sade yaşam

kredi karti 2000 tl gelmis kac aydir 1000 tlyi gecmemistik kasim cok zor gececek bize

gıda öyle oluyor ya
sonuçta ihtiyacı almışssın
zamlar gelemye başlamış
Evde yerleştirilen de baktım. Gerçekten saçma ya da fuzuli hiçbirşey yok. Ama hayat çok pahalı. Çok şükür alabiliyoruz.
Durumu olmayanlara Allah sabır versin.

Ben düğün bayram yaparım yoksa makyaj yapmam
bi koltuk takımı
yemek masam yok orta sehpam vitrinim kesinlikle yok olmaz almam yani
bi yatak odam bide beyaz eşyalarım kiracı birine yeterli bence

Ben de en başından beri takipteyim konuyu
Vitrinsiz orta sehpasız düşünebiliyrm ama yemek masasız nsl oluyr misafir geldiğinde ?

bir kaç merak ettiğim soru var cevaplarsanız sevinirim.
1- elektirik ve su faturanız ne kadar geliyor
2- haftalık pazar ( yani sadece meyve sebze ) ne kadar tutuyor?

bir kaç merak ettiğim soru var cevaplarsanız sevinirim.
1- elektirik ve su faturanız ne kadar geliyor
2- haftalık pazar ( yani sadece meyve sebze ) ne kadar tutuyor?
Bu ay su 20 elektrik 82 tl geldi.
Yaşadığı. Şehirde su çok ucuz. Bu rakam bile fazla yani.
Her hafta düzenli olarak pazara çıkarım. Değişmekle beraber 50 gini bi rakam veriyorum. Her hafta evde pişecek yemeği planlıyorum. SebEyi ona göre alıyorum.

Teşekkürler cevap için. Domates salatalık patates be soğan dışında bir çeşit sebze alıyorum gerisi meyve ve 60-70 arası tutuyr genelde.
Su da. 80-110 arası. Suyu çok harcıyoruz zaten. Ama elektrikle pazar işini çözemedim

kızlar sosyal medyamı temizliyorum Allahım önceleri çok zor oluyor ama sonrası nasıl rahatlık anlatamam kilo vermek gibi bir şey harika hissediyorum :)

Bu ara aldığım şeylerde de çantamda yer varsa hiç torbaya koydurmuyorum hem torba toplama derdim olmuyor hem tüketmiyorum. :) yeni yaptıklarım bunlar sevgiler...

İyi akşamlar hanımlar.Size günün sorusunu sorayım kafamı kurcalıyor da.Benim düğünümden kalan mobilyam birtek yemek odam kaldı.Ahşap masif eskitme ve su anda yenisi rahat 10 bin lira.Yeni eve taşındık hemen alamayacağımız için de onu kurdurttuk.ben boyatıp tamir ettirip kullanayımmı yenimi alayım karar veremiyorum.Zaten yeni alsam en fazla 3 bin ayırabilirim yani elimdekinin kalitesinde bisey alamam.Bu konuda fikrinizi öğrenebilirmiyim?Zaten sadelik seviyorum bir masa 6 sandalye birde konsol var minnak kısa bir gümüşlük var ama ona da kitap doldurdum .Bana kalsa hem salon hem o.odası döşemekde gereksiz ama evimiz büyük mecburi oldu biraz. Kızlar dün eltime gittim bişeyler hazırlarken mutfak dolaplarının ağzına kadar dolu olduğunu gördüm .dedimki bunları nasıl boşaltıp temizliyosun allahaşkına .Napiyim züccaciye seviyorum diyo.Benim dolaplarımda sadece kullanacagım kadar tas tabak var yeter nolcak.En önemli şey sağlık bu hayatta.Ruh ve beden sağlığı için az ve öz olmalı herşey.

_sekerpare_ benim mobilyalarımda eskitme ve hala taş gibiler. Yatak odamdakiler yıprandı. Aslında elden geçse boyansa işe yarar ama ben modelini sevmiyorum. Yatak odamı değiştireceğim. Birkaç yıl sonra da salonu. Sadece tv ünitesi ve masa alacağım. Konsol vs bende de var şu anda ama çok gereksiz.
Maddi olarak durumun yoksA boyayıp bir süre daha bu şekilde kullanabilirsin bence.

Allah kabul etsin canım.Bugün çok kötüydüm acilde serum yedim gözüm anca açıldı.Kılamadım hiçbirini.şimdi yavaş yavas ben de kalkıcam.tamir ve boya da az tutmuyor o nedenle kararsız kalıyorum papatyacım yaa.1,5_ 2 bin lira tutar diyolar.Belkide şık bir masa sandalye ve bir orta sehba alırım yeter.depolama ihtiyacım yok mutfakta dolap çok zaten.canım yatak odasına yer varsa kesinlikle sürgülü alma hiç kullanışlı değil ben yandım sen yanma

_sekerpare_ ay o da çok pahalı imiş ya. Bi tamir boya o Kadar tutar mı?
Oğlumun dolabı sürgülü. Giyinme odama da sürgülü yaptırdım. Hiç sıkıntı yaşamasım. Yatak odama da aynı Mobilyacıya sürgülü yaptıracaktım. Sen nasıl bi sorun yaşadın. Neden öyle dedin.
Yatak odası takımı almayacağım. Netten bulduğum modellerle yaptıracağım.
Giyinme odam olduğu için çok büyük bi dolap istemiyorum zaten.

Geztapo gecmis olsun oncelikle

Ben elindeki mobilyalari boyat kullan derim
Artik ahsap mobilya kalmadi neredeyse
Sandalyelerine de cokbşık kumaslar var al döşet mis gibi olur
Benim yatak odamda komple ahsap mdf sunta vs degil hic bir parcasi
O yuzden kiyip degistiremiyorum
Evimde yatak odam haric herseyi degistim
Eski esyalar daha kaliteli ve kiymetli benim gozumde

Canım alt raflara toz doluyor ,ayrıca dengesi bozulunca kapaklar kapanmıyor eşimin ceketlerinin kolu sıkışıyor giysilerin ütüsü bozuluyor kısacası biz pek geçinemedik.

Bizim zamanimizda hep ahşaptı şimdilerde çok kalitesiz üretiliyor mobilyalar .Ama 15 yılda da insan sıkılıyor.Bakalım daha çok var yazın düşüncem zaten.

Canım alt raflara toz doluyor ,ayrıca dengesi bozulunca kapaklar kapanmıyor eşimin ceketlerinin kolu sıkışıyor giysilerin ütüsü bozuluyor kısacası biz pek geçinemedik.
Ben çok memnunum aslında. Hatta riske girmeyeyşm diye aynı adama yaptıracaktım. Eşimle bi değerlendirelim bu konuyu. Teşekkür ederim

Ben de en başından beri takipteyim konuyu
Vitrinsiz orta sehpasız düşünebiliyrm ama yemek masasız nsl oluyr misafir geldiğinde ?
yaa aslında şöyle öyle çok büüyk akrabalar geldi ama bahçede yediler burdan kurtardım eve girmediler
kendi ailem se yerde yeriz orta sehpada yeriz sıkıntı olmaz yani
yerde yemeye alışkınım aslına bakarsan
eşimlede orta sehpamız var onda yeriz

kızlar doğalgazım 38 elektrik 68 suyum 40 tllik aldım en son daha bitmedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…