Sadece cinsellik mi istedi..

iyi ki sevişmemissin daha beter pişman olurdun, sana naz yaptığı için mi bu kadar kıymete bindirdin bu adamı. Seni sevmiyor, istemiyor, nesini unutamadin anlamadim

Allah akıl fikir versin

Sizin kafa bayağı gidik.Adama söylenecek çok şey varda.Siz hele.............. adam sevişmek için "bana apart tut ,lux otel odası tut,seviş benimle",küfür kıyamet .
Siz "Param yok,ama beni bırakma"haaaaaa!!!!! paranız olsa bu hakareti küfrü,asagilamayi,kabul ediyorsunuz yatacaksiniz adamla.Aferin hayat size hiç birşey katmamis bu zamana kadar.Bu kadar aşağılamaya sesiniz çıkmıyor,adamın nerdeyse kapısında yatacaksiniz,boşanmayıp kocayı cekseydiniz bedava sevisirdiniz........

Adam sonradan açık açık demiş aslında bana yazacaksan sadece sevişmek için yaz demiş. Daha ne kadar açık konuşabilirdi bilmiyorum. Umarım konuşmaya devam etmiyorsundur.

İstediği otel olacak hemde pahalı bi yer olacak ve cinsellik sonrası aramayacak... bunun kadın versiyonu için verilen isimler var o... ile f... ile e... ile başlayan... erkek versiyonuna ne denir bilemedim. Tekrar tekrar aramak çok büyük hata olmuş.

O arkadaşının da Allah yardımcısı olsun bu kafayla başına bir iş gelmeden iyi yaşıyor.

Allah size akıl fikir ihsan etsin . Aldattı diye eşinden boşandın ama cinsellik yoksa s.git diyen adama sülük gibi yapıştın yani öylemi ? Bu kadar aciz ve kafasız kadın görmeyi sinir sistemim kaldırmıyor kusura bakmayın ama argosuz cümle bile kurmakta zorlanıyorum. Sen git bu adama ver de rahatla , zaten sonra hayatından çıkacak. Başarılar

Lütfen konu fake olsun lütfen.
Bu kadar ağır salaklığın ve gurursuzluğun gerçek olduğunu kabul etmek istemiyorum.
Her seferinde gidecektin madem o yüzsüzlüğü yapacaktın ne diye sevişmedin bende bunu merak ettim.
Belli ki adamı istiyorsun niye tuttun kendini bu kadar düşürdün?

Siz baya bir duygusal boşlukta oldugunuz için bu adamın sizden hoşlandığını sanmışsınız. Sizi anladığını, değer verdiğini vs. ama saglıklı düşününce size sadece bir şeyler yasamak için ulaşmış. Askerde zaten adamlar can sıkıntısından herkese yazarlar genelde. Sonrasında ne demek en lüks oteli tut, apart olmaz. Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi hep üzülürsünüz. Birinin size değer vermesine gerek yok siz önce kendinize değer verin. Adam sadece sizinle birlikte olmak istemiş.

Cinsellik yaşadınız mı yani sonuç olarak, sanırım hayır. Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz

Nerden buldunuz bu rezil leş adamı ya, kendinizi küçük düşürmeyin bi daha. Tek yalvarmadığınız kalmış, kaldı ki adamın niyeti sadece bel altı. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?

Hadi seks muhabbetini bırakalım bi kenara, lüks otel istemek neeee? sen karşıla falan, bedeninizin ruhunuzun kıymeti yok da paranızın da mı yok allah aşkına, apart tutmalar falan beni de iten ilk şeylerden biridir bu, yanlış bir kodlama diye kızarım kendime bazen ama bu türlerden korur en azından, arkadaş üstüne de para vermem yani!!!

Yarıya kadar okudum şu yok lüks otel tutacaksın falan dedikten sonrasına kadar size bir şeyler yazardım ama ban yemeye değmez gerekli cevapları size yazarlar.

Banlanmak istemiyorum ama adam sizi sevgili gormemiski bedava isini halletmek ustemis hepsi bu kadar.Lutfen gururunuzu daha fazla ayaklar altina almayin lutfen acilen engelleyin ve birdaha asla konusmayin ozsayginizi yitirmeyin

Vay pez**** bak sen ya, hem pasamin gonlunu egleyecek, hek en luks otel tutulacak, niye? Altindan miymis totosu? Ipek carsaftan asagisi olunca sevisemez miymis?
Soyle pi* kurularini adam sifatina sokup bir de kendinizi rezil ediyorsunuz ya hayret yani, aileniz sizi yetistirirken ne hata yapti bilmek isterdim, ayni hatayi yapmamak icin.

Yalniz anlamadigim birsey isin sonunda sevismedin umarım?

Sizi cinsel bir obje olarak görüyor neyine vuruldunuz şu angutun pardon birde lüks otel istiyormuş neden siz zorbalığı kabul ediyorsunuz arkadaşımın evi boş gel ne demek ya belki planlıdır böylesi heriften her şey beklenir bence bir daha görüşmeyin kim bilir başınıza neler açacak

Yahu! Ne manüpüle etmesi? Adam seninle cinsellik dışında baksa bir şey düşünmüyor, ve bunu açık açık, kaba saba bir şekilde de çekinmeden de söylüyor. Adamın peşinden ayrilmayarak, kendini zorla ona bağlayan sizsiniz, peşinde dolanan sizsiniz.
Çok ciddiyim. Derhal tedavi olun. Yoksa bu adam olmasa bile başkasına kapılıp hayatınız mahfedecek potansiyel fazlasıyla var sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…