sadece anneler baksın.İçimde hiç annelik duygusu yok

Psikolojik destek almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    184

Kime beş paragraf yazmıştınız ?

ben sana herkes anne olmalı dedin demedim.çocuğu deli gibi isteyen insanları normal buluyosanız deli gibi istemeyen insanları da uzaylı gibi görmeyin dedim.seni kibledim.muhattap olmaya değmezsin.

Onu yapan ben değilim zaten
İnsanı cidden çıldırtırsınız
Türkçe hocanız kimdi sizin?

Tane tane anlatacağım umarım bu kez anlayabilirsiniz.
En başından adama doktora git diyen sizsiniz.
Yani uzaylı gören SİZSİNİZ
Bende size neden gitsin ki gayet normal istemesi dedim.
Siz ise uzun uzun yazıp saldırdınız. Ben herkes anne olmalı demişim gibi konuştunuz. Sonra da saygısızlaştınız. Bilmem bu kez anlatabildim mi?

Kısacası benim yaptığımı iddia ettiğiniz şeyleri siz yaptınız. Bir de üstüne çamur atıyorsunuz. Ben böyle bir şey görmedim.

Ben sizi kiblemiyorum bile. Büyük ihtimalle polemikten banlanacağım ama yine de kiblenmeye bile değmez. Direk gözardı ediyorum.

Olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye başka üyelerle devam edebilirsiniz.

canım ya söyleyeceklerıme alınır mısın kızar mısın bılmıyorum ama yazmak ısteım yarımcı olmak nıyetı ıle.. Tüm sayfaları okuyamaım belkı söyleyen olmustur belkı senı haklı bulanlar olmustur. Cok samımı ürüst bır hanımsın bellı. Esınle konusmalıytın emıyorum cünkü sente bılmıyormussun böyle olacagını. Olabılır. Ama bu senın tercıhın olamaz sen evlısın ortak bır hayat paylsıyorsun o zaman kararınız a ortak olmalı. kocanı sevıyorsun ve onun ıcın üzülüyorsun cok haklısın canım Kocanın senı ayaklarına sallamak ıstemesı senın fılm ızlerken bıle panıge kapılman vs.ıste bunlar psıkolojık estek almanı gerektıren seyler yoksa bebek ıstemeyebılırsnız. Ama anne olmktan korkmak hatta üstelenıkce gerı cekılmen kocanın aglamsı evlılıgınızı olumsuz etkıler. Annelık Allahın bır lütfuur ve sımı kactıgın bu uyguyu hamıleyken e en zırvesıne cıkarsın kımbılır:) Allah yarımcın olsun canım her sey yoluna gıer ınsallah

canım ya söyleyeceklerıme alınır mısın kızar mısın bılmıyorum ama yazmak ısteım yarımcı olmak nıyetı ıle.. Tüm sayfaları okuyamaım belkı söyleyen olmustur belkı senı haklı bulanlar olmustur. Cok samımı ürüst bır hanımsın bellı. Esınle konusmalıytın emıyorum cünkü sente bılmıyormussun böyle olacagını. Olabılır. Ama bu senın tercıhın olamaz sen evlısın ortak bır hayat paylsıyorsun o zaman kararınız a ortak olmalı. kocanı sevıyorsun ve onun ıcın üzülüyorsun cok haklısın canım Kocanın senı ayaklarına sallamak ıstemesı senın fılm ızlerken bıle panıge kapılman vs.ıste bunlar psıkolojık estek almanı gerektıren seyler yoksa bebek ıstemeyebılırsnız. Ama anne olmktan korkmak hatta üstelenıkce gerı cekılmen kocanın aglamsı evlılıgınızı olumsuz etkıler. Annelık Allahın bır lütfuur ve sımı kactıgın bu uyguyu hamıleyken e en zırvesıne cıkarsın kımbılır:) Allah yarımcın olsun canım her sey yoluna gıer ınsallah

Yani istemiyorsaniz olmayin ama oyle esimin bu kadar cok isteyecegini kendiminde bu sekilde istemeyecegimi bilemezdim demek bence cok basite kacar siz resmen olurumde dogurmam modundasiniz. Sonucta esiniz belki bunun normal bir surec oldugunu dusunerek size konuyu acmamis bile olsa evlenmeden once, sizin kendi yapinizi ve bu konudaki kesin dusuncenizi bilerek esinize en azinda evlenmeden once cocuk konusuna sicak bakmadiginizi soylemeniz lazimdi.
Bana kalirsa insanlar evlenirler ve cocuk isteyebilirler sizin bu durumu beklemeniz ve tahmin etmeniz gerekirdi.
Dua edip kabuslar gorecek yemeden icmeden kesilecek kadar korkmaniza birsey diyemem ama eger konudan rahatsizsaniz gidin doktora gorunun.
Siz cocuk istemiyor degilsiniz de sanki hamile kalma olgusundan dogurma olgusunda korkuyor gibisiniz illaki altinda bir sebep vardir.
Herneyse istemiyorsaniz cocuk dogurmayin ama esinizde iyice kafayi takmis onada yazik keske evlenmeden dedigim gibi bunu belirtseydiniz sonucta kimseden cocuk sahibi olma hakkini keyfiyen alamazsiniz bu cok buyuk bir konu bence. Adam belki sizi sevdigi icin yillarca sesini cikarmayip icten ice uzulup kinlenecek sonra yas 50 -60 oldugunda iyice yaslilik ve emeklilik hayatina geldiginde belkide size bu konudan dolayi hayati zehredecek sizi suclayacak.
Ben olsam sahsen sizin yerinizde kendimden cok karsimdaki insani nasil bir duruma zorluyorum diye bakardim.
Hani bu ben hazir degilim 3-5 sene bekleyelim gibi bir mantikli istek bile degil siz adamla evlenirken hic sesinizi cikarmamissiniz simdide resmen isin icinden nasil cikarim diye kivraniyorsunuz bu is evliliginiz ciddi derecede yipratir bence bir sekilde cozum bulmaniz gerek.

canım dediğim gibi, anne olmak istememen çok normal buraya kadar bir sorun yok.ama sorun hayatını birleştirdiğin kişinin çok çocuk istiyor olması.buna bi çözüm bulman gerek.

Bir şeyi istemekle istediğin şey olmuyor diye karşındakine devamlı baskı kurmak, bebek reklamları çıktığında karşısında zırlayacak kadar abartmak aynı şey mi? Bunun ayırdına neden varamıyosun?

Konu sahibi kocasına gidip ben çocuklardan nefret ediyorum inşallah çocuğum olmaz diye başını yemiyo ama, karşısındakini psikolojik olarak taciz etmiyo.Çocuk istiyorum diyo o da hayır ben istemiyorum diyo, adama ne kadar istemediğiyle ilgili baskı kurmuyo algılayamıyo musun bunu???

Ben edebiyat öğrencisiyim.Hayatım metin analizleri ve yorumlamalarıyla geçiyor.Türkiye'nin en iyi devlet üniversitelerinden birinde okuyorum 3.87/4 ortalamam var.Sen önce de da ları doğru ayır sonra Türkçe öğretmenimi sorgularsın.Bu arada o direk değil direkt.Hadi byee.

Ben sana CV mi göndersem ağzın açık kalır
Şimdi girip tüm konularını okuyup yaptığın yazım hatalarını yüzüne mi vurayım ? Ama ben sen değilim, bunu yapmam. Çümküü bu tam acizlere göre vir davranış. Bilmem anlayabildin mi? Malum o kısımda bir problem var.

Bu arada bye Türkçe değil. Bölümüne saygı duy önce, sonra gel bana yaz. Güldürdün. Türk Edebiyatı sana kaldıysa yandık. O ortalamayı nasıl aldın ? Daha Türkçe konuşmuyorsun. Bu arada 3.87 ortalama marifet değil. Övünecek başka meziyetler bul kendine.

Kurmuyo değil kurmuyor. Yazım diliyle konuşma dili arasındaki farkıda mı öğretmediler sana ? İşte buna ava giderken avlanmak denir. De dalarıma takacaksan önce otur hatasız yaz ki, insanları üzerine güldürme.

hahay cvsi varmış de da yı ayırama cvden bahset çok komik buyur gir bul istediğin hatayı sende o potansiyel var.Sağol Allah razı olsun sen olmasan bye'ın Türkçe olmadığını nerden bilirdim tüh tüühh ufkum genişledi.Yazım diliyle konuşma dilinin de farklı olduğunu bilmiyodum tüh bak görüyo musun neler kaçırmışım vah vahh.Üzerine güldürme nasıl oluyo anlatsana bi.Kendine güldürme olmasın o sakın.

Mehaba konu sahibi. Aradan seneler geçmiş, neler yaptınız acaba bu süreçte ? Bir sakıncası yoksa anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…