- 23 Eylül 2013
- 24.939
- 51.428
- 798
- Konu Sahibi philosophy
-
sağlık kursu ne canımDün sağlık kursuna gittim tabi yol masrafı falan derken 30 tl gitti birde cumartesi sınav var birde o zaman gider.
Şirketten alıcam yol masrafını sonuçta 1 aylık market masrafım.
Bankada biraz para biriktiricem gram altın yapıcam. Kumparayıda doldurmaya devam :)
sağlık kursu ne canım
esk ye mi geldin
anladım canımEvet ilk yardım kursu şirket gönderdi zorunluymuş almakta fabrikada iş güvenliği için cumartesi de sınav var.
merhaba gizli takipçiniz bendeniz.Sadece eşye degil ruhumu daraltanları herşeyi azaltıyorum sırayla raflara diziyorum bu aralar.Vitrin vs vericem birine.Yeni sade yatak odası istiyorum.Mutfagımıda azaltmam lazım bir ara.
Banada un ve unlu mamülerini çıkarmam için gaz versen chococumDün itibariyle hayatımdan ekmeği, un ve unlu mamülleri, şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarttım. (Çay kahve vs şekersiz içerdim zaten ama tatlı türü olan şeyleri çıkarttım) Fazla kilolardan kurtulmam lazım.
Ekmek önemli bir besin onun yerine pirinç ve yağlı gıdalardan uzak durman daha önemliDün itibariyle hayatımdan ekmeği, un ve unlu mamülleri, şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarttım. (Çay kahve vs şekersiz içerdim zaten ama tatlı türü olan şeyleri çıkarttım) Fazla kilolardan kurtulmam lazım.
oh ne güzel bende kendime bi çanta aldımGünaydın
Dün avlu gittim. Kendimekremlerimi aldım oğluşa bi eşohman bi sweat bi de kazak aldım. Bugün küçülenleri kaldıracağım hemen.
Kendime hiç birşey bakmadım. Sözümü unutmuyorum.
Püskül modası ne olsa ki acepGünaydın İlk yardım sınavını geçtim yenice geldim işimin başına :)
Hiç masraf yapmadım aslında sınav sonrası gezmek vardı aklımda
Bu yıl ki püskül modasını sevmedim nedense...
Püskül modası ne olsa ki acep
tebrik ederim canım
ayy öyle gezdiğimi düşündüm birdenKız oluyorya yeleklerde ip ip salkım saçak anlatamadım kovboy tarzı
gıda öyle oluyor yaMarkete gittik. Hiç ıvır zıvır almadığım halde tam 370 tl ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?