- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyi düşünüyorum biliyor musunuz...
acaba burda okuduklarınızla sınırlı bildikleriniz, o yüzden mi son çırpınış cümleleri etkiliyor sizleri, yoksa
aynı süreci yaşayıp da etkilenirmiydiniz?
biz kadın milleti çok mu kolay etkileniyoruz ki...
eğer öyleyese laliş hakkaten süpersin...demekk ki çok az kadın okadar gözyaşına dayanabilirdi...
Hiç kimse bu süreçleri geçirmek istemez..
Kendi kararımın sonuna kadar arkasında olduğum halde ilk zamanlar benim de çok çok üzüldüğüm zamanlar oldu elbet..
Gel gitlerimi hiç saymadım bile..
Ama hep diyorum ya; insan ne istediğini bilmeli bu hayatta diye..
Ben kendimi de onu da çok iyi tanıyorum..
Açıkçası beni bu kadar çok zorlayacağını az çok biliyordum aslında..
Ama sadece o ağlıyor diye şu an külleri alevlendirmek çok zor..
Babacım der ki;
"Nedeni,niçini hiç önemli değil kızım. Hiç bir sebebin bile olmayabilirdi,hatta %100 sen hatalı bile olabilirdin..Tüm bunlara rağmen gelip de ben bitirmek istiyorum deseydin,yine de bu evin kapısı sana ardına kadar açık.."
O zaman anladım ki davamda haklıyım ben..
İnsan bir defa geliyor bu hayata,eğer ki mutlu değilse şartları zorlamanın ne anlamı var ki?
30 yaşımdayım..
Sadece bugünden sonrasını planlamak istiyorum..
Ömür her gün biraz daha eksiliyor..
Yapacak daha çok işim var..
Babacım der ki;
"Nedeni,niçini hiç önemli değil kızım. Hiç bir sebebin bile olmayabilirdi,hatta %100 sen hatalı bile olabilirdin..Tüm bunlara rağmen gelip de ben bitirmek istiyorum deseydin,yine de bu evin kapısı sana ardına kadar açık.."
O zaman anladım ki davamda haklıyım ben..
İnsan bir defa geliyor bu hayata,eğer ki mutlu değilse şartları zorlamanın ne anlamı var ki?
30 yaşımdayım..
Sadece bugünden sonrasını planlamak istiyorum..
Ömür her gün biraz daha eksiliyor..
Yapacak daha çok işim var..