelli etti Cok geçmeden burnu için solüsyon hazırlanmasında yardımcı oluyordum her gece bu gece elimi bile sürmedim fazla yapmıs ölçüleri beyninde yüksek basıncla acile gitti ben cocugumu emzirmeye devam ettim

Beyine, burnu sikilan tuzlu sudan dolayi nasil basinç oluyormus? Bizimle dalgami geçiyorsun anlamadim?

Ben de bir yıl iki aylık evliyim oğlum 5 aylık olucak . Biz de 6. Sınıftan beri arkadastik eşimle çok severek evlendik bizim de bebeğimiz 12 gün hastanede yattı ama hep destekçisi eşim bqna kayınvalidem lavaboma kadar götürdü doğum yaptığımda .
Mesele örneğin atak dönemi olur yemek yapamadım derim yiyip gelir gelirken bana da yaptırır.
Benim ki de utusuz giymez elinden geldiğince yaparım yapamazsan görümcem gelir yapar tişört giyer gider ,çocuğa bakar ben yaparım .
Bana da der sadece çocuk bakiyom tüm gün diye ama şakayla . Ben sofrayı kurarım o kaldırır. Eşiniz çok anlayışsız bir adam bilemiyorum ne yapacaksınız Allah yardımcınız olsun

İlahi adalet tecelli etti Cok geçmeden burnu için solüsyon hazırlanmasında yardımcı oluyordum her gece bu gece elimi bile sürmedim fazla yapmıs ölçüleri beyninde yüksek basıncla acile gitti ben cocugumu emzirmeye devam ettim

Back