- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi philosophy
- #1.401
Hanımlar merhaba:)
Yazılarınızı uzun zamandir takip ediyorum papatya bu arada hep aynı topiklere takiliyoruz:)
Bu sade yaşam konusunda kendimce atılımlar gerçekleştirdim fazla olanlardan kurtulmaya çalışıyorum kendimce fazla mutfak esyami ise yeni başlayan bi gence verdim yeni ev açmıştı ve eşyaya ihtiyacı vardı
Fazla kilolarım için sağlıklı bi beslenme şekli buldum bu beslenme sayesinde pakete girmiş ürün kullanimimi bata bata azalttim
Hem doğal besleniyorum hem kilo veriyorum
Sosyal medya hesabımı kapatacagim aslında kapattım ama bu beslenme şeklini öğrenmek için ihtiyacım vardı açtım ama şimdi öğrendim ve tamamen kapaticam
Kiyaft alışverişini 3 aydır dursurdum:)
Ben bu sade sağlıklı ve kaliteli yaşama iki senedir başlamistim tabi tamamen diil zamanla artirarak ama su an içinden cikamadigim bi konu var
Bugüne kadar okuduğum kitapligimda bekleyen 250 ladar kitap var dedim ki kitaplikta bekleyecegine satayım kendimi ikna ettim topuk açtım koydum ama sonra 1 saat geçmeden pişman oldum
Ya ben kitaplarına kiyamiyorum onlara fazlalık muamelesi yaptığım için bile su anda çok üzgünüm bu olaya nasıl bakiyosunuz????? Bi fikir verin
Kitaplar için bende senin gibi düşünürüm. Yani asla fazlalık gibi gelmez. Hayatımın her alanında minimalist yaşamayı bir gün başaracak olsam bile kocaman dolu dolu kütüphanem olcak ve her geçen an büyüyecek. Bana yük değil mutluluk verir bu durum.