- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.341
Kolay gelsin. Ben de almıyorum uzun zamandır.Bende sürekli bir savaş halindeyim kendimle.giyebileceklerimi giyeceğim,almamaya çalışacağım
Bende de var biraz,kenarda dursun içim rahat etsin.bir de beğendiğim birşeyin renklerini alma hastalığı var.Kolay gelsin. Ben de almıyorum uzun zamandır.
Benim de şöyle pis bir huyum var.
Birşeyim eskidi ise onun yerine aynı renk birşey koymaya çalışıyorum. Krem çizmem eskidi. Verilecek. Ben netten krem rengi çizme aranıyorum sürekli. .
Ben bulduğumu alıp sonra verme aşamasındayım maalesef.Evet kesinlikle kıyafet konusunda seçim yapabilmek çok önemli. Ben tarzımı oturttum bu konuda.
Çevremdekiler güzel giyindiğimi söylüyorlar. Ben de öyle düşünüyorum.
Moda diye bana yakışmayan şeyleri giymiyorum. Vücut yapımı biliyorum.
Bolero giymiyorum hiç. Belim açıkta kalınca çıplak mışım gibi hissediyorum. Siyah etek ya da elbise dışında hiç bir rengin altına siyah giymiyorum.
Çizmelerimi bacak boyuma göre seçiyorum.
Ama bu ben eskiden bulduğumu alırdım. Sonra da verirdim. Şimdi akıllandım.
Canım mevsimlik olarak kot kaplar var mesela dizde boyu olan.Öyle birşey alsan kış içinde keçe ve kaşe kaplardan alsan çok güzelleri var .Onların altına elindeki pantolonlarını giyebilirsin.Dış giysi hergün değişik olamaz ki.Önemli olan içine giydiğin.Bir de ben eşarp ve şallarımı hem içime giydiğim giysiye hem de dış giysime uydururum.Bu konuda kot pardesü ve kaplar çok kullanışlı oluyor her renk eşarp uyuyor.Tesettür giyim pahalı ama lcw bu konuda imdada yetişiyor günlük giyimde.Ben bulduğumu alıp sonra verme aşamasındayım maalesef.
Benim hirkam var bir tane mevsimlik onu giyiyorum,dış giysi fazla almam hatta çok nadir alırım.ama içime giyecek şey bulamıyorum.mesela bir dönem yırtık pantolon aldım birsürü,darpaca pantolonlar aldım artık hoşlanmıyorum.ama neyden hoşlanıyorum ondan da emin değilim.Canım mevsimlik olarak kot kaplar var mesela dizde boyu olan.Öyle birşey alsan kış içinde keçe ve kaşe kaplardan alsan çok güzelleri var .Onların altına elindeki pantolonlarını giyebilirsin.Dış giysi hergün değişik olamaz ki.Önemli olan içine giydiğin.Bir de ben eşarp ve şallarımı hem içime giydiğim giysiye hem de dış giysime uydururum.Bu konuda kot pardesü ve kaplar çok kullanışlı oluyor her renk eşarp uyuyor.Tesettür giyim pahalı ama lcw bu konuda imdada yetişiyor günlük giyimde.
vücuduna sür duştan sonra o jhonson olan zaten ıslak vücuda sürülmüyor mu, ayakalrına sür gece yatmadan çorabı geçir uyu sabaha da bir ponza hop pedikürün hazırKızlar evinizde yumuşatıcı kullanıyor musunuz. Ben hep kullandım ama bıraksam mı diye düşünüyorum.
Bir de evimde Nivea bebe nemlendirici ve Dr. Jonhson bebe yağı var. Bunları atsam mı sizce. Nasıl kullanılır bunlar. Öneriniz var mı