Çok teşekkür ederim iyi dileklerinize.bende de acaba bu duygu gelişir mi sizinki gibi? Anne olmayı ister miyim bir gün..bebeciğiniz sağlıkla sıhhatle dogsun büyüsün cokkk ama cok yakısıklı delikanlı olsun :) vatanına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat olsun insallah
Aminnn ben de tesekkur ederim iyi dilekleriniz için

Yani bence sizinki de anlik oluşacak gibi geldi, çünkü resmen beni anlatmissiniz..1 kez cok sarhos oldugumuz bi gece birlikte olduk eşimle ama detaylari ikimiz de hatirlamiyorduk

Sonuctan o kadar korktum ki gidip ertesi gün hapi aldim içtim..regl gunlerimin allak bullak olmasi, hormonlarimin şaşırmasi zerre umrumda değildi hamile falan olmiyim yeter diyodum
Korkular benzer sanirim, ben rahati seven bir tipimdir mesela öyle uykusuzluga yorgunluğa gelemem diye düşünürdüm bebek fikri bundan dolayi çok dehşet verici gelirdi..düşünsene uyuyamiyorsun oturamiyorsun duş bile lüks haline geliyo vs..oovv hic bana göre değildi.
3.5 sene olmadi dedim ya, o ara çok üzüldüm çok ağladım..sonra hamile kalinca o çift kirmizi çizgiyi görünce, ilk bi sevinemedim..hatta dehşete düştüm nolucak şimdi dedim hayatim tümden değişecek ben bunu kaldirabilir miyim dedim..çabuk parlayan sabirsiz bir yapim vardir, ya kötü bi anne olursam bu çocuk benden nefret ederse dedim..
Sonra kalp atışını duydum ilk...endişelerim resmen akti gitti üstümden..sonra ilk tekmeleri..çok ilginç bir deneyim..tüm rahatlik arayışı, ama ben ya yapamazsam endişesi yok oldu.kendimi şu an bile dünyanın en iyi annesi olabilecek kapasiteye sahip hissediyorum, ne tuhaf dimi
Annelik duygusu çiçeğin tomurcuklanmasi gibidir der annem..kiminde geç açar kiminde erken..
Siz de bu içgüdüye sahipsiniz ancak halen tomurcuk sizinki, açmasını bekliyorsunuz..allah istediğiniz an versin size tek duam bu..umarim çocuk istediginiz an sahip olursunuz..