Benim de köpek kızım var :) aslında anneyim ben de .ve sokakta baktığım bir çok patili çocuğum var :) patili dostlarım benim canım.He bu arada sadece anneler yazmışsın kedim var olmamı kisadece doğurmak için mi evleniyoruz hiç haberim yoktu
İşte bu da başka bir annelik. Ben de kedi köpek annesiydim eskiden. Ama birini zehirlediler, diğeri kayıplara karıştıBenim de köpek kızım var :) aslında anneyim ben de .ve sokakta baktığım bir çok patili çocuğum var :) patili dostlarım benim canım.
Bende bu düşünceyi anlamıyorum evlilik çocukla güzelleşir bebekler evin neşesi dir bence sizlerde bi anormallik var normal olamaz bu durum!!!Hayır almamalısın çok normal birşey herkes anne olmak zorunda değil buna bende dahil ve olmayı düşünmüyorum yaşımda 35 istemiyoruz biz Allahtan
Hahah sorma banada biraz abartı geldi bu kadar duygusallık hamile gibiEsiniz regl'de oluyor mu?
Bende bu düşünceyi anlamıyorum evlilik çocukla güzelleşir bebekler evin neşesi dir bence sizlerde bi anormallik var normal olamaz bu durum!!!
Burda gördüğüm yüzde 90 konuda hiçde güzelleşmiyor nedenseBende bu düşünceyi anlamıyorum evlilik çocukla güzelleşir bebekler evin neşesi dir bence sizlerde bi anormallik var normal olamaz bu durum!!!
Teşekkür ederim üşenmemiş ve bana yazmışsınız,sağ olun.benim de gelecekteki düşüncelerim,eğer istemeye istemeye anne olursam nasıl kabullenirim çocuğumu,karnımdayken içimde yabancı bişey varmış gibi hisseder miyim , kötü bi anne olur muyum diye çok düşünüyorum ve cok korkuyorum.ona bakamam ve yardımcı olamam.sadece dogurmakla bitse,tamam doğurayım sonra vereyim eşime baksın,bakar da adım gibi eminim.ama benim en korkulu kabusum haline geldi.bir ara reglim gecikti,hamilelik psikolojine girdim sağlık ocagında tansiyonum düştü ve bayıldım.şoka girmişim.çok zor bir durum . Keşke ben de diğer arkadaslarım gibi anne olmak için delirsem.Bence normal bişey. Ben de öyleydim. Sonra yanlışlıkla hamile kaldım. Yani eşim fark etmiş ama bir kereden bişey olmaz diye düşünmüş. O da daha istemiyordu çok zeki ya öyle düşünmüş. Neyse şimdi demeyeceğim anne olunca çok değişiyor. Tamam kötü bir anne değilim bence çocuğumu çok düşünüyorum ilgileniyorum ama asla dışarda gördüğüm anneler gibi olamıyorum ki ben sizin gibi anne olmak istemeyenlerden değildim 35e doğru olurum nasip olursa diyordum. Yani diğer anneler gibi ayy hiçbi şeye engel değil vs gibi sevgi kelebeği olmadım hiçbir zaman. Annelik içgüdüsü herkeste farklı bence. Yalnız eşiniz istiyormuş. Eğer evlilikten önce ben asla düşünmüyorum dediyseniz eşinize hşç vicdan yapmayın eğer demedi iseniz ya annelik fikrine alışın ya eşinizi bırakın. Bu kadar net. Çünkü evlilikten önce bebek konuşulması gereken şeylerin başında geliyor bence. Yine de şunu söyleyebilirim ne kadar annelik fikrine uzak olunsa da Bebeğinizi hissettiğiniz andan itibaren farklı duygulara giriyorsunuz. Cidden çok zor ama muhteşen bişey. Allah kimseye acısını yaşatmasın
Zorla istetecek halim yok zaten de kendi düşünceniz size ayak bağı olmasın çocuk ,vücudunuz da bozulmasın ne güzel işte hayat ohh saygilarBurda gördüğüm yüzde 90 konuda hiçde güzelleşmiyor nedenseben anormal olduğumu düşünmüyoruz siz nasıl çocuk istiyorsanız bende istemiyorum bu kadar basit bir olay abartan sizsiniz
Cocukken yaşadığım tek şey anne baba ayrılığıydı.genç kızlık dönemimde oldu bu.yaşım 12 falandı.o dönem psikolojim biraz bozuktu haliyle.ama barıştılar yeniden.ben 19 yaşıma girdiğimde yeniden bir araya geldiler bizim için.şuan yaşım 27Çocukken birşeymi yaşadın yada şahitmi oldun belki bilinç altında bir şey var
canım bende hazır değildim anneliye ,hamile kalınca hareket etmesi,kalp atışlarında annelik duygusunu yaşadım
Hayır yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle ben vücudum bozulmasın ayak bağı olmasın diye hiç düşünmedim bile.Zorla istetecek halim yok zaten de kendi düşünceniz size ayak bağı olmasın çocuk ,vücudunuz da bozulmasın ne güzel işte hayat ohh saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?