sadece anneler baksın.İçimde hiç annelik duygusu yok

Psikolojik destek almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    184
Oncelikle terbiyenizi takinin, burasi babanizin ciftligi degil. Burada her yorum yorum alabilir, burasi bir forum sitesi. Hosunuza gitmeyince terbiyesizlesip yerin dibine girmeyin bari.

Hahaha diyene bak saldıran sensin
Hadi bi git canım ugrastirma beni

Kimsenin önyargısını yapmıyorum,asla ötekileştirmşyorum.dar bakıs acısına sahip olan şuan sizsiniz bence.bütün canlıları seviyorum.çiçekleri ve böcekleri bile,sadece iyi aile olamayan,cocukları dogurup sokaga salan dilendiren ve ağızlarında küfürle dolasmasına göz yuman aileler var,evet bu ailelerin sucu değil,bu bir evlat yetirşmenin ne denli zor bir şey oldugunu gösteriyor.ve onları görünce iyiki cocugum yok diyorum.çunku bir can yetiştirmek eğitmek cok zor birşey.

hayır asla kürtaj olmam,değil can almak,rabbim bir karıncayı bile ezmeme müsade etmesin.

Bence senden çok iyi bir anne olur ,çünkü kendini sorguluyor sun ,benden anne olurmu gibilerinden hazır olduğunda Rabbim sizede nasip etsin ,çok güzel bir duygu ..........doğurup atan terk eden de var degilmi

Yorumunuzdan zerre bir sey anlamadim.

Anneligi veya Hamileligi ne ile bagdastiriyorsunuz ? sanirim güzel seylerle degil.. korkulariniz da bu yüzden sanirim..bu da haliyle psikolojinize yansiyor psikolojinizden de vucudunuza..soguk terler ateslenmeler vsvs ..bence tatmadiginiz bir duyguya anlam yüklemeyin

Oncelikle terbiyenizi takinin, burasi babanizin ciftligi degil. Burada her yorum yorum alabilir, burasi bir forum sitesi. Hosunuza gitmeyince terbiyesizlesip yerin dibine girmeyin bari.

Sen gel istediğini saydir istemediğini duyunca terbiyesizlesme diye bik bik bik yap oldu canım sen hadsiz dicen bende aaa hanımefendi çok pardon yaa dusunemedim dicem öylemi
O zaman gelip burda kimsenin damarina basa basa yorum yapmicaksin. Yapiyorsan da hadsiz diye sucladiginin hadsizligine maruz kalırsın. Alintiladigin kadar alintilicam seni hadi bakalım.

Aynı duyguları paylaşiyoruz. Ben anne olmak istememeyi bir rahatsızlık olarak gormuyorum sadece bende asiri derecede her ay ya hamileysem korkusundan takinti basladi tek rahatsiz oldugum konu suan bu. Ancak bu duygularinizin olmadigini evlenince mi anladiniz? Bu onemli bit0r konu ve evlenmeden konusulmaliydi taraflardan biri cok istiyor ise çok buyuk sikintidir bu.
Biz evlenmedende konusmustuk esimde oyle bebe askiyla yanan bir tip degil. O yuzden problem yok ama bu durum cok zor bi tarafta isteksiz anne olmak ve isteksiz koca bir yuku sirtlamak. Diger yandan isteyen eşi mahrum birakmak. Cikmaz sokak gibi geliyir bana :/

Nedem tartışıyorsunuz gençler mune cımbızıyla gelir banlanmayalım lütfen

Ben oh ne güzel hayat derken imali demiştim zaten bebeğimle güzel hayat Canım la..
Darısı en kısa sürede başıma inşallah, sizin bebeğinizle bu kadar Mutlu olmanız Nasıl normalse, benim 3 senedir çocuk hasreti çekmem her regl dönemi salya sümük ağlamam ne kadar normalse, bir başkasının da çocuk istememesi o kadar normal.
Üremek için evlenmiyoruz , aşk sevgi sevdiğin adamla birlikte yaşlanmak için evleniyoruz, bunların yanında kiminin hayalinde iki candan bir parça çocuk vardır, kiminin dünya turu, kiminin akşam oturup sakince kahve kitap okuma vs vs.
Ben sana anormal diyemiyorsam, sen de düşünmeyene dememelisin. Herkesin hayali, yaşamı aynı olsa idi dünya pek de renkli olmazdı

Konu basligini okuyunca korktum benim gibi biri daha mi var diye esimle isteyerek cocuk sahibi olduk hamilelikte sorunsuz gecti ama dogumdan sonrasi tam bir felaketti bebegi hic benimseyememistim annelik duygusu 0di hergun ölsün diye dua ediyordum bu sure sonra kendim olmek icin dua eder oldum 1 sene azalarak surdu bu hal simdide asigim kizima desem yeridir yani bu is biraz karisik isteyerek olsa bile bazen evdeki hesap carsiya uymuyor ben psikolojik destek aldim ama sizin daha cocuk yok ortada boyle istememeniz normal tedavi edilecek birsey gibi gorunmuyor hayati akisina birakin sürprizler olabilir :)

Cocuk sahibi olmak tercih meselesi sen istemiyorsan esin zorluyorsada yapma cünkü kendin istemiyorsun
ve burda bazi insanlar yazmis esine bencillik ediyorsun o istiyorda sen istemiyorsun
o halde esin de sana bencillik ediyor sen istemedigin halde o istiyor ve o sana piskolojik siddet uyguluyor öyle bebek görünce üzülüp aglamasi
sende erkilenmissinki esinin tavrindan piskologa gitmeyi düsünüyorsun
bende anneyim ve hic bir sekilde garipsemiyorum anne olmak istemeyen kadinlari

Emin ol bir bebeğin olursa esine duydugun aşk aklına bile gelmez çünkü evlada duyulan aşkın tarifi yok.

K kararsiz_2013 farkında değilsin galiba ama asıl cinsiyetçi yorumu yapan sensin. Premenstruel sendrom diye birşey var biz kadınlarda malum, adet öncesi ve sırasında hormonların cozutması sebebi ile görülen duygusal dalgalanmalar. Bebek bezi reklamına da bir kadın oturur tam da bu dönemde ağlar. Kadınsal bir özellikten espri yapmış arkadaş.

Ama sen adam gibi adam olamaz mı diyerek sanki kadınlık kötü birşey de aşağılanmaktan kurtarır gibi konu sahibinin eşini bu cümleyi kurmuşsun. Cinsiyetçi yorumun tam da burası. Bu konuda bence çok alınganlık ediyorsun ama nedenini çözemedim

sevde_ seni yanlış etiketlemişim kusura bakma

Anne olmaktan korktugunuz ve bencilce davrandiginiz icin almalisiniz

İnşallah senin göbüşünde bebişle dolar canım

Tabiki haklısın bu konuda yargılamamam lazımdı belki de ama Tutamıyorum kendimi bilmiyorum annelik hassasiyetindenmidir bilmiyorum Üremek için evlenmiyoruz demişsin ne olacak peki hayat bu dönguden ibaret bende haddinden cok çocuk yapıp bakmayıp sokağa atanlardan muzdaribim. Bakmayacaksan çocuk yapmiycak sin ama anneligin güzel bi duygu olduğunu defalarca söylerim ve tavsiye de ederim. Ve not: zorla çocuk yapmayın nolur. İsteyerek ve bilinçli bi şekilde çocuk yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…