sade yaşam

Bizim zamanimizda hep ahşaptı şimdilerde çok kalitesiz üretiliyor mobilyalar .Ama 15 yılda da insan sıkılıyor.Bakalım daha çok var yazın düşüncem zaten.
kendi zamanın vbarsa boyama imkanın varmı canım

günaydın sade yaşamın sade kızları
kızlar pazar evdeydim hiç para harcamadım

Astımım olduğu için boya işleriyle kendim uğraşamam aslında zevkli olabilirdi.
Geçmiş olsun canım gerçektwn çok zevkli olurdu
incir ve keçiboynuzu ile kür yapabilirsin astımın için cxanım
incir 2 tane inciri zeytinyağına bırak ertesi sabah onları ye aynı zeytinyağına gene incir bırak ertesi sabah tekrarla
6 ayda astımın geçer diye okumuştum

Kuru incir mi olacak aşk?

Banada un ve unlu mamülerini çıkarmam için gaz versen chococum

Yedikçe insanın yiyesi geliyor. Daracık giyinip aynada kendime bakınca yanlardan çıkan yumuşak yağ dokularını gördükçe tüm iştahım kaçıyor Evlendikten sonra 10 kilo aldım (üni bitince evlendim, 2 yıldır evde oturuyorum kpss vs çalışmaktan çok hareketsiz kaldım, onun etkisiyle aldım kilolarımı) Dolabımdaki kıyafetlerin çoğu dar oluyor, minnak kıyafetlerim zaten olmuyor. Bütün bunları düşününce yemekten vazgeçiyorum ben

Ekmek önemli bir besin onun yerine pirinç ve yağlı gıdalardan uzak durman daha önemli
Ben kola içmiyorum ayran içiyorum yada limonlu maden suyu
mesela kahve(türk kahvesi) metabolizmayı hızlandırır.

Beyaz ekmek tüketiyordum ben, yarardan çok zararlı benim için. Onun yerine makarna, haşlanmış patates tercih ediyorum eğer ekmek gibi bastıracak birşey istiyorsam. Kahvaltıda da protein ağırlıklı yiyorum. Abur cubur falan zaten yok. Kola vs içemiyorum zaten, çok tatlı geliyor, en güzeli yemeğin yanında su benim için. Türk kahvesi mükemmel birşey zaten Birde kardeşim sporcu dönem dönem diyet yapıyor, yağ yakıp sonra kilo alıyor kasa çeviriyor vs. Şimdiki beslenme planımı o yaptı. Bakalım ayda 1 kilo vermeye bile razıyım

tebrik ederim canım ben 59 kiloyum ayda bi kere 61 i görüyorum nasıl oluyor bilmem
168 boyum idealim 55 olmayı istedim ama 58 in altına hjiç düşemedim
spor yapacaksan mükemmel olur

tebrik ederim canım ben 59 kiloyum ayda bi kere 61 i görüyorum nasıl oluyor bilmem
168 boyum idealim 55 olmayı istedim ama 58 in altına hjiç düşemedim
spor yapacaksan mükemmel olur

Spor hareket vs evde video izleyerek yapmaya çalışıyorum. Boyuna göre kilon iyi aslında. Belki tuzlu vs çok yiyorsan vücudun su tutuyordur.

Spor hareket vs evde video izleyerek yapmaya çalışıyorum. Boyuna göre kilon iyi aslında. Belki tuzlu vs çok yiyorsan vücudun su tutuyordur.
evet tuzu abartıyorum galiba haklısın
zaten vücudum toplanması lazım ama bebek düşünüyorum
spor yapmak istemiyorum çatlaklarım olmaması için
tuzu kullanmıycam bakalım haklısın
ben bide çok su içiyorum 3 lt içerim genelde

Spor yapınca çatlak mı olur ki? Kuzenim hamile 5 aylık, hala karnı yok. Çok spor yapardı, karın kaslarının sıkılığından karnı çıkmadı ve bebek normale göre gelişimi daha iriymiş :) Su içmen süper, ben 1 litre anca içiyorum Ayy ne güzel tez zamanda bebiş olur inşallah :)

inşaalla canım ben eskiden 77 kiloydum verdim şimdi sıkılaşmak istemedimö
çatlaktan çok korkarım
bahtsız bedevi ben
hamile kalıyımda sonra ciddi anlamda spor yapıcam

Şöyle bi günün özetini yazayım.
6 da kalktım. 7 ye kadar namaz, dua sûreler okudum.
7-8 arası kahvaltı okula hazırlık çocupun okula bırakılması işlerini hallettim.
9'a kadar spor yaptım. Duş haIrlık derken saat 10 a doğru işteydim.
4 e kadar çalıştım. Bi 40 dk yemek arası verdim. Bi de öğleden sonra bi arkadaşımla çay içtim.
Eve geldim. Yemek yedik namazlar kılındı. Günlük esmalarımı okudum. Ödevler bitti. Yarının kıyafet Takı makyaj vs. HaIrlığını yaptım.
Şimdi bi kupa kahve ile kitabımı okuyacağım. 21:30 da oğluş yatağa gidecek.

yaauuuww M maviduvar1 ne iş yapıyorsun özel değilse ???

Eşim işinden dolayı 9 gün yok, ben de bu süreyi evimin biçimini değiştirerek geçirmeye karar verdim.Anneme fazla olan her şeyi atacağım dedim çok sevindi.Şimdi ben atamasam da o gelir atar. iki torba eşya ayırdım bile. Allah bitirmeyi de nasip etsin.
Gece çok tuhaf bir rüya gördüm.Rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu.(Bu aralar biraz fazla test yaptım, bir tanesi ile tatmin olmayıp iki -üç kere yaptığım oldu.) Rüyamda bak gördün mü bir tane daha yapsaydın görecektin çift çizgiyi dedi biri.Sabah rüyanın etkisiyle kendimi sorguladım, bebekten çok hamile kalabiliyor olmak mutlu etmişti ben. Demek ki zihnim bununla meşgul.Bunu da bitireceğim artık.Ocak ayında doktora gideceğiz Allahın izniyle.O zamana kadar bir daha test yapmayacağım ve ümitlenmeyeceğim.

bende çok istiyorum ve çok takıyorum
aslında zamana yaymak lazım acil değil ama
benimde rüyama giriyor
bide hamile belirtileri hissediyorum kendi kendime

bende çok istiyorum ve çok takıyorum
aslında zamana yaymak lazım acil değil ama
benimde rüyama giriyor
bide hamile belirtileri hissediyorum kendi kendime

Ben de şu hissetttiğim belirtiler tutsa bu ay kesin hamileydim.Bir de kocam bir iki kere hamile misin acaba falan dedi, ondan mı ümitlendim ama elde var hüzün....Ne güzel kaderci bir insanım ama insanlar musallat olup beynimi kemirecek şeyler söylüyorlar, düşünmesi bana kalıyor.

Benimde öyle sürekli hamilemiiym diye
kuruyorum kendi kafamda
bi belirti hissettiysem hemen hamile moduna girip dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…