Oncelikle terbiyenizi takinin, burasi babanizin ciftligi degil. Burada her yorum yorum alabilir, burasi bir forum sitesi. Hosunuza gitmeyince terbiyesizlesip yerin dibine girmeyin bari.
Kimsenin önyargısını yapmıyorum,asla ötekileştirmşyorum.dar bakıs acısına sahip olan şuan sizsiniz bence.bütün canlıları seviyorum.çiçekleri ve böcekleri bile,sadece iyi aile olamayan,cocukları dogurup sokaga salan dilendiren ve ağızlarında küfürle dolasmasına göz yuman aileler var,evet bu ailelerin sucu değil,bu bir evlat yetirşmenin ne denli zor bir şey oldugunu gösteriyor.ve onları görünce iyiki cocugum yok diyorum.çunku bir can yetiştirmek eğitmek cok zor birşey.Allahım sen cennetine al bu ne saçma bir bakış açısı ötekileştirmek ona bakarsan bu denli dar düşünen kişilerin tedavi görmeden anne olmasına bir vatandaş olarak karşıyım siz iki ayaklı mahsun canlıların ön yargısını yapıyorsanız diyecek sözde kalmıyor bu vakkalar için
hayır asla kürtaj olmam,değil can almak,rabbim bir karıncayı bile ezmeme müsade etmesin.Kari koca ikisi de istemezse, ve buna uygun olarak cok Sıkı korunurlarsa anne olmayi istememek cok kabul edilebilir.
Ama esiniz evlat diye hayaller kuruyorsa malesef buna hakkiniz yok.
Bir de korunmaya dikkat etmeyip hamile kalanlar sonradan cocuk istemiyordum diye rahatca kurtaj oluyorlar malesef bu da kabul edilebilir degil.
Allahım sen cennetine al bu ne saçma bir bakış açısı ötekileştirmek ona bakarsan bu denli dar düşünen kişilerin tedavi görmeden anne olmasına bir vatandaş olarak karşıyım siz iki ayaklı mahsun canlıların ön yargısını yapıyorsanız diyecek sözde kalmıyor bu vakkalar için
Oncelikle terbiyenizi takinin, burasi babanizin ciftligi degil. Burada her yorum yorum alabilir, burasi bir forum sitesi. Hosunuza gitmeyince terbiyesizlesip yerin dibine girmeyin bari.
Anlamıştım anlayamayacağınızı dert etmeyinYorumunuzdan zerre bir sey anlamadim.
Darısı en kısa sürede başıma inşallah, sizin bebeğinizle bu kadar Mutlu olmanız Nasıl normalse, benim 3 senedir çocuk hasreti çekmem her regl dönemi salya sümük ağlamam ne kadar normalse, bir başkasının da çocuk istememesi o kadar normal.Ben oh ne güzel hayat derken imali demiştim zaten bebeğimle güzel hayat Canım la..
Anlamıştım anlayamayacağınızı dert etmeyin
İnşallah senin göbüşünde bebişle dolar canımDarısı en kısa sürede başıma inşallah, sizin bebeğinizle bu kadar Mutlu olmanız Nasıl normalse, benim 3 senedir çocuk hasreti çekmem her regl dönemi salya sümük ağlamam ne kadar normalse, bir başkasının da çocuk istememesi o kadar normal.
Üremek için evlenmiyoruz , aşk sevgi sevdiğin adamla birlikte yaşlanmak için evleniyoruz, bunların yanında kiminin hayalinde iki candan bir parça çocuk vardır, kiminin dünya turu, kiminin akşam oturup sakince kahve kitap okuma vs vs.
Ben sana anormal diyemiyorsam, sen de düşünmeyene dememelisin. Herkesin hayali, yaşamı aynı olsa idi dünya pek de renkli olmazdı
Tabiki haklısın bu konuda yargılamamam lazımdı belki de ama Tutamıyorum kendimi bilmiyorum annelik hassasiyetindenmidir bilmiyorum Üremek için evlenmiyoruz demişsin ne olacak peki hayat bu dönguden ibaret bende haddinden cok çocuk yapıp bakmayıp sokağa atanlardan muzdaribim. Bakmayacaksan çocuk yapmiycak sin ama anneligin güzel bi duygu olduğunu defalarca söylerim ve tavsiye de ederim. Ve not: zorla çocuk yapmayın nolur. İsteyerek ve bilinçli bi şekilde çocuk yapın.Darısı en kısa sürede başıma inşallah, sizin bebeğinizle bu kadar Mutlu olmanız Nasıl normalse, benim 3 senedir çocuk hasreti çekmem her regl dönemi salya sümük ağlamam ne kadar normalse, bir başkasının da çocuk istememesi o kadar normal.
Üremek için evlenmiyoruz , aşk sevgi sevdiğin adamla birlikte yaşlanmak için evleniyoruz, bunların yanında kiminin hayalinde iki candan bir parça çocuk vardır, kiminin dünya turu, kiminin akşam oturup sakince kahve kitap okuma vs vs.
Ben sana anormal diyemiyorsam, sen de düşünmeyene dememelisin. Herkesin hayali, yaşamı aynı olsa idi dünya pek de renkli olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?