- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- Konu Sahibi philosophy
allah aratmasın canımAy ya inşallah Rabbim nasip eder.
ne güzel burda takip ederiz beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah aratmasın canımAy ya inşallah Rabbim nasip eder.
Çok teşekkür ederim. Bu şekilde hayatı düzene koymanın bana çok faydası oldu.elecda muhteşemsin...
özellikle kıyafet durumunu olayını bende yapmaya başladım..inanılmaz rahat ediyor ınsan..
En basindan beri tek tek okumam gereken bir konu. Giyim konusunda yillar once baslamistim ama eve girip de cikamayan ya da surekli lazim olirsa denenlere bir de dus jeli, temizlik malzemelerine kisa sure once savas actim hatta yavas yavas hepsinin yerine sirke, karbonat koyma planim var.
Ozellikle yukaridaki arkadasin duygusal israf fikrine cok tesekkur ederim, ben sadece omur torpusu insanlari hayatimdan cikarma yani telefonlarina bile cevap vermeme karari alabilmistim gecen yil ama yetmiyor.
The Black 15 yıl günde bir paket içtim. Hatta son zamanlarda 2 pakete çıkmıştı. 4 yıl önce bıraktım. Bırakmak imkansız değil.
Kolaylıklar dilerim.
bir süre sonra almadıkça rahatlamaya başlıyorsun, ve sonrasında hayatında acayip rahat bir toparlanma geliyorBugün kozmetik ürünlere baktım, baktım, baktım.Sonra "aman evde 5 tane parfüm var, zaten ruj mu kullanıyorum, göz kalemim çok falan .." derken bir şey almadım.Kendimi tebrik ediyorum.
evet dedediğn gibi herşey nefiste bitiyor eskiden ilkokul dayken ortadayken öğretmenlerimizin gardroplarını bilirdik: Bugün busunu giymiş, bugün en sevdiğim elbisesini giymiş diye... Hiç de eksikliğini hissetmezdik... Aslında hayat böyle daha tatlı oluyor aynı şeyleri giymek sıkmamalı tatlım, öyle düşün boylarını kısalattır, bir iki düğme değiştir, ya da boylarını uzattır avangard abiye bir havası olsun. Ne bileyim yırtmaçlarını kapattırt, bir fermuar eklet mesela... "Terziyle pazarlık" elinden gelmeyenler için hep dediğim budur çünkü bir fermuarı 10 tl ye dikiyor e 20 tl ye etek var ama olay o değil. Fazla masraf fazla yogunluk, koyacak yer derdi, tüketim olmadan yaşamak, kafa rahatlatmak, aslında olay bu, dolayısıyle ben toplayıp götürüyorum illa ki buluyorum bir terzi boş zamanında yap al benden sana şu kadar yerse diyorum. Ya da anneme kitliyorum bazılarını kendim tv karşısında yapıyorum süpper oluyor... Farklı bir hava ver. tv karşısında bir gecede farklı eteğin olsun.. dene çok yararını göreceksin. bir de ben hep mümkün mertebe kaliteli (özlelikle teksitlde türk malından vaz geçmeyeceksin) alıp yıllarca giyiyorum çook hoş oluyor kalıp gibi duruyor ama evet istiyrouz. bazen insan duvarları tırmalıyor yalan yok. üretmeyen tüketkmek istiyor aslında, öyle düşün yani kendini frenlemek için :*. sen borçlarını öde geçici şeylerle uğraşmaGünaydın hanımlar.Hayırlı cumalar herkese.Sade yaşam diyoruz avm lere gitmmeyelim boş çıkalım diyoruz güzel.Ama nefiste herşeyi istiyor.Mesela benim dolabımda 10 yıllık eteklerrim var .Fakat dün alınmış gibiler bu sebeple kıyamıyorum.Ama giymiyorum da ...Haa yeni olup severek giydiğimde bir iki bişeyim var hep aynı şeyleri giyiyorum.Şimdi dolaptakileri dağıtsam yerine alacak bütçem yok ama öylece duruyolar rahatsız da oluyorum .Böyle işte .,.Yıllardır borç ödüyoruz gidipte bir mağzadan bişey almışlığım yok .Günü kurtarmak için pazardan alıyorum biriki parça bazen.Ama bu krediler olmadan önce bottur mantodur kıyafettir yılda bir defa mağzadan avmden alışveriş yapardım .insan yapamayınca da özl üyor.
hiç böyle sylere takılma...Günaydın hanımlar.Hayırlı cumalar herkese.Sade yaşam diyoruz avm lere gitmmeyelim boş çıkalım diyoruz güzel.Ama nefiste herşeyi istiyor.Mesela benim dolabımda 10 yıllık eteklerrim var .Fakat dün alınmış gibiler bu sebeple kıyamıyorum.Ama giymiyorum da ...Haa yeni olup severek giydiğimde bir iki bişeyim var hep aynı şeyleri giyiyorum.Şimdi dolaptakileri dağıtsam yerine alacak bütçem yok ama öylece duruyolar rahatsız da oluyorum .Böyle işte .,.Yıllardır borç ödüyoruz gidipte bir mağzadan bişey almışlığım yok .Günü kurtarmak için pazardan alıyorum biriki parça bazen.Ama bu krediler olmadan önce bottur mantodur kıyafettir yılda bir defa mağzadan avmden alışveriş yapardım .insan yapamayınca da özl üyor.