Tebrik ederim, şeker ve unsuz bir yaşama geçebilmek, insanın nefsine dur diyebilmesi başlarda zor olsada alışınca vücut çok rahat ediyor.
Arkadaşın bir programı var mı bilmiyorum ama bende unu ve şekeri kestiğim için yazmak istedim birbirimize fikir olur diye. Protein ağırlıklı besleniyorum. Kahvaltıda mesela tavada omlet yapıyorum, bir tabak yeşillik (roka ve kuzu kulağına bayılıyorum) beyaz peynir, bol zeytin tüketiyorum. Aslında çay yerine bazen süt tüketmeye çalışıyorum ama damak tadı işte, genelde çay içiyorum. Tabi ki şekersiz :)Ekmek yok, şeker ve türevleri (reçel vs) yok. Bazen çok canım isterse bir çatal bal kaçamağım oluyor (Yediğimiz balların %100 doğal olduğuna inanmıyorum, aslında onuda yemesem süper olacak) Makarna, pilav, patates serbest (ha ekmek ha makarna diye düşünülmesin, makarnanın daha masum olduğunu düşünüyorum ki yurt dışındayken makarna, ton balığı, salata, kahvaltılık ve meyve yemekten resmen kuruyup kalmıştım ) :) :) :) Kahve vs şekersiz, illa tatlı birşeyler yemek istersem kuru kayısı vs tüketiyorum, çoookkk ç,kolata istersem %50 ve fazlası bitter olanlardan bir kare yeterli oluyor :) insanlar kilo verdiğimi söylüyor, tartımın pili bitti tartılamıyorum. Ama şekersiz ve unsuz vucudumun rahatladığını hissediyorum :)