- 23 Eylül 2013
- 23.875
- 48.558
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.381
Zeki dürüst insanlar ve kadınlar daha fazla mobbinge uğruyormuş
Ben sosyal paylaşım sitelerini kapattım harika hissediyorum
Ben de aç olmayı cok seviyorum
Mide aç kalınca kalp huzır doluyor
Salonu iyice sadeleştirdim ne örtü ne de süs eşyası kaldı
Resmini paylaşayım
Eki Görüntüle 1710372 Eki Görüntüle 1710373
Bende beni uzen kiran birinim hediyesini tutmuyorum evde ihtiyacim olan kullandigim bisey olsa bile elden cikaririmGecen yıl magnetleri bende çöpe atmıştım.
düğün yada bebek mevlütlerinden gelenleri baktım biri boşandı, birinin eşi kaza geçirdi baktıkça üzülüyorum.
bir arkadaşımlada görüşmüyorum artık kızının magneti var gördükçe yaptıkları aklıma geliyor attım bende hepsini.
TebriklerZeki dürüst insanlar ve kadınlar daha fazla mobbinge uğruyormuş
Ben sosyal paylaşım sitelerini kapattım harika hissediyorum
Ben de aç olmayı cok seviyorum
Mide aç kalınca kalp huzır doluyor
Salonu iyice sadeleştirdim ne örtü ne de süs eşyası kaldı
Resmini paylaşayım
Eki Görüntüle 1710372 Eki Görüntüle 1710373
Ben o evde kizim 6 yasina gelene kadar oturdum@çiçekli canım ne güzel yazmışsın.bence de yeni evlilere 1+1 yeter ama çocuk olup 4-5 yaşına gelene kadar.Açıkçası merak ettim evini.Eminim güzellestirmissindir sen.magnetler ya da ufak hacimli olan bütün süsler benim için çöptür gerçekten.İnsan,enerjisini aşagı çekecek olan herşeyi evinden hayatından uzaklaştırmalı diye düşünüyorum.
@sümeyra güle güle kullan canım halını markası ne kaç m2 bende salona almak istiyorum belki yaza.
philosophy ben kapalıyım o yüzden makyaj yapmıyorum cok nadir bayanlar arasında o da bir kalem bir ruj dolayısıyla kozmetik masrafım yok. levis ın malı kaliteli kesimide güzeldir niye soğudun?
@ papatya canımsın yaa.işyerinde yaşadığın mobbing şu an hala devam ediyomu?Sen yükseldin de ekip aynı mı ?Yoksa statün değiştiği için ağızlar kapandımı merak ettim.bebe yağı çok güzel bir güneş koruyucudur biliyomusun yazın kullanabilirsin .
İyi gunlerde kullan aldiklariniGünaydın kızlar ;
cumartesi günü english homedan tül aldım. Kırmızı sepet aldım anahtar koymak için.
bu pazar da halı baktık 550 tl ye indirim yaptık. Çok zor beğendim. bunuda 5 taksite böldük mecburen ama fazla fazla ödeyip kapatıcam inş.
Yine temizlikte elime gelen fazla esyaları kutuya ayırdım.
misafirlik büyük olan bardakları günlük kullanıcam kısaları misafire ayırdım.
birde çorba tenceresini vericem. Uzun zeytin tabaklarınıda kullanamıyorum.
Makyaj olarak ben sadece kalem,rimel,ruj 2 adet, kapatıcı pudra,fondöten ve 4lü far kullanıyorum farları sadece dügünlere giderken yapıyorum. geri kalanları bende vericem.
_sekerpare_ bence haklısın gezmek hayatımızı yaşamak en doğal hakkımız. Ben evlendigimde baya bir borcumuz vardı.
Ama kredi çekreken tatil parasını da ayırdık. hep sıkıntı yaşamak zorunda değildik ve tatil çok iyi gelmişti bize.
Herkez geçim sıkıntısı diyor ama mutlaka herkez birşeylere para harcıyor.
Yengec burcumusun yoksa papatya_sekerpare_ eskisi kadar şiddetli olmasa da hala var. ama ben eski ben olmadığım için hiç takmıyorum. sallamıyorum..
geçen işyerimden birisi dedi ki dışarıdan o kadar güçlü duruyorsun ki onları da zaten bu delirtti dedi.
ben odamda saatlerce ağlar, makyajımı tazeler, yan odaya gider. kahkahalarla çay içebilen biri idim.
söylediğim ürünleri atmadım. kendim kullanacağım.
Hayır canım.Yengec burcumusun yoksa papatya
Ayy canım teşekkür ederim olur inşallah incikim boncukumBen o evde kizim 6 yasina gelene kadar oturdum
Oyleki en son yil komidinleri gardropun icine koymus, iki karis yere de iki gunluk utu yapip asar olmustum.
Sartlar zorlasmisti ama bu beni aman aman da mutsuz etmiyodu nedense
2+ 1 75 80 metrekare biyer bana yeter derken cok daha buyuk bi eve ciktik
Simdi de seviyorum evimi
Ben zaten evi hep seviyorum
Annene gelirsen gel bize evimde agirlamak isterim seni
vaay bee...papatyam ben bu kadar yapamam.her duyguyu dibine kadar yaşarım.sana çektirenlerinde Allah müstehakını verir.Sabret seyret canım._sekerpare_ eskisi kadar şiddetli olmasa da hala var. ama ben eski ben olmadığım için hiç takmıyorum. sallamıyorum..
geçen işyerimden birisi dedi ki dışarıdan o kadar güçlü duruyorsun ki onları da zaten bu delirtti dedi.
ben odamda saatlerce ağlar, makyajımı tazeler, yan odaya gider. kahkahalarla çay içebilen biri idim.
söylediğim ürünleri atmadım. kendim kullanacağım.
Sen çalıştığım yeri ve işimi biliyorsun. Öyle ağır şeyler yaşadım ki anlatılmaz.vaay bee...papatyam ben bu kadar yapamam.her duyguyu dibine kadar yaşarım.sana çektirenlerinde Allah müstehakını verir.Sabret seyret canım.
evet bu şekilde allah sizi inandırsın toplamda belki 5 koli eşya verdim sağlam insan temizliği var hayatımda aslına bakarsanız kabuk değiştiriyorum ve bunu çok seviyorum yaşasın sade yaşamGecen yıl magnetleri bende çöpe atmıştım.
düğün yada bebek mevlütlerinden gelenleri baktım biri boşandı, birinin eşi kaza geçirdi baktıkça üzülüyorum.
bir arkadaşımlada görüşmüyorum artık kızının magneti var gördükçe yaptıkları aklıma geliyor attım bende hepsini.
Helal sana prenses valla 5 koli eşyayı dağıtmaya cesaret edemez herkes ,yani kıyamaz.ihtiyacı olana gittiği zaman hiç üzülmüyorum ben.Çeyizlerimin bir kısmını bir köyde kaçarak evlenen bir kıza komşumun vesilesiyle göndermiştim.Kız bana gözyaşlarıyla dualar etmiş öyle mutlu oldum ki...vermek veren el olmak güzel seyevet bu şekilde allah sizi inandırsın toplamda belki 5 koli eşya verdim sağlam insan temizliği var hayatımda aslına bakarsanız kabuk değiştiriyorum ve bunu çok seviyorum yaşasın sade yaşam:)
İyi gunlerde kullan aldiklarini
hayatının kazıklarını yiyip 4 adet pembe dizi senaryosu yaşayıp, kariyerinin en tepe noktasındayken dünyanın kendi alanındaki bilmemkaçıncı sıradaki okulundan ayrılmak zorunda bırakılırsan öyle bir veririsin ki... Allah bin belalarını versin kim ne yaptıysa ayakalarına dolansın inşaallah. ben bulunduğum şehrin dışında bir kadın sığınma evi varmış oraya gönderdim hem neler neler ne markalar yemişim markasını... pazardan alırım huzurlu olurum ... hiç biriniz huzurun önemini benim gibi öğrenmeyin arkadaşlar kimse bunu haketmiyor..Helal sana prenses valla 5 koli eşyayı dağıtmaya cesaret edemez herkes ,yani kıyamaz.ihtiyacı olana gittiği zaman hiç üzülmüyorum ben.Çeyizlerimin bir kısmını bir köyde kaçarak evlenen bir kıza komşumun vesilesiyle göndermiştim.Kız bana gözyaşlarıyla dualar etmiş öyle mutlu oldum ki...vermek veren el olmak güzel sey