Laale, eger itiraf.com'da gecen aylarda yayinlanan itirafin sahibi sensen- ki o da Laale nickli 29 yasinda Izmir'de ve bosanma asamasinda, dava acilmis ama sonuclanmamis- sebeplerinde sonuna kadar haklilin. esin kredisini sonuna kadar tuketmis ve seni hiic haketmemis. affetmemekte de sonuna kadar haklisiin.
Son pismanlik, gozyasi fayda vermiyor ne yazik ki. kredisini tuketmeden once dusunecekti.
Laale, eger itiraf.com'da gecen aylarda yayinlanan itirafin sahibi sensen- ki o da Laale nickli 29 yasinda Izmir'de ve bosanma asamasinda, dava acilmis ama sonuclanmamis- sebeplerinde sonuna kadar haklilin. esin kredisini sonuna kadar tuketmis ve seni hiic haketmemis. affetmemekte de sonuna kadar haklisiin.
Son pismanlik, gozyasi fayda vermiyor ne yazik ki. kredisini tuketmeden once dusunecekti.
Hiç tanımadığım birinin burada kullandığım nick ile araştırma yapması ve benzerlik bulması ne kadar ilginç..:1shok:
O bahsedilen itiraftan haberim var..
Ancak yeteri kadar aklım meşgulken gereksiz kişilerin yazıp çizmeleri ile ilgilenmemeyi tercih ediyorum..
Aynen katılıyorum...
Diğer yorumunu da üzerine koy kaydirigubbakcemile5
Hiçbir sebep olmasa da bu lükse sahibiz...Mutlu olmamak... En büyük sebeptir , başka
sebep aramaya gerek yok bence.
Onlarca bahaneyi say , altına imzanı at yine de geçerli bahane bulunmaz . İyisi hiç
bahane olmasa da kesin karar vermek.
ne bilim banada tuhaf geldi .......... laale olan izmirde yaşayan boşanma aşamasında olan çok kişi vardır .......... iyide sen neden laleyyi araştırıyon ona şaştımfisfisfis
Itiraf sitesini ve KKyi cok iyi takip eden biri olarak o itirafa benim de cok dikkatimi cekmisti..
Laale´ye de söylemistim..
Bunu kendimce sadece sana özenip,senin kiligina bürünüp orda burda hayatini dallayip budaklandirip yazan biri olarak yorumladim ben sahsen hihoyyyt
Tabii yüzde %1lik bi ihtimal birakirsak,tesadüf de olabilir,durup dururken kimsenin günahini almak da istemem.. şakkıdı
Konuya dönersek;
fazla samimiyetimiz olmasa da ben de sitede yazilarini,fikirlerini takip eden ve taktir edenlerdenim Lale..
Akli basinda mantikli bir kadin oldugunu söylememe gerek yok sanirim..
Bu konuda da mutlaka cok gecerli sebeplerin oldugunu düsünüyorum..
Umarim en kisa zamanda sonuclanir bu olay ve feraha kavusursun..:Saruboceq:
Allah´tan herzaman hakkinda hayirlisi olsun :1hug:
yorumunuza teşekkür ederim...
ancak bir şeyi düzeltiyorum, mutlu olmamak değildi kastettiğim mutsuz olmamaktı...
şimdi ikisi arasında fark ilk bakışta anlaşılmayabilir...
ilişkide mutsuz olmayabilirsiniz ama mutlu olmak çok başkadır, bambaşkadır...
bir şey eksik duygusuyla yaşarsınız oysa görünürde herşey tamdır, ama siz görünmeyeni ararsınız...
iki yarımın bir bütün etmediğini anladığınızda ve kendi yarımlığınız yüzünüze tokat gibi çarptığında önce bir ne oluyor dersiniz...
ancak kendi içinize yönelip mutluluğu bir başka kişide aramamayı öğrendiğiniz zaman bu sefer karşısınızdakini de mutlu edememeye başlarsınız...
kimse kimseyi mutlu etmek için dünyaya gelmemiştir oysa, mutlu insanla mutlu olursunuz...
karışık anlattım ben, ama konusuna yorum yaptığım canım beni çok iyi anladı eminim...
o zaten beni hep anladı, bazen git başımdan dedi ama yine de anladı...
o lüksü seviyor, o lüks ona doğuştan verildi...
unutmuştu, hatırlattık...
bitti, gitti...
hoşgeldin yeni hayat...
Hiç tanımadığım birinin burada kullandığım nick ile araştırma yapması ve benzerlik bulması ne kadar ilginç..:1shok:
O bahsedilen itiraftan haberim var..
Ancak yeteri kadar aklım meşgulken gereksiz kişilerin yazıp çizmeleri ile ilgilenmemeyi tercih ediyorum..
bak benim aklıma hiç böle şeyler neden gelmez:mymeka:
arkadaşım sıkılmış diyip açıklama yapmıyor nedenimi bilmiyorum nasıl yardım edeceğim diyip neden araştırma yapmadım:dilcikar:
Aman be canım komik işler bunlar inan ki..
Hiç yorum yazmaya da gerek duymuyorum da senin ilk mesajına da teşekkür edememiştim,o yüzden geri geldim..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?