sade yaşam

Hiç kıyafet biriktirmem. İki sene giyilmeyen (bazen yanlızca rahat hissetmediğim için sezonunda bile biriki kez giydiğim kıyafetler olur anları bile ertesi seneye bırakmam ) hepsini toparlar gönderirim .Ayaakkabı da öyle öyle dolaplar dolusu ayakkabım yok - şu ara beni yine rahatsız etmeye başladı hiç giymediğim ayakkabılarım var dolap bekleyen ama okadar yenilerki vermeyede kıyamıyorum ama sanırım yakın zmanda gidecek onlarda....evde fazla eşyadan nefret ediyorum. Ama yinede alış veriş çok yapıyorum özellikle internetten çok şey alıyorum. Önünede geçemiyorum bu hastalığımın.

geçenlerde bir yerde okumuştum yüzü için aldıkları ama beğenmedikleri kremleri ellerine ayaklarına dirseklerine kullanıyorlar...

Öğle arası AVM ye gidip, sadece oğluma 3 çift çorap aldım. Vitrinlere bakmak bile sıkıcı geldi. Bol tarçınlı bir saleple ödüllendirdim yeni SutluKahve'yi

ne güzel canım bizde dün eşime bot aldık parke beyenemedik.
Eşim sende birşeyler al kendine dedi ama üstüme üstüme geldi magazalar sadece kahve içtim bende :)

Tebrik ederim, şeker ve unsuz bir yaşama geçebilmek, insanın nefsine dur diyebilmesi başlarda zor olsada alışınca vücut çok rahat ediyor.

Nasıl kestin unu ve şekeri,takip ettiğin bir program var mı,unsuz ve şekersiz nasil besleniyorsun? Zor mu? Kilo verdin mi? Farkındayım çok soru sordum ama bende merak ediyorum.

Arkadaşın bir programı var mı bilmiyorum ama bende unu ve şekeri kestiğim için yazmak istedim birbirimize fikir olur diye. Protein ağırlıklı besleniyorum. Kahvaltıda mesela tavada omlet yapıyorum, bir tabak yeşillik (roka ve kuzu kulağına bayılıyorum) beyaz peynir, bol zeytin tüketiyorum. Aslında çay yerine bazen süt tüketmeye çalışıyorum ama damak tadı işte, genelde çay içiyorum. Tabi ki şekersiz :)Ekmek yok, şeker ve türevleri (reçel vs) yok. Bazen çok canım isterse bir çatal bal kaçamağım oluyor (Yediğimiz balların %100 doğal olduğuna inanmıyorum, aslında onuda yemesem süper olacak) Makarna, pilav, patates serbest (ha ekmek ha makarna diye düşünülmesin, makarnanın daha masum olduğunu düşünüyorum ki yurt dışındayken makarna, ton balığı, salata, kahvaltılık ve meyve yemekten resmen kuruyup kalmıştım ) :) :) :) Kahve vs şekersiz, illa tatlı birşeyler yemek istersem kuru kayısı vs tüketiyorum, çoookkk ç,kolata istersem %50 ve fazlası bitter olanlardan bir kare yeterli oluyor :) insanlar kilo verdiğimi söylüyor, tartımın pili bitti tartılamıyorum. Ama şekersiz ve unsuz vucudumun rahatladığını hissediyorum :)

Çok sevinirim ben ne zamandır düşünüyorum ama uygulama aşamasında değilim.suan kitap okuyorum tahıl beyin kitabını okuyorum sonra karatay kitabını aldım ve 28 gün yeter diye bir kitap onları okuyup somut adımlar atmak istiyorum bu arada şekeri kesmeye çalışıyorum abur cubur yerine meyve yemeye çalışıyorum ama bu konuda bilinçli olmak istiyorum.kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum sürekli grip oluyorum:/ sizin de tecrubelerinizi dinlemek isterim.

ben evlenirken çok az şey aldım zaten annem almadı çok bir şey perdelerimi bile çok dandik diktirdim kv bile laf etti hatta... Ama onun haricinde dandikliğinin kimse farkında bile değil 19 m perde 5000 tl yerine 800 tl ye diktirdim ve hiççççç pişman değilim kızlar oohhh aklımı seveyim aklmı

Aynı fikirdeyim. Bazen bazı arkadaşlarımın evindeki bol bol dökümlü süslü perdeleri görüyorum. Yaptırsammı bende diyorum.Sonra kendimi düşünüyorum. Onları ütülemesi bir dert. Birde ben çabuk sıkılıyorum perde vs şeyden 3.000 TL verdiğim bir perdeyi en az 5/6 yıl kullanmam gerek.. Alıyorum English home dan 50-100 TL ye en azından sıkıldığımda değiştirirsem içim acımaz. Çok perdede sevmiyorum zaten

ben onu bile yapmıyorum daha evim yok barkım yok, tatil severim lüks severim adam gibi bir iki gün bir tatile gidiyorum, bir kısmıyla yatırımyapıyorum... dünyam küçük ne yapayım büyütmeye çalışırken kimsenin gönlnü yapamayacağım millet lüks yere misafirliğe gitmek istiyorsa gitsin dedeman da çay içsin ... gözüme de batmıyor bemmmbeyaz atarım 60 c de yıkarım şıkır şıkır da değil ruhum dinleniyor, küçük esnaf kazanıyor... ev alınca yaptırırım güzelinden ona göre ... bu yeni gelin evi muhabbetini de anlamıyorum haaa sanane abi benim evimden bi ss.. rr git ...

konu sade yaşam pek bana uymuyor...ben 4 mevsimide yaşarım 5.yi bulsam onuda yaşarım
ama eşya konusunda sadelikten yanayım evin içinde hoplaya zıplaya gezmeyi hiççç sevmem.şu mantığı güderim eşyalar bana hizmet etsin ben eşyalara DEGİL......HAYIRLI CUMALAR BU ARADA

kızlar bende tüm evin perdelerini zebra yaptırdım 750 tl ye..:),
metrekaresini 5 tlden yıkıyorlar asıyorlar... onuda 2.5 yıl sonunda yaptırcam kış sonu daha hiç yaptırmadım:)

kızlar bende tüm evin perdelerini zebra yaptırdım 750 tl ye..:),
metrekaresini 5 tlden yıkıyorlar asıyorlar... onuda 2.5 yıl sonunda yaptırcam kış sonu daha hiç yaptırmadım:)
yaa ben soğuk yerin kızıyım hep kütür kütür perdeyle büyüdüm yani benim perdem kalın yere kadar olmalı nitekim çok tasarruf sağlıyor yakıttan ..... ama iyiymiş ucuz yapmışsın

Şekerli şeyler yedikçe insan daha çok acıkıyor ve sürekli birşeyler yeme ihtiyacı duyuyor. Protein ağırlıklı beslenince ben acıkmıyorum, haliyle canım atıştırmak istemiyor, eğer dışarıdaysam eti gong atıştırıyorum, pirinçli mısır patlağı. Günlerdir ilk kez abur cubur istedi canım, kendime izin verdim, regl döneminde olduğum için. Zaten bir süre sonra büskivi, gofret vs vs hepsi çok şekerli geliyor. evdeysem çok atıştırmak istersem kalın bir dilim kaşar peyniri ile geçiştiriyorum bazen. Allaha şükür uzun zamandır hasta olmadım ki bu benim için büyük başarı durmadan hasta olan birisiydim. ancak hasta olmama konusunu, sinir sistemimi güçlü tutarak aştım. Çok üzülünce, herşeyi kafaya takınca bağışıklığım dayanmıyordu. Çok şükür şimdi iyiyim.

3 tane lacivert eteğim vardı.
Birini modelini beğenmediğim için verdim.
Diğerinin ön kısmı pileli idi. Pile yerleri yıpranmış. Onu da verdim.
Ötekini bugün giydim. Rengi solmuş. Onu da işten gelince çıkarıp poşete koydum.
Bir yerde lacivert etek görürsem Şimdi gönül rahatlığı ile alabilirim. Hiç vicdan azabı çekmeden. İhtiyacım var mı diye sorgulamadan.

Herşey beyinde bitiyor gerçekten, eskiden bayila bayila yediğim yoğun tatlı şekerli abur cuburlari yerken suan ağır geliyor.ama tam bırakmış değilim,hazır olduğumda beslenmemi değiştirmek istiyorum.Zaten tekrar sınava girip diyetisyenlik okumak istiyorum bitirip diyetisyen olmasamda biraz anatomi vs. Bilgim olsun istiyorum vazgecmezsem eğer.

Kıyafet konusunda ne yapacağım bilmiyorum,kıyafetlerim çok salaş,günlük giymek için sanki,hoşuma gitmiyor ama almak istemiyorum,çünkü ne istediğimi tam olarak bilmiyorum.yanımda olan bi kaç parçayı kombinleyip giyeyim diyorum sonra yavaş yavaş hoşuma giden parçaları alıp,begenmediklerimi çıkarmak istiyorum.ama stratejik davranip paldır küldür gördüğümü almak istemiyorum çünkü görüyorum ki bugüne kadar almışım almışım ama boş yere olmuş.

Kıyafet konusunda kendimi bir yıldır bayağı eğittim. Mümkün olduğunca almıyorum. Avm ye gitmiyorum.
Gitsem de hayır diyebiliyorum.
Geçin gün kendimi çok pis yakaladım.
Dar paşa çizme içine giyilecek bi pantolon alayım diye düşündüm. Sonra aklıma geldi eeee zaten var bi tane.
Eskiden olsa hemen bu değişik olsun önü deri olsun falan derdim. Papatya dedim. Eskit şu pantalonu sonra yenisini al. Kaçmıyor ya.
Ama eskiden kaçtığını düşünüyordum

Sen de yavaş kurtulabilirsin. Kombin yapabileceklerini ayır bence. Diğerlerini de ver gitsin.

Bende sürekli bir savaş halindeyim kendimle.giyebileceklerimi giyeceğim,almamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…