sade yaşam

Bende sürekli bir savaş halindeyim kendimle.giyebileceklerimi giyeceğim,almamaya çalışacağım
Kolay gelsin. Ben de almıyorum uzun zamandır.
Benim de şöyle pis bir huyum var.
Birşeyim eskidi ise onun yerine aynı renk birşey koymaya çalışıyorum. Krem çizmem eskidi. Verilecek. Ben netten krem rengi çizme aranıyorum sürekli. .

Bende de var biraz,kenarda dursun içim rahat etsin.bir de beğendiğim birşeyin renklerini alma hastalığı var.

Kızlar, kıyafet konusunda önemli olan aslında fiziğimize yakışanı bulup, alt üst ayakkabı olarak güzel kombinlemek. Geçen yıllarda bir kız arkadaşım vardı kurs için buradaydı, az kıyafet getirmişti memleketinden. Ama öyle hoş görünürdü ki... Kıyafetleri hep uyumluydu. Az öz ve güzeldi.

Evet kesinlikle kıyafet konusunda seçim yapabilmek çok önemli. Ben tarzımı oturttum bu konuda.
Çevremdekiler güzel giyindiğimi söylüyorlar. Ben de öyle düşünüyorum.
Moda diye bana yakışmayan şeyleri giymiyorum. Vücut yapımı biliyorum.
Bolero giymiyorum hiç. Belim açıkta kalınca çıplak mışım gibi hissediyorum. Siyah etek ya da elbise dışında hiç bir rengin altına siyah giymiyorum.
Çizmelerimi bacak boyuma göre seçiyorum.
Ama bu ben eskiden bulduğumu alırdım. Sonra da verirdim. Şimdi akıllandım.

Ben bulduğumu alıp sonra verme aşamasındayım maalesef.

Mesela ben geniş basenli ve poposu biraz çıkık bir bayanımo yüzden hiç pileli etek almam .Çünkü yakışmıyor.Birara pileli pantolonetekler modaydı çok heves ettim ama almadım.Bacakları çok kalın bayanların mini giymesini de doğru bulmuyorum hiç hoş olmuyor bence.Bu özgüven değil bence insan kendine yakışanı giymeli.

Ben bulduğumu alıp sonra verme aşamasındayım maalesef.
Canım mevsimlik olarak kot kaplar var mesela dizde boyu olan.Öyle birşey alsan kış içinde keçe ve kaşe kaplardan alsan çok güzelleri var .Onların altına elindeki pantolonlarını giyebilirsin.Dış giysi hergün değişik olamaz ki.Önemli olan içine giydiğin.Bir de ben eşarp ve şallarımı hem içime giydiğim giysiye hem de dış giysime uydururum.Bu konuda kot pardesü ve kaplar çok kullanışlı oluyor her renk eşarp uyuyor.Tesettür giyim pahalı ama lcw bu konuda imdada yetişiyor günlük giyimde.

İnsan hayatı farklı bir süreç.
Ve insanın bir sonraki aşamaya geçmesi için önceki aşamayı sindire sindire yaşanası gerekirmiş. Psikoloğum söyledi. Elime geçeni alıp eve gelince beğenmeyip verme aşamasını manyakça yaşadım ben.
Şimdi duruldum artık.
Ben de kısa bacaklı insanların mini etek giymelerinden bacak boyu uzun çizme giymelerinden hiç haczetmiyorum. Güzel olmak yerine rezil oluyorlarhaberleri yok.

Benim hirkam var bir tane mevsimlik onu giyiyorum,dış giysi fazla almam hatta çok nadir alırım.ama içime giyecek şey bulamıyorum.mesela bir dönem yırtık pantolon aldım birsürü,darpaca pantolonlar aldım artık hoşlanmıyorum.ama neyden hoşlanıyorum ondan da emin değilim.

Kızlar bugun adanayı bir turladık
Her köşe başında suriyeli anneler ve cocuklar vardı ve hepsi zayıftı
Eşimle içimiz parçalandı
Düşündüm ki yanıbaşımızda böyle aç insanlar varken bizim çöpe attığımıx her yemeğe, her israfa çok günah
Fazladan yediğimiz her lokma da aynı şekilde

Bende yasadigim kararsizliktan dolayi alisveris yapamiyorum.Bakiyorum bakiyorum birakiyorum onceleri cok almak isterdim aldikcada mutlu olurdum şimdi alsam bile eve gelince begenmemezlik yapabiliyorum.Mesela bir kiyafet illa ki icime sinmeli yoksa giyinemem.Ayakkabı konusunda cok dertliyim beğendiğim model çok nadir buluyorum uzun boylu oldugum icin topukluda giyinemiyorum duz ve şık bulmak da gercekten zor.Ustelik deri ayakkabi takıntısı var bende az olsun iyisinden olsun mantigindayim.

Son 4 aydan beri kendime sadece bir tane hamilelik pantolonu aldim sanırım.

Kızlar evinizde yumuşatıcı kullanıyor musunuz. Ben hep kullandım ama bıraksam mı diye düşünüyorum.
Bir de evimde Nivea bebe nemlendirici ve Dr. Jonhson bebe yağı var. Bunları atsam mı sizce. Nasıl kullanılır bunlar. Öneriniz var mı

Eklentiler

• image.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 95
Ben yumsatici sevmiyorum.sanki camasir durulanmamis hissi veriyor. Deterjanida degistirdim.tr de yapilan bor deterjani ondan aldim...memmunum.

vücuduna sür duştan sonra o jhonson olan zaten ıslak vücuda sürülmüyor mu, ayakalrına sür gece yatmadan çorabı geçir uyu sabaha da bir ponza hop pedikürün hazır

Günaydın kızlar
Sağolun öneriler için. Dediğiniz gibi ben kendim için kullanayım onları.

kızlarrr kıyafet almıyorum ihtiyacım var ama almıyorum çünkü evimde 1 dolap var. kendimle inatlaşıyorum almayacağım da.... en son doğumgünümde(bu sene ilk defa kendime doğumgünü yaptım çok da güzel bir yerde sefam olsun canım ben ooohhh ) bana gelenleri götürdüm kolye mi gelmiş takacak ta olsam gittim üstüne ekleme yapıp klasik çanta aldım, gömlek mi gelmiş, çalışacağım gittim bir bluz aldım kullnacak bile olsam daha çok ihtiyacım olan şeylerle değiştirdim. benim adam yine baktı para mı ekledin üstüne diye bön bön zatenalacakatım amaaann.. çok da iyi oldu vallaha 2 defa takacağım kolye yerine hergün taktığım bir çanta aldım şimdiye kadar bluzumu belki 3-4 kere giydim konferansa, törene, derse giriyoprum koonu anlatmaya, doktora mülakatına bilemmeneye... bir de kv. çeyiz için yok nişan için alışverişe çıkarttığı zaman beni az giyeceğim hiç bir şeyi istemedim. ço gariplerine gittidöpiyesi ben ne yapayım yaa. çok yakışmazsa giyemem üst kısmım altımdan geniş çirkin duruyor. ayaklarım rahatsız öyle zıbıdık ayakkabı giyemem. bir tane değişik modelli siyah pantolon aldırdım bir tne kısa paça hem klasik hem spor pantolon... ayakkabı çantam uyumsızdu ama çantamı çok kullndım ayakakbım da rahat... lafolsun diye hiç bir şey aldırmadım yani.. bana çok çeşit oldu ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…